Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
 
       

zalán üvegtigrincse

Új hozzászólás

1 2 3 4 5 6 7 8 9
154. Isabeljan. 17. 17:08
Ahogy elnézem, én vagyok lemaradva, de már nem sokáig:-)
(válasz Xena 153. hozzászólására)

153. Xenajan. 16. 14:28
Ma nem, ügyeletben vagyok, majd itt is sutyiban "dolgozom":-) jól lemaradtunk.
(válasz Isabel 152. hozzászólására)

152. Isabeljan. 16. 09:20
Várnod kell picikém, nekem is rossz időszakom van, nem jön a megváltó extra. Mikor jöttök?
(válasz Xena 151. hozzászólására)

151. Xenajan. 15. 22:56

Tudjuk, drága Isabel, tudjuk, hogy ki írta, azt is, hogy kinek, kiről.

Viszont küldhetnél egy nagyösszegű extrát, még pár ezer égetés kellene, de már nagyon unom.

(válasz Isabel 150. hozzászólására)


150. Isabeljan. 15. 18:57
E vers költőjének tudjátok a nevét: "Nem vagyok én ellenséged, csak szókimondásom sérthet." ???

149. Isabeljan. 15. 18:54
gyerekek, segítségre várok! bár lehet, hogy mindjárt kapok egy küldöttségűzőt. Megint sok mancs van fönn.

148. Xenajan. 15. 17:28
mind a hárman tudjuk, veled együtt négyen, mit szólsz hozzá? ezen nevelkedtünk.
(válasz Zalanakobor 147. hozzászólására)

147. Zalanakoborjan. 15. 16:15
Ne légy elégedetlen, örülj, hogy átléptél. Bár megvárhattál volna minket, most talpalhatunk. Most megint alig tudok rejteni, folyton jönnek, kopogtatnak, szinte reng belé az ablak? kíváncsi vagyok, melyikőtök tudja, ki írta azt a verset, amiben ez szerepel.
(válasz Izlandilinda 146. hozzászólására)

146. Izlandilindajan. 15. 09:52
Milyen fura, ma mikor először néztem a listát, még nem voltam a 66. szinten, most viszont kaptam levelet Speedztől, elolvastam, és mikor játszani léptem be, már ott voltam. Talán összefügg a belépéssel. Nem kaptam tőle érdemleges választ, a kézfogás-küldetésre való jutalom végleges köddé vált. Most aztán igyekezzetek, nehezebben tudok segíteni, ha kell.
(válasz Isabel 144. hozzászólására)

145. Zalanakoborjan. 14. 21:37
Ha lesz nekem és cserés is, kapsz! Nekem is rendszeresen így jön:-) szerintem így van beállítva. Már én is rendesen kivagyok így estére, ma sok volt a meló. Most ugyan találtunk egy gépet egy havernál, de inkább csak dumálgatunk. Vigyázz magadra. Mikor lesz a kiállítás? ránk számíthatsz a megnyitón, Linda vállalja a pogácsasütést, pár palack ásványvizet is viszünk, meg persze segítünk a berendezésben is. Holnap nem tudom, tudunk-e menni, megint rengeteg a meló szerencsére. Vigyázz magadra és ne fess éjjel kettőig, légyszi, még ha olyan jó is a Notturno.
(válasz Isabel 144. hozzászólására)

144. Isabeljan. 14. 20:17
Elég mörfis, hogy megcsinálja az ember az első rejtvényét, és csak utána kap egy olyan extrát, hogy mindennap az első rejtvény kétszeresét kapja. Azt aztán másnapig nem tudod megőrizni, mert vagy ki kell irtani vagy hasonló. Titeket is megörvendeztet? Kár volt egyébként ezt a küldetést vállalni, ilyenkor már mást szeretnék csinálni, de hát ez volt. Ha bejön egy küldetésfeladó, azonnal kihasználom és egy másikat vállalok.
(válasz Zalanakobor 143. hozzászólására)

143. Zalanakoborjan. 14. 15:57
Ja? van szemem és tudok olvasni is. Most nincs kedvem erre figyelni, muszáj kicsit tekerni, holnap átlépsz vagy holnapután, talpalok egy kicsit. Anya?
(válasz Izlandilinda 142. hozzászólására)

142. Izlandilindajan. 14. 15:41
Láttad? én azóta vihorászok.
(válasz Zalanakobor 141. hozzászólására)

141. Zalanakoborjan. 14. 10:23
Ezentúl családi ügyek zárolva. Mit szólsz, még mindig nem süllyedtünk le. Nem a színvonal alá, az olyan, amilyen.
(válasz Izlandilinda 140. hozzászólására)


140. Izlandilindajan. 14. 09:43
Speedz még nem válaszolt, de biztos, hogy fog. Egyelőre hiába lesem a tegnapi jutalmamat. A koncert tényleg jó volt, bár a hegedűfűrészelés szóra nyakon vágtam a férjecskémet. De csak hülyéskedik, mert nagyon is jól klarinétozott, amíg el nem kellett adnia.
(válasz Isabel 136. hozzászólására)

139. Zalanakoborjan. 13. 23:31
pardon, közönséget.
(válasz Zalanakobor 138. hozzászólására)

138. Zalanakoborjan. 13. 23:31
Hallgattuk, mama, nagyon jó volt! elképzeltem a közönségeseket, akik most jó pénzért végignézték, ahogy egy nő kettéfűrészeli a hegedűjét. Most verik a mellüket egy drága lokálban, hogy adtak az autista gyerekeknek egy rahedli lóvét. Amivel csökkenthetik az adójukat jövőre. A nők ilyenkor boldogok, ha magukra húzhatják Zoób milliós ruháját. Másnap meg beülnek a kozmetikába, hogy mindenkinek elmondják, jótékonykodtak. Közben a saját gyereküket beadták valami helyre, mert nem tudnak vele mit kezdeni.
(válasz Isabel 136. hozzászólására)

137. Zalanakoborjan. 13. 23:27
Mi köze a kettőnek egymáshoz? tudod mit, inkább csevegjünk máshol vagy csináljunk mást, ezt itt hagyjuk itt, egyeztünk? anya is ennek örülne.
(válasz Izlandilinda 135. hozzászólására)

136. Isabeljan. 13. 21:24
Speedz biztosan segít, ha írtál neki. Most már térjetek át a versolvasásra vagy hallgassátok a Bartók rádiót, gyönyörű koncert van az autistákért. Én is azt hallgatom, már a második rész van.
(válasz Izlandilinda 135. hozzászólására)

135. Izlandilindajan. 13. 21:02
Képzeld, papa, nem kaptam jutalmat a küldetés teljesítésére! most írtam Speedznek, hogy mi a helyzet ezzel. Közben elvállalok egy másikat is, mert muszáj. Úgyhogy most ne várj tőlem buksisimit, mert dühi vagyok!
(válasz Zalanakobor 133. hozzászólására)

134. Isabeljan. 13. 19:13
Nem engedtem meg, de a te topikod. Rendesek voltatok, mindnyájan fogtatok kezeket? egymáséit is?:-) igaz, most csak Lindának van küldetése. Én csak 8-kor lépek színre, 8-tól fejthetek, addig dumálhatnánk. Csak hogy jelenésem van a festő fotelban, ma ugyan már három képet is megcsináltam, de kicsik. Még hármat kell befejezni, egyet legalább szerdára, és sajnos megint van új ötletem. Remélem, aki takarított, nem nyúlt az ecseteimhez, festékeimhez stb.? Volt a vízszerelő is? Zalán, dolgoztál már valamit? illetve: kerestél valamit?
(válasz Zalanakobor 132. hozzászólására)

133. Zalanakoborjan. 13. 18:37

Ha már ilyen jó dolgom lett, énekelek is nektek, tudjátok milyen csodálatos a hangom:

Hízelgő, csábító asszonyaim,

Buja ingoványba húz a szerelmetek.

Szívemmel játszó asszonyaim,

Aki ellen nem áll, az elveszett.


132. Zalanakoborjan. 13. 18:21

Mi van itt, asszonyok? kiteszem a lábam és mindjárt garázdálkodtok? ellátom a bajotokat, hacsak nem adtok mindjárt valami meleg kaját, lehet akármilyen egyszerű leves, de forró legyen. Isabel hol van? ő megengedte ezt a dajdajt?

Megyek kezet mosni, aztán meg fogni, akinek kell, aztán megnézem, mi újság más helyeken. Aztán egy kicsit fejteni is kéne, még ha most elég jól állok is. Addig legyetek jók, készítsétek elő a lábfürdőt, ezt a két üveg sört tegyétek a hűtőbe. Nem loptam, kaptam a haveroktól a téren, hogy ezeknek miből telik?


131. Xenajan. 13. 18:06

Hogy mi van? Én ugye mint negyedik családtag, nem is szólhatnék, de írok pár sort. Zalánt természetesen én is jól ismerem:-) sokan tudják is ezt itt, ahol két ember van, ott már titok nincs. Férjurunk-kenyérkeresőnk most az utcát járja és keres. Pénztárcát, visszaváltható sörös és borosüvegeket, elhagyott gumibotokat, hogy ha megtámadják a többi keresők, jól elláthassa a bajukat.

Itthon ő nagyon kedves ember, mindig hagyja, hogy elé tegyük a vacsorát - ha van -, engedi megsimogatni buksiját. Azt viszont mi hagyjuk, hogy beszéljen, mert azt tud aztán az esti maciig, mert akkor meg az mesél. Mesélne, ha lenne tévénk. Esti maci helyett persze előszedjük a meséskönyveket, kedvencünk Micimackó és a Kisherceg, ajánlom mindenkinek, óriási igazságokat írtak benne. Szeretjük a verseket is, felváltva olvasunk aztán, mikor házikedvencünk bereked. Kedvenc költőnk nincs igazából, mert egyikünknek ez, másikunknak az jön be jobban. Leginkább Isabel verseit szeretjük, de ő csak havonta egyszer hagyja elolvasni őket.

Azért beszélek olyan sokat, hogy minél lejjebb csússzon a csatornába az, ami azelőtt volt és új életet kezdhessünk, vidáman és boldogan, miként a csillag megy az égen. Vagy az a munkára vonatkozik? akkor nem jó az idézet, megmondom miért. Azért, mert dolgozni pontosan és szépen, ahogy a csillag megy az égen, ez még csak-csak elmegy. Na de olyan lassan is?


130. Isabeljan. 13. 17:48

Most jut eszembe, én is csináltam anno itt egy topikot, Agytorna itt és egyebütt - de oda ne menjünk vissza, mert akkor az volt a lényeg, hogy közülünk itt egy emberrel versenyekre jártunk, Lindának és Zalánnak meg már csorgott a nyála, mert sose jöhettek velünk.

Eljöttem a rejtvényezéstől, nem kis eredménnyel. Már nagyon messze voltunk attól, hogy skandinávokat fejtsünk meg. Ez nem az itteni skandináv rejtvények lekezelése, sőt. Itt tanultunk meg - a sokszoros előfordulás után - nagyon sok külföldi nevet, sportolókat, két és három betűs magyar neveket, skandináv neveket, már egészen otthon voltunk Finnországban. Tehát négy év után elköszöntem az egyébként sokak számára nagyon kedvelt egyesülettől, és másba fogtam.

Tehát oda ne menjünk vissza, lehetőleg, jó?


1 2 3 4 5 6 7 8 9Facebook ikonKövess minket a Facebookon is, hogy ne maradhass le az oldallal kapcsolatos legújabb hírekről, információkról: Rejtvenyjatek.hu a Facebookon

Minden jog fenntartva © 2020, www.rejtvenyjatek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Kapcsolat: info(kukac)rejtvenyjatek.hu | WebMinute Kft.