Változások a játékban

Új hozzászólás

7. Julianna2018. jan. 7. 10:15

"Maga csúf kis táskalopó", ne plagizáljon!

De ha mégis, akkor legalább írja meg nekünk is, hogy mit olvasott erről az átokról, hogy ne kelljen keresgélnünk!

Tisztelettel


Nevem van... Vanek úr.

(válasz Raziel 6. hozzászólására)

6. Raziel2018. jan. 7. 09:54
Bocsi elolvastam az enciklopédiában a kérdésemre a választ. De ha 10 napig nem kapok átokűzőt akkor mivel tudom eltüntetni a betelepedett 10 átkot?
(válasz Raziel 5. hozzászólására)

5. Raziel2018. jan. 7. 09:47

Kedves Speedz!

Van egy olyan átok, amit, ha 24 órán belül nem tüntetek el megduplázódik. Kérdésem: meddig duplázódik, akkor is kifejti hatását, ha valamilyen oknál fogva pld.: betegség, telelés, nyaralás stb. nem tudok rejtvényt fejteni? Ha az összes helyemre ez az átok kerül, hogyan tudom eltüntetni?

Üdv.: raziel


4. Raziel2018. jan. 4. 10:38
Köszönöm, megértettem a változást, és nagyon egyetértek vele.
(válasz Speedz 2. hozzászólására)

3. Xena2018. jan. 4. 10:21
Elfogadom a nagyon felső szintűekre ezt az új szabályt, de nem kéne szinti határra tenni? én is szeretnék előre haladni, és ha véletlenül már kihasználtam egy ilyet, el kell tennem másnapra, közben meg egy átok elviszi:-)

2. Speedz2018. jan. 4. 09:01

Már nagyon sok az extra a játékban, s ezek kombinációjából olyan esetek is előfordulhatnak, amelyekre mi korábban nem gondoltunk.

Azt azonban, hogy extrák kijátszásával végtelen mennyiségű tapasztalati pontot/extrát/stb.-t lehessen termelni, nem hagyhatjuk.


Épp ezért a mai napon a "Választhatsz egy extrát az általad ismertek közül." jellegű extrák szövege és használatának szabálya a következő kiegészítéssel módosul: "Egy nap egyszer használhatsz ilyen extrát."


Mivel 4 ilyen extra van különböző színekben, különbözőek használhatóak ugyanazon a napon, ugyanabból a színből ugyanazzal a szöveggel viszont csak egyet használhattok.


1. Speedz2018. jan. 4. 08:56
Ha valamilyen többeket is érintő szabályváltozás történik egy korábbi extrával kapcsolatban, ebben a fórumban foglak benneteket értesíteni.
Facebook ikonKövess minket a Facebookon is, hogy ne maradhass le az oldallal kapcsolatos legújabb hírekről, információkról: Rejtvenyjatek.hu a Facebookon

Minden jog fenntartva © 2023, www.rejtvenyjatek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info(kukac)rejtvenyjatek.hu | WebMinute Kft.