Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
 
       

Extra használatával kapcsolatos kérdés

Új hozzászólás

16. Sophiejan. 2. 15:47

Úgy érts, hogy alapból mindenkinek 6 extrája lehet. A bőröndös megenged - az arany például - 10 extrát enged, beleértve magát a bőröndöt is.

Egy raktár +1 extrát enged, de csak a hathoz képest, nem adódik össze a bőrönd meg a raktárépület hatása, külön-külön léteznek.

Tehát ha építenél 3 raktárak, akkor 6+3= kilenc extrád lehetne, ez pont annyi, mintha lenne egy aranybőröndöd (10 extra - maga a bőrönd = 9). Azért jobb a raktár, mert ezt nem lehet elveszíteni, mig a bőrönd - átok, vagy egyéb ok miatt - elveszthető, eldobandó lehet. Viszont azért jobb a bőrönd, mert az épületek száma behatárolt, és lehet, hogy kelleni fog neked majd a hely más, számodra hasznosabb épületek részére.Ha 4 raktárad van, az már egyel több, mint az aranybőrönd, ha meg - a maximálisan építhető - öt raktárad van, akkor 6+5=11 extrád lehet. Az utóbbi három esetben tehát hiába lenne még plusz bőröndöd, az hatástalan, illetve nem látszik a hatása.

(válasz Egeres 12. hozzászólására)

15. Manzsujan. 2. 12:47
Nagyon szívesen.
(válasz Egeres 14. hozzászólására)

14. Egeresjan. 2. 12:06
Köszönöm szépen!
(válasz Manzsu 13. hozzászólására)

13. Manzsujan. 2. 11:44

Úgy látom egy raktárépületed van. Ahhoz, hogy 11 extrád lehessen 5 db raktárra van szükséged. Így csak a max. 10 extrád lehet kártya van érvénybe.

Ha ez nem lenne nálad, akkor max. 7 kártyád lehetne. ( 6 + 1 a raktár)

(válasz Egeres 12. hozzászólására)


12. Egeresjan. 2. 11:28
Van egy olyan extrák,ami szerint eggyel több lehet.A gép mégis elvette a 11.-et.Miért?

11. Juliannadec. 15. 10:54
Szívesen. Nekem is volt már ilyen kérésem, soha nehezebb ne legyen! :)
(válasz Izzy 10. hozzászólására)

10. Izzydec. 15. 10:52
Ez jó hír :). Köszönöm Julianna!
(válasz Julianna 9. hozzászólására)

9. Juliannadec. 15. 10:45
Minden extrád megmarad. Kattints nyugodtan rá a készre.
(válasz Izzy 8. hozzászólására)

8. Izzydec. 15. 10:35
Az oké, az egyértelmű, hogy az aranyak megmaradnak, nem vesznek el. A többi, meglévő extráimat érinti-e a megmaradás törvénye? Az jó lenne, az lenne a jó. Vagy csak az aranyak maradnak meg a készletemben, a kérés teljesítésekor?
(válasz Maria54 7. hozzászólására)

7. Maria54dec. 15. 09:50
Igen, a napokban. Ne aggódj, nem vesznek el az arany extráid.
(válasz Izzy 6. hozzászólására)

6. Izzydec. 15. 09:06
Tanár segédem kérése:Imádom az arany extrák csillogását!Gyűjts össze belőlük ötöt! Legyen nálad öt arany extra. Ezek a kérés teljesítésével nem vesznek el. - Könnyen teljesíthető kérés, meg is van az öt arany extrám. Mégsem kattintottam a teljesítésre, mert felmerült bennem, hogy ezzel a másik öt extrám elveszik. Volt már ilyen kérésetek? Kérdésem, hogy a többi, nem arany, (de remek, átokűző, vörös fickó...) extrám is megmarad a kérés teljesítésekor, vagy csak az öt arany marad, a többi meg eltűnik?

5. Juliannadec. 8. 10:08
Nagyon szívesen. Kellemes vasárnapot Neked is!
(válasz Cserike 3. hozzászólására)

4. Teca54dec. 8. 07:48
Neked is szép napot Cserike.!
(válasz Cserike 3. hozzászólására)

3. Cserikedec. 8. 05:27
Nagyon szépen köszönöm! Szép napot kívánok, üdv!
(válasz Julianna 2. hozzászólására)

2. Juliannadec. 7. 19:26

Ezzel a kék nyíllal választhatsz egy általad ismert bármilyen extrát, azokon kívül. amelyeknek a sarkában különböző színű serlegek vannak.

Ha már választottál valamit, természetes, hogy eltűnik.

De ha megduplázod vagy kettőt kapsz egy nap, másodjára már csak a következő napon használhatod.

Ez a legjobb extra mind között, jól meg kell nézned, mit választasz érte.

(válasz Cserike 1. hozzászólására)

1. Cserikedec. 7. 18:40

Már kétszer is volt olyan extrám, amin kék körben sötétebb kék nyíl volt, azzal a szöveggel, hogy egy nap egyszer használhatom. Mindkét esetben, amikor kijátszottam, eltűnt!Az én olvasatomban, a "naponta" szövegből az jött le, hogy több napon keresztül, naponta egyszer használhatom ezt az extrát. Kérdésem; ha csak egyszer lehet használni, akkor minek az a szöveg, hogy " naponta"? Azt kellet volna írni, hogy "csak egyszer használhatod", mert a valóságban így van!

Valami baj lenne ennek a nyilas extrának a használatával? Biztosan volt már másnak is hasonló esete, megköszönöm, ha valaki ebben az eltűnési ügyben eligazít engem!

Facebook ikonKövess minket a Facebookon is, hogy ne maradhass le az oldallal kapcsolatos legújabb hírekről, információkról: Rejtvenyjatek.hu a Facebookon

Minden jog fenntartva © 2020, www.rejtvenyjatek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Kapcsolat: info(kukac)rejtvenyjatek.hu | WebMinute Kft.