zalán üvegtigrincse

Új hozzászólás

1 2 3 4 5 6 7 8 9
79. Kutasi512016. júl. 27. 18:24
na,be kellett szednem gyorsan a megszáradt ruhákat,mert itt már teljesen kiszámithatatlan az időjárás,mire ezt leírtam,vége is,közben azért mindenki jól megvacsizott...tessék ,égszakadás,földindulás,most meg süt a nap,húgom megy szivárványt keresni,de újra dörög,balra nézek világosság,jobbra sötétség...megörököltem átkodat,csak 3 rejtvényt fejthetek naponta...HOL A MARCSA????
(válasz Kutasi51 78. hozzászólására)

78. Kutasi512016. júl. 27. 16:58
naná hogy rengeteg jófajta kolbász van(volt) benne,meg jó sok tojás,vastagon a tejföl,így érdemes,különben a kutyák szeretik csak...folyt.köv.mert fennforgás van...
(válasz Zalanakobor 77. hozzászólására)

77. Zalanakobor2016. júl. 26. 14:24

naná hogy kérek, már iszonyú régen volt, lindám nem szeret vele vacakolni. remélem, kolbász is van benne?

igen, most országszerte vihar meg zivatar, állati szerencse, hogy itt azért nem tud mit kezdeni a hatalmas betonkockákkal. legfeljebb bokáig ér a víz a földszinten, de csak míg ki nem jön miszter tűzoltóság.

én talán mert sose kerülök bele, imádom a villámokat, innen az ablakból szoktuk nézni, hogy milyen gyönyörű. persze aztán látom a tévében, hogy másutt meg elönti a sár a falut, hát az gáz. ilyenkor persze megy a kibicduma, hogy minek például löszfal alá építkezni, de nem lennék a helyükben azoknak, akiknek nincs biztosításuk se.

a hétvége utóhatása persze még tart, mert te ekkora rongyrázást még nem láttál. bár mi csak segédkeztünk a felső ezer újgazdag ellátásában, de azért kaptunk eleget, és fürödni is le lehetett menni. azért nem lennék mégse ezek helyében, az utálat ugyanúgy megvan ott is, több is, mint a mifélénknél.

(válasz Kutasi51 76. hozzászólására)

76. Kutasi512016. júl. 26. 13:43
Ja,kereket oldok,mert rejtvényt azt nem tudok,mióta nem beszéltünk azóta csapás-csapás hátán,de túlélem,csinálok mást..kérdeztelek volna milyen volt a hétvége,de mondom addig nem zavarlak bennetek,hátha még tart az utóhatás...szóval jól sikerült!,mi is jól vagyunk ,(amúgy )bár itt akkora felhőszakadások vannak,egymást váltják a viharok a kánikulával,már a szemem sem rebben ha villámlik,rakott krumplit csináltam,kértek?
(válasz Zalanakobor 75. hozzászólására)


75. Zalanakobor2016. júl. 26. 12:16

mi van kutasi, kereket oldasz? azért nincs baj, ugye, haver?

voltunk hétvégén, óriási felhajtás, pazar minden, maradtunk. persze volt külön pc is, úgyhogy játszottam-tunk is.

veled mi van?


74. Izlandilinda2016. júl. 22. 20:34

szerintem az nem jó küldetés. Játéknak még elmegy, de csak felsőbb szinteken, amikor már kicsit unja az ember. Én biztos nem gyűjtenék be öt átkot. Van még néhány küldetés, amit biztos nem vállalnék el, ilyen például hogy válaszolj öt napig egy kérdésre jól. Aztán hogy ne legyen 50-nél nagyobb extrád, meg hogy játssz 10 játékot úgy, hogy nem kapsz érte semmit. Ezen a szinten még az ajándék is elég kevés, nem éri meg.

Most mennem kell hajcsizni, legalábbis előkészülni, holnap hajnalban kelés, óriási melónk lesz, párom is jön segíteni. Remélem, jól fizetnek aztán. Este ha végzünk, már ha végzünk, lesz egy nagy hepaj a hajcsárnál, úgyhogy egyikünk se lesz a közelben. Próbáld túlélni hiányunkat:-) az se lehetetlen, hogy a Velencei-tóhoz megyünk, mert a fószernak ott van egy tóra nyíló nagy villája, ha túl sok bennünk a gőz meg a gáz, beugrunk hűsölni. Te is fürödj a folyóban, de nehogy baj legyen!

(válasz Kutasi51 73. hozzászólására)

73. Kutasi512016. júl. 22. 19:16
egészségedre !látod,megint egy tehénféle,mármint a borsodi bivaly,remélem múltkor nem köpölyözted meg a Zalánt,már felajánlottam volna a véremet,inkább csak köpültél vele egy kis vajat....kösz hogy vendégül láttok,nem is gondoltam volna hogy ilyen rossz lesz,ha nem fejthetek egész nap...Húgom lement a könyvtárba,ő a könyvtáros,most kapott egy új gépet,a nagy (masinán) Marci játszik,én meg Emesével bajlódom,a drágám már vagy 7 éves,és néha nagyon nehéz vele,bár a múltkor újra programoztuk.Ha Zalán vásárol,akkor biztos összerittyent valami finomat,mondtad hogy jól főz,majd dobjatok nekem is egy keveset..az szerinted jó küldetés hogy gyűjtsek be öt átkot?És addig mit csinálok a többi extrámmal?
(válasz Izlandilinda 72. hozzászólására)

72. Izlandilinda2016. júl. 22. 18:44

légy üdvlövöldözve, kedves vendég! most én vagyok a soros a gépnél, párocskám elment vásárolni.

Csak szórakozzatok jól, én játszom egy keveset, bár mostanában semmi jó nem jön be. Engem csak valami jó küldetés dob fel vagy mondjuk x perc alatt kell megfejteni egy rejtvényt, és akkor plusz pontok járnak. Egy sört én is bedobok, előnyben részesítve a barnát, abból is a borsodi bivalyt, illetve a cseh söröket.

(válasz Kutasi51 71. hozzászólására)

71. Kutasi512016. júl. 22. 18:14
isten ments,jó nekem a világos,bár jobban kedvelem a vörösboros kólát,de ebben a melegben néha iszom-iszunk,mi nők az unokaöcsém söréből ,fordítva nem lehet,na szóval,anélkül hogy megbántanék valakit,azt éreztem,hogy bementem a kávéházba,oszt mindenki kijött..hogy kicsit sok voltam a múlt napokban,és ezt nem mindenki díjazta...a Hoxára meg nem megyek fel,kíváncsiságból sem...a Facemacára minden hónapban ha egyszer..a húgom az fenn van egy csomó fórumon,meg játszik ilyen stratégiai játékokban is,de én egyelőre maradok ennél...elfogyott a söröm,most hozok neked is,aztán egészségedre...hukkk...
(válasz Zalanakobor 70. hozzászólására)

70. Zalanakobor2016. júl. 22. 17:34

üdvözöllek a bodegában, tessék itt egy kávé, kísérőnek egy sör.

hát ez a nagybetűtlenség nekem is jobb, nem kell a capssal szórakozni.

na figyuzz ide, tehenet látott, de sose fejt gazda-asszony... miért lennél te kiközösítve? az csak nekem járt ki, mert a szám nagy és mertem javaslani egy idős hölgynek, hogy vigyázzon, mert sok a szélhámos. onnantól kezdve hiába pampogtam a kávéházban, negligáltak. az egész azzal kezdődött, hogy többször is megkérdeztem, a wikipédiának van-e joga pénzt tarhálni? csak harmadszorra válaszoltak, ez is fura volt.

később egy r betűs valaki megírta, hogy a stílusommal van a baj, merthogy valakit véleményeztem.

az volt az érdekes, hogy addig jól eldumáltak velem, igaz, kaptam egy-két érdekes hozzámszólást. de mivel az ő stílusuk is olyan volt, fogtam magam és én is úgy, és hiába éreztem, csak gúnyolódik, vettem a lapot. csakhogy ez nem smakkolt nekik, nyilván mert amit szabad jupiternek, nem szabad a hatökörnek. mármint nekem. az r betűs később azzal jött, hogy rosszul látok, nem negligáltak(!) - közbevetésem, hogy mi a nem válaszolás, ha nem mellőzés? tehát azt írta, hogy nem ellenem van kifogás, csak a stílusom ellen. nahát én láttam az ő beszélgető stílusukat, de rájöttem, ami bejáratott, az úgy is marad, aki bemegy, kifigurázzák egy kicsit, úgy tesznek, mintha befogadnának, de mintha levegő lennék.

na ez volt, röviden. mást nem követtem el, de utána lehet nézni, ha ráér az ember. aztán rájöttem, sose voltam az a nyalizós fajta, az én közegemben viszont azt csinálok, amit akarok, ráadásul van két ember, Isabel és Izlandilinda (így nagy betűkkel!), ők az én mindeneim, a többi nem érdekel. más ide be nem teszi a lábát (legfeljebb titkon olvas, mert baromira kíváncsi, de ez ellen nem tehetünk):-)

Linda tényleg jópofa, de nemigen fórumozik ő se, ahogy Isabel is csak akkor jött fel, amikor negatív sortűzbe kerültem. nagyon régen (tán tavaly) lindám is fórumozott, de valaki beszólt neki, amit viszont ő nem bírt, mert szuperérzékeny, ott hagyta őket. Isabel még a blogjában is kitért erre, mert mi hárman már régen jó ismerősök voltunk, máshonnan, Isabel hatására jöttünk csak ide játszani. engem meg, sok szabadidőm révén érdekelt a fórum, de nem volt szerencsém.

na ezért csináltam ezt az üvegtigrincset (az Üvegtigris c. filmek nyomán), hogy aki akar, itt dumálhat velem szabadon, ne zavarjuk ilyen szövegelésekkel azokat, akik mondjuk küldetést meg SÓS-t tárgyalnak.

remélem, érthető voltam, bár néha az a vád is ér, hogy nem vagyok világos. ki világos? akit MEG AKARNAK ÉRTENI! meg a sör, amit itt eléd tettem. vagy jobban szereted a barnát?

(válasz Kutasi51 69. hozzászólására)

69. Kutasi512016. júl. 22. 17:11
bejövök a bodegádba,persze ha a Lindának nincs ellenére,amúgy olyan jópofa csaj,nem is tudom..inkább itt beszélgessünk a mindenfélékről,kis betűvel kezdtem,nem puncsból,csak viszonyulási alapon...

68. Zalanakobor2016. júl. 21. 17:06

nem haragszom, főleg rád nem, az átokra de nagyon.

Tényleg sok mindent megcsináltunk, és lindám olyan tündér volt, hogy ő se fejtett, szoridalitott nekem.

Gondolkoztunk ám a versenyen is, de most nem megy, mert hétvégénket átprogramozta linda hajcsára, muszáj beugrani, és most én is megyek neki segíteni.

(Próbálok áttérni a nagybetűre, látom, mindenki ezzel akarja stílusát szebbé tenni, szerintem egész mástól lesz az.)

(válasz Isabel 67. hozzászólására)

67. Isabel2016. júl. 19. 18:03

Jaj, drágám, ne haragudj! én úgy emlékszem, akárhányszor megkaptam ezt az átkot, mindig csak egy napig tartott. Még csodálkoztam is, mert a többire több mint egy hétig is várni kellett, mármint a feloldásukra.

Ne légy dühös, kérlek, hiszen ez csak játék! van nektek elég más tennivalótok, legalább ráértek azt csinálni. Ölellek benneteket, puszikkal!

(válasz Zalanakobor 65. hozzászólására)

66. Izlandilinda2016. júl. 19. 17:03
babám, ne hőzöngj annyit, tudod mit, én se fejtek ma, szolidaritásból. Amúgy is van két átkom nekem is, meg aztán jóval előrébb vagyok a listán, mint te. Tudod mit, igyunk egy sört és lássuk vendégül a haverokat, akik több sört fognak inni, hogy növeljék az üzletünket. De most hagyjuk, hogy kifizessék, mert kezd ürülni a kassza.


65. Zalanakobor2016. júl. 19. 16:59
Nem tudom, Izabell, nem így lett. egy frász van, az, megint engem csapkod a ménkű. második napja megvan a tiltás! itt valahol egyszer olvastam, az átkok általában hét-nyolc napig vannak a nyakadon, ezt kivéve. nekem volt már olyan, hogy egy hétig nem jött feloldás, nem ezzel az átok átokkal. valami nagy gond lehet itt az elosztással! valaki nagyon betesz nekem egy idő óta, csak tudnám, miért? megyek is a búfelejtő istállóba, oldalba rúgom a riskát! ha már itthon nem tehetem meg. lindám amúgy is röhög rajtam, de csak amíg nem kap egyet balkézről.
(válasz Isabel 64. hozzászólására)

64. Isabel2016. júl. 18. 16:52

jaj, látom, szegénykém, ráadásul megint bekaptál egy átkot. Azt hiszem, ez szerencsére egy napig tart csak, holnap már fejthetsz.

Ami a te megfigyelésed, az már nekem is gyanús volt, de azt hiszem, ilyen az élet is. A jó is zsinórban szokott jönni, a baj meg nem jár egyedül, jó kis közmondás ez.

Most én is elvállaltam megint egy küldetést, ezt elég jól meg lehet csinálni, és már rég voltam küldetésben.

Fel a buksival, fiú! holnaptól nekieshetsz, mert látom, hogy a párod jóval előrébb van.

(válasz Zalanakobor 63. hozzászólására)

63. Zalanakobor2016. júl. 17. 15:34
most megint vonszolódok, vegetálok, tegnap óta nincs egy normális extrám. egyébként megfigyeltem, hogy amikor néhány jó extrám van, hozzá még jobbak jönnek, csőstől. amikor meg nincs, az istennek se adnak. hogy van ez a rendszer megcsinálva? már az előző szinten is nagyon jó "lapokat" kaptam, most meg semmi már tegnap óta.

62. Zalanakobor2016. júl. 16. 16:23
nagyon vicces ez a rejtés. muszáj eldobnom egy extrát, eldobom azt, ami szerint a titkosért kétszer annyi jár. ezután kapok pár titkosat, megfejtem, persze szimpla díjért. később megint el kell dobnom, és mikor eldobom, juszt is bejön egy titkos. most abba is kell hagynom, mert vezetek, márpedig akkor lindám jön.

61. Zalanakobor2016. júl. 15. 23:24
bébi, fórban vagyok négyezer ponttal, te jössz!

60. Zalanakobor2016. júl. 15. 20:42
így könnyű, hogy ma annyit fejthettél! nem baj, én is jól szórakoztam a lóversenyen. és megint győztek a magyarok, ez megvigasztal. most pedig beérlek, pofikám!
(válasz Izlandilinda 59. hozzászólására)

59. Izlandilinda2016. júl. 15. 16:28
na édesem, most veszi kezdetét a nagy vetélkedő. már nem sok hiányzik, hogy utolérjelek, ott vagyok a farvizedben, ahogy finoman mondják...

58. Zalanakobor2016. júl. 14. 16:59
oké, vágom! persze elég ritkán van ilyen. ma nem tudom, olvastad-e, pont ugyanolyan küldetésem volt és pont ugyanúgy rögtön teljesítettem is, mint neked és ahogy te. ez a mondat most elég hülyén néz ki, de logikus.
(válasz Isabel 57. hozzászólására)

57. Isabel2016. júl. 13. 20:35

Szóval megelőzted, mi?:-) hiába, a férfiegó nagy!

Most én is szívok, ma nem is akartam fejteni, annyi a tennivaló. Csakhogy eszembe jutott, hogy van egy olyan átkom, ami, ha nem kapok egy feloldót, a végén rám hozza a bajt.

Ezzel kapcsolatban jut eszembe, hogy figyelmeztesselek. Vigyázz, inkább átkokat tilts le, ne járj úgy, mint én. Már nem tudok letiltani többet, mert az elején buti voltam, nem tudtam, hogy mennek a dolgok. Engem senki nem figyelmeztetett akkor, mindent a magam kárán tanultam meg. Így esett, hogy mostanában folyton ugyanazok az átkok ismétlődnek és már semmit nem tehetek ellenük.

(válasz Zalanakobor 56. hozzászólására)

56. Zalanakobor2016. júl. 13. 14:23
linda hisztizik, mert ugye arról volt szó, ha az ő szintjére kerülök, naponta ugyanannyi rejtvényt fejtünk, fifti-fifti. de most kértem tőle kis haladékot, hadd fejezzem be a küldetésemet, utána istibizi leülhet, én meg elmosogatok. mi van, ha csak három nap múlva fejezem be a küldetést? kérdezi lindám. hát remélem, nem így lesz, mert már elültem a fenekemet. és akkor tied a placc, cukorbébi! :-)

55. Isabel2016. júl. 11. 14:32

Az biztos, hogy a család jelentősen meghatározza a további életét. Én meglehetősen szerény körülmények között, három testvérrel és apa nélkül voltam kénytelen élni. Nem biztos, hogy emiatt olvastam sokkal - kiugróan - többet, mint a család többi tagja, de az biztos, hogy szívesen éltem bele magamat egy másik miliőbe. Sajnos, túl sok romantikus regényt olvastam, ami a későbbi elvárásaimat is meghatározta. A külvilág negatívumaira talán emiatt is rosszabbul reagáltam. Bizonyos értelemben én is magányos maradtam, dacára családnak, társnak. Igazi barátnőm ma sincs.

Az írókat én szerintem azért választom úgy ki, ahogyan (vagyis inkább a klasszikusokat), mert hiába ismerem már csontig a történetet, maga a stílus is lenyűgöz. Elárulom neked, hogy én is írtam, méghozzá nagyon sokat. Volt ami meg is jelent. Verseimet én magam akartam kiadni, eléggé szabad versek, amellett nem a közönség javát szolgálják, inkább az én történeteimet, belsőmet tükrözik.

A társasággal én úgy vagyok, hogy szeretek ott lenni, de azt veszem észre, tovább nincs. Nincs meg az az alkalmazkodó képességem, ami kellene egy mélyebb barátsághoz. Azt látom, hogy mások egy társaságon kívül is összejönnek, engem eddig még senki nem hívott. És őszintén szólva, nem futok semmilyen szekér után, ha egy pici ellenállást tapasztalok, már visszavonulok.

A mai regényekről meg talán csak annyit, hogy olyan veszettül sok az olvasni való, tudják az írók, mennyire nincs idő és türelem az olvasásukra. Ahogy nekem sincs sem időm, sem türelmem például a versekhez. Néha előveszek egy-egy kötetet, bele tudok mélyedni, de több idő kéne, ahogy mindenhez. Engem pedig még mindig túl sok minden érdekel. Ha hiszel benne, ha nem, saját életemen keresztül mérem le, mit jelent egy bizonyos bolygókonstellációban születni. Nagyon meghatározó. Tanultam asztrológiát és rengeteg képletet csináltam, például vagy 60 nőnek volt teljesen ugyanaz a horoszkópjában a szülése vagy szülései idején. Az égiek energiája rettenetesen hat az emberek lelkére, miért is ne hatna az az óriási erő? ebből köznapi szinten a fronthatások ismerősek az embereknek. Ha fáj a fejed, front van. Ha elképzeled azt a nyomást, még látod is lelki szemeiddel, amit ezek képviselnek.

(válasz Klári 49. hozzászólására)

1 2 3 4 5 6 7 8 9Facebook ikonKövess minket a Facebookon is, hogy ne maradhass le az oldallal kapcsolatos legújabb hírekről, információkról: Rejtvenyjatek.hu a Facebookon

Minden jog fenntartva © 2023, www.rejtvenyjatek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info(kukac)rejtvenyjatek.hu | WebMinute Kft.