KEZDŐKNEK A TITOKRÓL

Új hozzászólás

1 2
9. Peti962017. nov. 24. 11:38

Isabel

Nem vagyok ideges :-)


8. Isabel2017. nov. 24. 10:56
Úgy érted, csak kettő van belőle? valahogy nem érzem logikusnak, de lehet.
(válasz Maria54 7. hozzászólására)

7. Maria542017. nov. 24. 10:48
Manzsunál és nálam van a 30 pont alatti. Talán sikerül átpasszolnom.:)
(válasz Isabel 6. hozzászólására)

6. Isabel2017. nov. 24. 10:44

Kedves Jagusia,

ha egy évvel korábban kezdtél játszani, és már az 58. szinten állsz, azt hiszem, nem szólhatsz semmit. Én az 57. szinten állok, 2014 októberben kezdtem. Talán nyár elejéig ment is jól, ahogy szinteken léptem előre, viszonylag kaptam is, még ha nem is fejtettem naponta túl sokat. De mostanában, vagyis hónapok óta, egyszerűen nem jönnek be a dolgok. Azt megfigyeltem, hogy ha nincs Állandó extrában a minden rejtvény után járó két extra, a többi kedvező extrát sem kapom. Ráadásul, talán nem nevezhetem magam kezdőnek, vigyázni szoktam mit dobok el, illetve mit vesz el tőlem a rendszer egyes átka. Mégis, egyszerűen elvesznek extráim, hogy hogyan, az rejtély. Például én a 30 alattit szerettem, mert nagyon felüdítenek a titkos rejtvények, és kaptam is belőlük jócskán. Egyszerűen nyoma veszett!

Most megnyugtattalak?

(válasz Jagusia 3. hozzászólására)


5. Maria542017. nov. 24. 07:07
Megnéztem, van a szinteden több, akivel érdemes cserélned. Jó, ha a 40 pont alatti extrákat kizáró és a 10 extrát engedélyezővel rendelkező játékostársad extráit szerzed meg.
(válasz Maria54 4. hozzászólására)

4. Maria542017. nov. 24. 07:01

Kedves Jagusia! Nem igazságtalan a rendszer. Vagy mégis az? Ott van nálad egy küldetés, amivel ezer éve nem találkoztam. Sőt, normális küldetést sem kapok rég. Nem fogok 5 átkot összegyűjteni, bevállalni a tippelős válaszokat. De valóban ilyen ez a játék. Van, hogy sorban jönnek nekem is a "semmitérő" extrák. Minden rejtvény után 2 extrát kapsz. Az nagyon jó, mert választhatsz. Igyekezz begyűjteni a 10 extrát engedőt, aztán a többi olyan állandót, ami nagy segítség. Egyébként meg igazad van, a fejtés és a szórakozás, kikapcsolódás a lényeg. Ráadásul még okosodunk is. Sokszor elcsodálkozom a megfejtéseken. Sok érdekes dolgot tudok meg, néha érdemes utánanézni egy-egy témának.

Tanácsolom, vállald el a küldetést. A jutalma feldob majd. Ha a cserélős extrát választod, hozzájuthatsz a veled egyszinten lévő játékos jobb extráihoz is. Csak 14 nap.

Jó szórakozást!

(válasz Jagusia 3. hozzászólására)

3. Jagusia2017. nov. 24. 06:05

Kedves Mária54

Bizonyára észrevetted, hogy nem vagyok egy írogatós, fórumozos, de a "tollam" a kezembe ugrott :-)

Korábban egyszer már megjegyeztem egy másik fórumon, hogy nem bánik velem igazságosan a "rendszer". Akkor megnyugtattál, hogy ez ilyen, és jó fejtést kívántál.

Majdnem napra pontosan egy évvel korábban kezdtem bele ebbe a játékos dologba. Most az előkelő 58 ik helyen állok. Néha megnézem, hogy a körülöttem lévő játékosok hogyan állnak. Hát extrailag sokkal jobban mint én. Ha hiszed, ha nem hónapok (nem hetek) óta egy valamire való extrát nem kaptam, ellentétbe Veled és még néhány előttem mögöttem állóval. Nm értem az okát, de már nem is keresem. Fejtek, mert szeretek fejteni, de van más szórakozási, kikapcsolódási szenvedélyem is. Olvasok ! Könyveket töltök le. De a kérdés mégiscsak ott motoszkál bennem, hogy vajh mi vagy ki osztja el, hogy mi legyen a sorrend, mert ez nyilvánvalóan az extráktól nagyban függ.

És most majd jól megnyugtatsz, hogy ez ilyen és jó fejtést kivánsz Nekem. Előre is köszi :-)


2. Xena2017. nov. 16. 18:39

Kedves Maria,

(bár nem hozzám szóltál,már nem vagyok teljesen kezdő).

Én azt hittem, pont arra a titokra akarsz rávezetni, amiről épp ma volt szó. Hogy valaki hogyan szerezhet egyetlen nap alatt annyi pontot, amennyit sokan hónapokig gyűjtögetnek.

Nem mintha különösebben szíven ütne a TITOK. Persze furcsállom, ahogyan más is gerjedt rá, pl. a kávéházban is.

Azért írtam most ide ezt, mert sokszor olvastam, ne nyissanak (akik nyitnak, mert nem olvassák végig a fórum témáit, hanem csak pánikban, hirtelen felindulásban nyitnak témát) olyasmiről új témát, amiről már szó van. Hát most én szólok, bár csak kb. hatod annyi ideje vagyok fönn, mint például te.

Mindenesetre ha valamely kezdő a fórumra téved, legalább meglátja és talán tanul belőle. Kívánom, hogy sok betérőd legyen, aki titokra kíváncsi és akiket föl fogsz világosítani. Én is segíthetek, valamicskét már én is konyítok - de nem vonyítok tovább:-) ma már a második küldetésemben vagyok benne, félig kész is, úgyhogy megyek dolgozni! még ha nem is keresek vele túl sokat, nekem az is jól jön.

(válasz Maria54 1. hozzászólására)

1. Maria542017. nov. 16. 15:32

Kedves kezdő játékostárs!

Kívánok neked sok kellemes percet a karrierjátékban.

Vedd játéknak, szórakozásnak, agykarbantartónak.

Az elején értéktelenebb extrákat kapsz, de idővel majd értékesebbeket is. Ha ügyesen taktikázol, nagy segítségedre lehetnek.

Ne keseredj el, ha átok a "jutalmad", mert van olyan extra, ami eltünteti. Türelmesen várd ki.

Későbbi szinten kapsz majd olyat, amivel kiiktathatsz egy extrát. Semmiképpen ne arany, ezüst és bronz extrához használd ki. Ugyanis 10 általad ismert extránként csak egyet iktathatsz ki. Az legyen átok, majd amikor átkot is kiiktathatsz. Ajánlom, a legsúlyosabban gátló átokkal kezdd.


1 2Facebook ikonKövess minket a Facebookon is, hogy ne maradhass le az oldallal kapcsolatos legújabb hírekről, információkról: Rejtvenyjatek.hu a Facebookon

Minden jog fenntartva © 2024, www.rejtvenyjatek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info(kukac)rejtvenyjatek.hu | WebMinute Kft.