Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
 
       

Így gondozd az aukciót!

Új hozzászólás

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
660. Manyaipnov. 17. 10:55
megértettem, amit írtál, és egyet is értek, mivel kezdetben először nekem is gyanús volt, hogy erről az extráról van -e szó!?!
(válasz Megamuki 659. hozzászólására)

659. Megamukinov. 16. 19:47
Természetesen gondoltam, hogy tudjátok, hogy kuka, de én még a játék elején sokáig nem tudtam, hogy milyen táskákról beszélnek a játékosok. Bevallom én a bőröndökre gondoltam táskaként, ezért nem értettem a hozzászólásokat. Ezért az új játékosoknak próbáltam a helyi szlenget elmagyarázni, hogy ha esetleg ez okozna náluk tévedést amiért táskát égetnek.
(válasz Manyaip 652. hozzászólására)

658. Megamukinov. 16. 19:41
Csak most ültem gép elé, így lekéstem. De úgy döntöttem önmérsékletet tartok, és nem akarom elvinni a többiek elől az összes utcát. Bár még 2 db kellene, de nem lehetek telhetetlen.
(válasz Teca54 656. hozzászólására)

657. Juliannanov. 16. 19:26
Ritkán van az aukción, de ha kapsz egy kék nyilat, választhatod azt is.
(válasz Manyaip 655. hozzászólására)


656. Teca54nov. 16. 19:15
Megamuki merre bóklászol már megint..vár az utca.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

655. Manyaipnov. 16. 19:11

Valakinek nincs véletlenül egy ilyen, eladó küldetése?

[link]

(válasz Manyaip 654. hozzászólására)

654. Manyaipnov. 16. 19:03
Utca!

653. Manyaipnov. 16. 18:58

Ja, igen a Titkosba nem tudom mennyi van fent, bár ahogy hallottam, oda is egyet-egyet tesz fel esetenként.

Tehát a Gépre is nagyon vigyáznunk kell!!!! Ravaszkodik!!!!!(alias: PROGRAM)

(válasz Manyaip 652. hozzászólására)

652. Manyaipnov. 16. 18:55

A Táskákról, így terjedt el a megnevezése VALAHOGY(természetesen tudjuk, hogy KUKA/HULLADÉKTÁROLÓ),

vagyis én mostanában tettem fel, gondolom többen is, és mégis alig van, szerintem a Gép is incselkedik és direktben a legtöbbet visszatartja, csak néha egyet-egyet rak fel!

Hajnalban pedig kiengedi!!!


651. Manyaipnov. 16. 18:44
Örülünk, ha tudtunk segíteni.
(válasz Megamuki 649. hozzászólására)

650. Égetőbetyár31LVInov. 16. 18:40
Köszönjük!
(válasz Megamuki 649. hozzászólására)

649. Megamukinov. 16. 17:48

Kedves Játékostársak!


Mindenkinek köszönöm a segítségét az Utcák megszerzéséért. Külön köszönet Teca54, Manyaip és Égetőbetyár31LVI játékostársaknak a sok segítségért.

Remélem senkit sem bántottam meg a véleményeimmel és esetleg sikerült néhány tévhitet eloszlatnom a táskák használatával kapcsolatban. Aki mégis megbántódott, attól elnézést kérek.

Csak egy utolsó megjegyzés, aztán ígérem többet nem írok.

Az új játékosok számára, akik esetleg nem tudják, mi az a játékosok által táskának nevezett extra. Az alábbi újrahasznosító kuka:

[link]

Ezt azért írom le, mert jelenleg eltűnt az Aukcióról az összes. Lehetséges, hogy esetleg olvassák a fórum hozzászólásokat és nem tudják mi az, ezért talán nem rossz szándékból, de elégetik.


648. Megamukinov. 16. 15:11
Köszönöm az információt. Úgy látszik már vak is vagyok, mert ennél az extránál szintkorlát helyett színkorlátot olvastam. Emiatt eddig azt hittem, hogy arra való, hogy akinek bronz bevásárlókosara van vehessen aranyszínűt is. Hála neked a felvilágosításért. Így már tényleg érdemes építeni épületet is.
(válasz Égetőbetyár31LVI 646. hozzászólására)

647. Megamukinov. 16. 14:57
Köszönöm szépen, sikerült elkapnom.
(válasz Teca54 644. hozzászólására)


646. Égetőbetyár31LVInov. 16. 14:57

Bocs nem akartam beleszólni, csak abban gondolkoztam, hogy van az aukción "Gyár" és "Építész iroda" épület.

Bár magasabbak az elérhető szint korlátaik a Tiednél de ezzel a kis legénnyel már 50. szinten is elérhető:

[link]

Így három naponta könnyebben juthatsz "Téglához" és Épület extrákhoz, bontani meg még bőven ráérsz!!!

(válasz Megamuki 638. hozzászólására)

645. Megamukinov. 16. 14:56

Kedves Teca54 (Lucika)!


Úgy látom, hogy a hozzászólásomból pont a lényeg veszett el. Én is tudom, hogy olykor egy titkos rejtvény többet ér mint egy 80%-os szorzójú extra (akinek már van ilyen, annak biztosan nem kell még egy). Nem is dicsekvésként írtam. Itt jegyzem meg, hogy annó mikor még az 5. szint környékén kaptam meg a táskámat úgy ragaszkodtam hozzá mint az aranyhoz, de nem értettem, hogy kinek kell az általam felrakott extra, amely beír 1-3-8 db magánhangzót. Semmi értelmét nem láttam. Most már tudom, mióta volt ilyen bónuszfeladatom és nem sikerült megcsinálni, akárcsak a titkos rejtvényes küldetést, bónuszfeladatot sem.

A lényeg az lett volna a hozzászólásomban, hogy ha a feltett extráimat rögtön elviszik, legyen az (nevezzük így) bármilyen értéktelen, aki nézi, hogy ki tett fel extrákat az enyémet nem fogja látni, és ebből leszűrheti azt, hogy nem tettem fel semmit.

Ehhez jegyezném meg, hogy mióta éjszaka is vadásztok Utcára (nekem most ez a legértékesebb, akinek 10 db van nem ér semmit) többször láttam éjjel 2 óra környékén, hogy 10 sor is tele volt extrákkal, reggelre viszont csak 7 sor maradt. Tehát akinek az extráit éjszaka veszik meg az úgy tűnik, hogy nem tett fel semmit az Aukcióra, hacsak a sasszemű játékostársak át nem virrasztják az éjszakát, hogy az Aukciót nézegessék.

Ezért írtam, hogy nehéz eldönteni azt, hogy ki az aki csak vásárol, de semmit sem rak fel.

(válasz Lucika 640. hozzászólására)

644. Teca54nov. 16. 14:33
Utca

643. Megamukinov. 16. 14:30

Kedves Maria54!


Ha elolvastad a hozzászólásomat, akkor láthatod, hogy arra reagáltam, hogy Raziel miért hiányolja az én táskámat mikor nála sincs. Aztán megindokoltam, hogy miért nincs nálam táska. Szerintem igazam volt az indokkal. Egyébként azóta Teca54 segítségével vettem 1 utcát és egy táskát is és a leírtak alapján felraktam 1 db 200 tégla értékű extrát az Aukcióra mielőtt felépítettem az utcát.

Meg ne sértődj, de úgy látom, hogy mintha kettős mérce lenne. Ha nálam nincs táska észszerű okokból az bűn, ha Razielnél nincs, akkor az logikus lépés.

De, hogy a táska kérdést rövidre zárjam elmesélem, hogy hogyan használom a táskát. Eleinte ha volt egy üres helyem vettem 1 táskát. Ezután előfordult, hogy olyan extrát kaptam amire szükségem volt, ezért el kellett dobnom a táskát anélkül, hogy valamit is felraktam volna az Aukcióra. Ez nem túl szerencsés dolog, mert több órára eltűnik a táska amíg újra meg nem jelenik. Ezután úgy változtattam, hogy csak akkor veszek táskát, ha már nálam van az eldobni kívánt extra, így a táska vétel után rögtön tudok dobni. Ha ezután ismét olyan extrát kapok amit megtartok, akkor a táskát dobom el de így legalább 1 extra felment az Aukcióra. Addig nem is veszek táskát amíg nem akarok újra dobni, kivéve ha szintlépés előtt állok, mert akkor kapok 3+1 db extrát és ezért biztosan dobni fogok. Ezen okok miatt nincs nálam táska, csak akkor amikor kell.

(válasz Maria54 642. hozzászólására)

642. Maria54nov. 16. 12:49
Kedves Megamuki! Ha megnézed, Raziel reggel 7 óra óta nem fejtett, tehát feleslegesen tartotta volna magánál a másnak értékes táskát. Mikor kevés táska van forgalomban, én is igyekszem nem magamnál tartani feleslegesen. Szerencsére a titkosról be tudjuk szerezni, ha éppen szükségünk van rá.
(válasz Megamuki 633. hozzászólására)

641. Teca54nov. 16. 11:44
Már megint a Lucika számítógépénél űltem...mert osztogattam a kézfogásokat..és automatikusan válaszoltam a kérdésedre....bocsi.
(válasz Megamuki 639. hozzászólására)

640. Lucikanov. 16. 11:42
Nem ...nem..lehet én nem fogalmaztam elég világosan..majd vissza olvasom a mondókámat.Megamuki....minde játékos által feltett extra egyértelműen leolvasható...ki tette fel...ha nem látsz alatta nevet...akkor azt a gép adja...és még akkor nem látod a nevet ha egynél több extra van fent ugyanabból a fajtából...hogy kinek mi az értékes extra...ez nem egzakt...kinek a Papp kinek a Pappné..ezt eldönti mindenki maga...de ...de nem tudom ki állított olyat,hogy értékes vagy értéktelen extrákat tesz fel...senki nem szűr le ilyen következtetést...ezt nem tudom miből olvastad ki.
(válasz Megamuki 639. hozzászólására)

639. Megamukinov. 16. 11:13
Teca54...igazad van Nagykereskedővel, vagy Bennfentessel is megvehették, nincs ezzel semmi baj hisz azért tettem fel, hogy megvegyék. Én csak oda akartam kilyukadni, hogy attól, hogy nem látszik az Aukción a feltett extra 1-1 játékos nevével, attól még tehetett fel extrát. Nem mentegetőzésként (dicsekvésként), de az általam felrakott extrákat másnap meg szoktam nézni, ha nem is felhasználó név szerint ahogy mondtad, csak típusra, hogy elkeltek e már, de csak nagyon ritkán láttam belőlük. Valószínűleg értékesek voltak mások számára és gyorsan elkeltek. Most azért, mert értékes extrákat tesz valaki az Aukcióra abból azt leszűrni, hogy nem tesz fel extrát, az megint elhamarkodott következtetés.
(válasz Teca54 637. hozzászólására)

638. Megamukinov. 16. 11:00

Kedves Égetőbetyár31LVI!


Természetesen nyugodtan nézegetheted az extráimat, én is szoktam nézni főleg az élversenyzőkét, mégpedig tanulási, ötletszerzési céllal.

Valóban nincs épületem csak utcáim és építhetnék épületeket, de direkt nem teszem, mivel jelenleg az 50. szinten állok és csak csekély hasznú épületeket tudnák építeni, amit aztán lebontani sem egyszerű. Ezért úgy döntöttem, hogy felépítek annyi utcát amennyit csak tudok. Ezután már csak az épületek építésére kell koncentrálnom. Ez az oka a nagy utca vadászatomnak. Természetesen, ha meg lesz az összes utcám, akkor az általam kapott utcák mennek az Aukcióra, hogy visszapótoljam az általam okozott űrt.

(válasz Égetőbetyár31LVI 622. hozzászólására)

637. Teca54nov. 16. 10:56
Megamuki...meg kell védenem Razielt...bár majd Ő megteszi...most nem értek Veled egyet...Raziel..egyszerüen sok játékossal egyetértésben...megunta az "élősködőket"...és azt szeretné ha minél színesebb lenne a piac...minden játékos érdekében,amit már egyik bejegyzésében világosan és egyértelműen megfogalmazott...az extádat amit feltettél abszolut elhisszük...semmi kétség...de tudnod kell...megvehetik azok a játékosok,akik rendelkeznek Nagykereskedővel..és a titkosból már meg is vették..ezért nem találhatod a rendes börzén.!
(válasz Megamuki 636. hozzászólására)

636. Megamukinov. 16. 10:43
Köszönöm a segítséget, egyébként rengeteget nézem a piacot. Még éjszaka is 2 óránként ránéztem, hátha sikerül elkapnom egy utcát. Az egeres dolgot megpróbálom. Egyszer valóban felugrott a felajánló, meg is lepődtem, de többször nem sikerült ezt elérnem. De ezzel is van egy kis baj, mert pl. az általam felrakott extrák már valószínűleg el is keltek. Így aki a 615. számú hozzászólásomban említett extrákat keresi azt hiheti csak hazudtam. Mondjuk a történtek menüponttal igazolni tudom, de nem akarok egy oldalnyi igazolást beszúrni. De ha Raziel esetleg igényli megteszem.
(válasz Teca54 631. hozzászólására)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯Facebook ikonKövess minket a Facebookon is, hogy ne maradhass le az oldallal kapcsolatos legújabb hírekről, információkról: Rejtvenyjatek.hu a Facebookon

Minden jog fenntartva © 2020, www.rejtvenyjatek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Kapcsolat: info(kukac)rejtvenyjatek.hu | WebMinute Kft.