zalán üvegtigrincse

Új hozzászólás

1 2 3 4 5 6 7 8 9
129. Isabel2020. jan. 13. 17:44

Linda, abban igazad van, hogy ma már annyi új topik születik, mint az univerzumban nap mint nap, és mi itt utóbbi időben gyakorlatilag nem csináltunk semmit. Miért? nem volt időnk. Most egy kicsi van. Speedz hatalmas ötlete, a kézfogásos küldetés bejövetele óta akkora lett a forgalom, hogy óriási dugók is keletkeztek itt és ott, óhatatlanul csoportok is létrejöttek.

De miről beszélgessünk? a házigazdának talán lesz ötlete. Most egy kis dolga akadt, lement - na nem cigarettáért, hanem éppenséggel dolgozni, de ha hazajön, ez a nagy meglepi várja majd. Megérdemli, azt hiszem.

(válasz Izlandilinda 128. hozzászólására)

128. Izlandilinda2020. jan. 13. 17:33

Arra gondoltam, felhozom ezt a nagyon jó kis topikot, ahol régebben néhányan, konkrétan négyen jól eldumálgattunk, aztán jöttek a tatárok, akik egy rejtvény szerint többen volt, mint az oroszok - vagy azok a törökök? mindegy, lehet kínai is, hiszen nálunk mostanában már minden sarkon van kínai evészde, a legtöbb olcsó áruda kínai.

Férjem, ez a gazember Zalán itt cseverészett jókat, míg be nem vágott a krach. Akkor itt hagytuk jó kis kéglinket mind a négyen, mert szél ellen mi se tudunk pisilni.

De most gondoltam, hadd örüljön a férjem meg Isabel, az ő nagy védelmezője, közös nagy anyánk és még valaki.

Az is lehet, hogy itt még mindig csak négyen fogunk csevegni, de hátha nem. Most már annyi új embert látunk a kézfogásos topikban, van belőle legalább három, ha nem öt, és újabbak és újabbak nyílnak, már eligazodni se tudunk.

Aki akar, nyugodtan bejöhet, jó szándékúakat nem tartunk ettől vissza. Három pontosakat nem szeretünk, I betűsből pedig elég lesz eggyel kevesebb.

Mit szól az itteni kedélyes társaság ehhez? előre tudom, hogy a férjem mindjárt itt terem, képtelen vagyok levakarni magamról, másrészt pedig ő szülte - szűznemzéssel - ezt a topikot anno a nehezebb időkben, ma azonban már könnyebb időket láthatunk.

Azt még nem tudni előre, miről fog szólni tovább ez a topik, hagyjuk a múltat. Ugyanis akárki nyit egy új topikot, még mindig mássá fejlesztette ki magát.


127. Isabel2017. dec. 14. 20:54

Ide írok Sutyiknak, talán idetalál.

Szóval kedves Sutyik! kérlek, alaposan olvasd el, mert nem fogom még egyszer elmondani.

Aki olyanokat állít, amiket most írtál Zalánnak, pontosan tükrözi a kérdőjeleket, miket nekem írtál. Azt jelentette, hogy fogalmad sincs semmiről. De nézzük meg a másik oldalról is: nagyon is fogalmad van róla, ki akarja kikészíteni az én barátomat. Vagy ki akarjátok. Velem együtt, aki inkább vele van, mert ismeri régóta, tudja minden gondját-baját.

Amit ti két éve műveltetek a kávézótokban vele, az kritikán aluli. Azért írtam ebbe a topikba most, mert ha lejjebb mégy, elég sokszor szerepel, mi is történt. Ugyanis a kávéházban elég nehéz utánakeresni. Zalán többször panaszkodott és el is mesélte, mi indította el az ő kiutálását. Nekem ez nem tetszett, és ez enyhe kifejezés. Jó sokáig én se mentem a kávéházba, ő se ment oda, és a barátnője sem, aki azóta kilépett.

Egy idézetet találtam nemrég egy rejtvényben: "Aki soha nem volt éhes, ne vigasztaljon éhezőt."

Régebbi szokásomtól eltérően újabban benéztem a kávéházba, mi több, hozzá is szóltam egynéhány dologhoz. Még Zalán is megtette a játék hevében. Nevezheted érzékenységnek, emlékszem, mire kapta föl a vizet az a bizonyos J. nevű nő (aki egyébként annak idején az állatos klubban egekig magasztalta a Kutyahalál című versemet). De az is lehet, hogy nem ott történt, Zalán azt az ártatlan megjegyzést tette, hogy kíváncsi melyik átok (vagy küldetés, mit tudom én) az, amivel kapcsolatban J. Speedzhez fordult segítségért. És beszólt, hogy nincs is extrája. Innentől megint elszabadult a pokol. Ne feledd, védekezni muszáj! Később olvastam J. nevű kolléganőd megjegyzéseit, rólam és Zalánról is. Régebben arra is utaltatok, hogy másutt is beszélgettek. Az, ahogyan J. "beszél" Zalánnal, érdekes módon senkinek nem tűnik fel - miért? Ő nem nagyon érzékeny? ha már rányomtad ezt a pecsétet a barátomra, közlöm veled, hogy J. sokkal érzékenyebb. MI az, hogy valaki megnézi az extráit? hiszen bárki megnézheti, nem?

Na de ő eleve ellene volt, na és persze utána ellenem is. Lbaba is megírta, hány ember menekült el a kávéházatokból, és sejtem, hogy ki indította el.

Arra kérlek, hagyjatok végre békén minket, van elég beszélgetni valótok. Akármilyen jóindulatúnak is akarsz látszani, nem hiszünk neked. Sőt, egyikőtöknek sem hiszünk.

Ami azt az ominózus hozzászólásodat illeti egy érdektelen témában, ami okafogyottá vált pár napon belül, teljesen fölösleges volt, Zalán azért is reagált úgy rá, ahogy reagált. Elolvasva, én is kihívásnak éreztem, főleg, ahogyan kijelentetted, hogy "nem Te vagy egyedül".

Kicsit hosszúra nyúlt, mert úgy tűnik, néhány szóból nem értettél. Ha még most sem érted, lapozz lejjebb és megtalálod a barátom sirámait, nem is egyszer mesélte el, hátha valamelyikőtök bejön, elolvassa és belátja, semmi hibát nem követett el. Egyetlen kérdést tett föl csupán, amire - az előző nagy cseverészésekkel ellentétben - senki nem válaszolt. És utána sem.

Kérdezem, te mit tennél, ha unos-untalan azt néznék, melyik szavadba kössenek bele?

Nem neki kell változtatnia a stílusán, hanem talán másoknak - a gondolkodásmódján és a gőgön.

Ennyi volt. Talán nem volt tökéletes a fogalmazás, de most én is megint kicsit pipa vagyok. Ez jó stílus? vagy én is változtassak rajta?


126. Xena2017. dec. 12. 23:41

Töpörtyű? hol is olvastam erről? azt tudom, hogy szörnyen utálom, merő zsír az egész, ma meg már csokiba is teszik.

Okés, megfogadom a tanácsodat, amúgy meg elveszek ebben a tengernyi új extrában. Nincsenek is már régiek? ez a speedz nagyon speed!

(válasz Isabel 125. hozzászólására)


125. Isabel2017. dec. 12. 21:14

mizujs, gyerekek, abbamaradt az enyelgés?

Mondok valamit, figyeljetek! nehogy elvállaljátok azt a küldetést, ami arról szól, hogy ki kell választani egy veled egyszintű játékost. Annyi pontot kell aznap szerezned, amennyit ő szerzett előző nap. De hajszálra! na most Speedz azt tanácsolta, mikor ezt nehezményeztem, hogy "lehet számolgatni, ezt-azt". Ne kérdezzétek, nem mondom el, hogy próbáltam számolgatni, ha akarja valaki más, megcsinálja, ha tudja. Nektek majd megsúgom emailben. Addig is jó cseverészést! puszi mindenkinek, Töpörtyűnek is, ha megvan még.


124. Zalanakobor2017. dec. 3. 15:46
Nem, én padon ücsörögve csorgatom a nyálam. Bár ma muszáj volt felállnom, nagyon hideg lett a pad és vizes is:-)
(válasz Xena 123. hozzászólására)

123. Xena2017. dec. 3. 10:38
vigyázz a tolladra, ficsúrkám, mert megjárod:-) te is ott mászkálsz köztük?
(válasz Zalanakobor 122. hozzászólására)

122. Zalanakobor2017. dec. 2. 13:06
Legalább ki tudsz menni, szépen süt a Nap, foghatsz magadnak lovagot akár. Ilyenkor csak úgy hemzsegnek a tereken a jól-rosszul öltözött öregurak, prédára lesve.
(válasz Xena 121. hozzászólására)

121. Xena2017. dec. 1. 19:55
hogy teljes legyen a boldogságom, olyan átkot kaptam, amit ki se lehet törölni. Még jó, hogy nem a tizedik napon, csak a másodikon. A többi gonosz tulajdonságairól úgyis tudtok, mármint hogy ki se játszhatom például a titkosomat. Úgyhogy pá, más dolgom után nézek mára, vasárnapig legfeljebb csak írogatok - már ha engedi a rendszer.

120. Xena2017. dec. 1. 17:16
na és mikor fejezed be? én meg a pipától nem látok. második napja csinálom ezt a 12 naposat, van egy extrám, miszerint bármikor vásárolhatok aukciósan, és jön egy küldetés, miszerint vásárolj legalább 5x az aukción. Lemerem fogadni, hogy mielőtt föladhatnám a jelenlegi küldetést erre a másikra, amivel azonnal nyerhetnék, elviszi valamelyik fekete dög.
(válasz Zalanakobor 119. hozzászólására)

119. Zalanakobor2017. nov. 30. 23:12
már 90 %-os vagyok. Jöhetett volna egy 80 %-nál záró extra, de nem, ki kell várni. Ráadásul mindig este kapok számos titkost, majd kifolyik a szemem, búcsút is zengek, jóéjt!

118. Isabel2017. nov. 30. 17:08
azzal én is találkoztam már, egyszer elvett, máskor meg adott. Nem lehet tudni. Van egy másik is, nem tudom, olyat láttál-e már, azt hiszem, sárga színű, vagy hármat ad, vagy elvesz. Azzal rosszabb tapasztalataim voltak, mindig elvett, a kettős inkább adott. Tipp, mint a lottó.
(válasz Xena 117. hozzászólására)

117. Xena2017. nov. 30. 10:47
fene egy meg, kaptam egy extrát, két cilinderes emberkével. Vagy kapok két új extrát, vagy elvesztek egyet. Volt egy bronz duplázóm, megdupláztam. Az egyik emberkéset kijátszottam, fuccs egy extrának. Kijátszottam a másikat is, gondolván, az majd ad kettőt. Frászt adott. Még szerencse, hogy nem a jó kis kéket vitte el, amelyikkel aukcióról lehet vásárolni.

116. Isabel2017. nov. 29. 19:50
teljesen így van, engem most lakásügynökök zaklatnak nap nap után.
(válasz Xena 115. hozzászólására)


115. Xena2017. nov. 29. 08:05
Abszolút! én is ismertem. Mindegy, mit, csak szöveg legyen, ezért is utálok orvosi rendelőkbe menni. Most meg egy olyan graffitit olvastam, hogy a szentélyhez vezető utat leginkább a gonoszok ismerik. És ha körülnézel a világban, hát nem így van? légy szélhámos, és tied a világ. Persze ne derüljön ki!:-)
(válasz Zalanakobor 113. hozzászólására)

114. Isabel2017. nov. 28. 15:45

Na úgy jó a gyerek, ha játszik:-) jó kis sziget ez, csakúgy, mint az enyém.

Nekem most nem jut eszembe semmi, játszom párat, aztán megyek pakolászni. Közeleg a karácsony, dobozolom a játékokat, egyebeket. Úgy tűnik, hogy cipősdobozból semennyi nem sok, ezért ha lemegyek a szeméttel, mindig nézem, fel is hozom, ha hibátlan cipősdobozt kitesznek.


113. Zalanakobor2017. nov. 28. 14:24
Nem rossz, nem rossz! asszem, Tabi Laci bácsi írta, de ne vedd tutira. És mit szólsz ehhez: Juli néni, Mari néni, etyepetye, lefetye? valamelyik gyerekrigmusban volt még zöldfülű koromban.
(válasz Xena 112. hozzászólására)

112. Xena2017. nov. 28. 10:41
megnéztem, jó magasan jár már, alig alattad két szinttel. De én szívesen beszélgetek itt veled, és ha mondjuk Isabelnek nincs kedve csatlakozni, lehetne ez a kettőnk szobája. Volt egyszer egy író, akinek volt egy Ketten beszélnek írása. Miről szóljon a dumafolyam? hogy a Duna az egy folyam? :-)
(válasz Zalanakobor 111. hozzászólására)

111. Zalanakobor2017. nov. 27. 18:31

vajon hol lehetsz kutasikám? olyan jókat dumcsiztunk egészen addig, amíg nem vádoltál meg azzal, hogy megvádoltalak:-)

Hajszálra ez volt a minap egy másik topikban is (tévedéseink vígjátéka), és most eszembe jutott, hogy felhozom ezt itt most akkor is, ha sértett személy (ha jól emlékszem, nő volt) már messze jár és soha többé nem kívánkozik nálam kávézni.

nem értettük meg egymást egy bizonyos ponton túl. Hajszálra ez történik a házasságokban is, de ha megbeszélik szépen és nem ugranak a plafonig, még jó vége is lehet mindennek.

(válasz Kutasi51 110. hozzászólására)

110. Kutasi512016. aug. 19. 20:59
és még valami,nézz utána jobban. mielőtt vádaskodsz,hogy mikor voltam utoljára a kávéházban..
(válasz Kutasi51 109. hozzászólására)

109. Kutasi512016. aug. 19. 20:56
ha te ezt gondolod,akkor nagyon rosszul teszed,és ez nekem most nagyon fáj..hát remélem jól alszol az éjjel..viszlát..
(válasz Zalanakobor 108. hozzászólására)

108. Zalanakobor2016. aug. 19. 20:41

Vettem a fáradságot, hogy kissé utánad nézzek a topikokban. megtaláltam azt a részt, ahonnan én úgymond ki lettem utálva a kávéházatokból. aminek te nemsokára részese lettél, méghozzá olyan bemutatkozással, amihez képest én nagyon is udvarias voltam. elég sokáig kellett lapoznom, miközben azt láttam, hogy te igencsak vidáman és kb. ugyanolyan stílusban beszélgetsz az ottaniakkal (akik mellőztek), de érdekes módon neked ezt nem rótta fel senki.

megtaláltam, mikor Maria asszonyt "kioktattam", miszerint vigyázzon a szélhámoskodókkal. ezt arra föl, hogy megkérdeztem, mi a véleményük itt egy bizonyos oldal időnkénti adománykéréséről. nem volt szándékomban, jót akartam, sőt. ő ettől fogva nem válaszolt nekem, és nem válaszolt Julianna sem. hogy volt-e ennek a kérdésnek bármi köze a mellőzésemhez? szerintem volt, bár fogalmam nincs, miért.

innentől már világos a te szereped. azért jöttél be az utcámba, mintha úgymond megkegyelmeztél volna nekem. csak elcseszted, de nagyon a velem való kapcsolatodat. szórakozz csak a kávéházban, engem meg hagyjál lógva.

értjük?

(válasz Kutasi51 101. hozzászólására)

107. Kutasi512016. aug. 19. 20:33
kulönben is,ő és a Linda az egyetlen aki befogadott a ketrecébe,soha nem bántanám meg..
(válasz Kutasi51 106. hozzászólására)

106. Kutasi512016. aug. 19. 20:14
Dehogy ugratom,próbálom egy kicsit kizökkenteni a rejtvényfejtésből,így talán már három év is elég lesz hogy utolérjem...
(válasz Isabel 105. hozzászólására)

105. Isabel2016. aug. 19. 20:09
Engem nem bántottál meg, de az volt az érzésem, hogy erősen ugratod a barátomat. Kívülről legalábbis ez látszik. Na de a ti dolgotok, Zalán szerencsére meg tud birkózni már szinte mindennel.
(válasz Kutasi51 104. hozzászólására)

1 2 3 4 5 6 7 8 9Facebook ikonKövess minket a Facebookon is, hogy ne maradhass le az oldallal kapcsolatos legújabb hírekről, információkról: Rejtvenyjatek.hu a Facebookon

Minden jog fenntartva © 2024, www.rejtvenyjatek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info(kukac)rejtvenyjatek.hu | WebMinute Kft.