Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
 
       

Így gondozd az aukciót!

Új hozzászólás

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
393. Btomima 08:06

Legközelebb írd ki a fórumra , hogy magadnak teszed fel ,és Isten látja lelkem, nem fogom megvenni!

Na jó ha nagyon kell akkor is megveszem:)))

Azt azért el kell mondani ,hogy nekem kimondhatatlan sokat segítettek "régebbi" játékosok (Teca ,Sophie stb),nélkülük és ami még nagyon fontos ,a fórum nélkül ,hát nem is tudom hol tartanék.

De ha bárki , és ezt te is tapasztalhatod ," megszólítja" őket ,akkor tuti segíteni fognak.

Hétköznap nekem sincs sok időm ,de mindig szakítok a fórumra pár percet, mindig van valami okosság.

Szép napot neked Manyaip és sok sikert a játékhoz!

(válasz Manyaip 391. hozzászólására)

392. Teca54ma 07:05
Na most bolond a helyzet...egy darab táska sincs.!Reggel korán volt 2 db.

391. Manyaiptegnap 16:20

Valóban kevesebb a tapasztalatom,

- a 100% -ra már nekem is feltűnt, hogy magasabb értékű extrát kaptam, meg szükségesebbet, köszi, hogy megerősítetted;

- igazad van ha nagyon kivártam lehet teljesíteni a kéréseket, ezért is írtam az utolsó pillanatot, hogy biztos is, hogy lesznek átkok az au -ón, ma lesz- ,de nem mindig van -időm kivárni;

- abban is igazad van, hogy ez játék és így nem unalmas, azért is szeretem;

- de amikor meg akarok tartani egy inast, de nem mindig van időm kivárni a végét, mert pont nem érek rá más elfoglaltság miatt, na AKKOR tudok furcsaságokat mondani a játék hevében!

- egyébként 10 óra körül felraktam egy titkosat au-ra, még mindig nincs fent (persze 5 -6 óta állítólag a tapasztalati idő, többiek tapasztalata szerint, amit el is fogadok), 10 perce felraktam egy ezüst baglyot, ő már fent van! persze ezért írtam a váratlan idő intervallumokat;

- és az is igaz, ha kiszámítható lenne, unalmas lenne a játék.


Köszi a tapasztalat megosztást!


Érdekesség: még nincs Értékmegőrzőm, ezért van mikor felrakok magamnak egy kártyát, és van is időm figyelni, na mégis ki viszi el előlem, na ki, hát "Btomi"


Btomi ezt, csak viccesen írta, Te voltál az éberebb, Te voltál a jobb, ezért is szeretem ezt a játékot, mert nagyon figyelni kell és taktikázni.


Amúgy tényleg megtörtént, és már többször is, és pont TE (ezt pozitívan írtam), úgy hogy tudom JÓL nyomod, és másnak még nem sikerült ez, jó kivéve a Titkos készletűeket.


Esküszöm írok legközelebb, ha megtörténik újra!!!!!

(válasz Btomi 389. hozzászólására)

390. Manyaiptegnap 14:52
Csak viccesen írtam!!!!
(válasz Teca54 388. hozzászólására)


389. Btomitegnap 14:45

Ha már a tapasztalat!

Nem vagy túl régi játékos , de itt vagyok egy ideje.

Szerintem ha manipulálják ,ha nem az , én tapasztalatom az ,hogy azért "időben" jönnek a fontosabb extrák. Nem rögtön az elején de még időben.

Valahogy mindig teljesíteni lehet a küldetéseket. ha nem is könnyen de lehet.

Ha mindig minden rendelkezésre állna, nem lenne izgalom a kihívásokban.

De ez személyes tapasztalat ,nem biztos hogy mindenkinél ugyanez a helyzet.

Amikor bejöttek a kézfogós küldetések ,ha jól emlékszem talán Greg írta ,hogy érdemes minél több 100%-os rejtvényt fejteni , mert akkor nagyobb eséllyel kap kézfogós ,feladatot vagy küldetést

Ki tudja ,ebben is lehet valami !?

(válasz Teca54 388. hozzászólására)

388. Teca54tegnap 14:17
Ezzel nem ártunk senkinek...és nem rúgnak ki...csak a tapasztalatainkat osztottuk meg Egymással.
(válasz Manyaip 387. hozzászólására)

387. Manyaiptegnap 13:40

"és sokszor az az érzésem,hogy a Szerkesztők manipulációi...jó értelemben gondolom a manipulációt..igen csak befolyásolják...és még azt sem zárom ki,hogy névre...játékosra szabottan igazgatják"


Észrevettem én is a fentieket, csak azért nem írtam még róla, ne hogy kihívjam a "SORSOT" magam ellen.


A Szerkesztők érdeke is a pozitivitás,de gondolom azért tették bele a lassítókat, mivel több évre, lassan évtizedre (dekádra) tervezték a játékot.

(válasz Teca54 386. hozzászólására)

386. Teca54tegnap 13:17
Én special hiszek Neked...sokszor próbálom...próbáltam már a börze "lelkét"...működését megismerni...megérteni...nagyon nehezen megy ez nekem...de amit Te írtál...azt igaznak találom...és sokszor az az érzésem,hogy a Szerkesztők manipulációi...jó értelemben gondolom a manipulációt..igen csak befolyásolják...és még azt sem zárom ki,hogy névre...játékosra szabottan igazgatják...de ez csak egy hipotézis...nem vagyok benne biztos..!Viszont megfigyelhető az is,hogy valóban a játékosok alakítják...ha nem is 100 %-ban a börzét...hétvégén többen fejtenek...ezért gazdagabb is a kinálat...és a táska égetése ezért lenne fontos,hogy álljon rendelkezésre lehetőleg mindig...minden játékos számára ,akinek fontos,hogy ne az éterbe dobja az extrákat..! A két Zoli igazgató bácsiknak sikerült az ős káoszba rendet rakniuk...miért ne sikerülne itt is....Sophie elkezdte már régen és segíteni kell neki abban,hogy ez napról napra jobb legyen...érted Kedves Boros Úr..érted és nem ellened.!!!
(válasz Manyaip 384. hozzászólására)

385. Manyaiptegnap 12:27

Azt is megfigyeltem a gép, amit jelzővel (pedig van egy-két a tarsolyomba, már mint jelző) nem illetek, legtöbbször az utolsó pillanatban teszi fel, az én esetemben az átkokat ma estére, holnap reggelre várom, ami majdnem késő lesz.

Persze az sem mindegy, hogy milyen átkot vásárolsz, nagyon le tud lassítani.

(válasz Manyaip 384. hozzászólására)

384. Manyaiptegnap 12:19

Ja arról még nem is beszéltem, a segédem/gép olyan feladatot szabott, hogy vásároljak két átkot az aukcióról. Két napja figyelem, de még átok nem volt fenn, bezzeg a kérés előtti napokban több is, és higgyétek el nem rajtatok múlott.


Higgyetek nekem, mivel két PC -vel, plusz okos telefonnal figyelem az aukciót. Persze csak akkor tudok vásárolni, ha éppen nem fejtek. Most is azért van időm írni. De most már nekiállok a ker.rejtvényeknek.


Mondtam már, hogy megszállott vagyok!

(válasz Manyaip 383. hozzászólására)

383. Manyaiptegnap 12:00

Folyamatosan figyelem az aukciót. Mindenben igazat adok Sophie, ebben is: "(illetve a rendszer is küld párat néha, de ettől most tekintsünk el)".


Mivel vannak, olyan napok, (rendszer/program/gép, én GÉP -nek hívom) ha nem tenné összeomolna az aukció, azért nem vesszük észre közvetlenül, hogy a Gép beleszólt, mert a több darabos extráknál/kártyáknál nem írja ki a neveket (a név megnézésére is Te hívtad fel a figyelmem).


Azért gondoljatok bele Mi csak közvetve irányítjuk az aukciót azzal a kártyákkal, ami nekünk nem kell, az alul említett Kukával/a Táskával név nekem is jobban tetszik (amit Tőletek tanultam el), ill. egyéb ide vonatkozó kalapácsos kártyákkal.


De a Gép irányít közvetlenül, ugyanis, Mi csak azokat tudjuk felrakni, amit fejtés után a Géptől kapunk, amit a kétbites kisagya kiszámol. Ja és az időpontokat is a gép válassza meg (váratlan és nem szabályos)időpontokban teszi fel nekünk a kártyákat az aukcióra.


Persze a titkos készletről még nem is beszéltem, annak elérésére én is gyúrok.


Mindenkinek jó játékot kívánok!

(válasz Sophie 369. hozzászólására)

382. Borostegnap 11:27
Köszönöm hogy elhiszed!
(válasz Sophie 381. hozzászólására)

381. Sophietegnap 10:40
:))) Nem hihetetlen, egyáltalán.
(válasz Boros 380. hozzászólására)

380. Borostegnap 10:33
lehethogyhihetetlen de szoktam de mivel bőven szokott lenni aukciópontom megveszek drágábbat is mert van hogy az eldobott extrát szeretném vissza vásárolni. égetés már csak a8 egyforma van és a30000 ezres denemtáska lesz.18as már megvolt olyat válastottam amit azelőtt nem kaphatónak jelölte de sikerült újrakaphatóvá tennem.
(válasz Sophie 379. hozzászólására)


379. Sophietegnap 09:44

Igen, ki lehet találni, jól haladsz.


De most pl amikor kijátszottad a 2x kártyát, és lett egy üres helyed... én ilyenkor vennék egy táskát, hogy amikor befejezem a rejtvényt, és kapok egy kártyát, ami esetleg nem kell, az az aukcióra kerüljön, ne a levegőbe. Legrosszabb esetben a táskát fogod eldobni, de a kukásembered miatt visszakapod az árát tapasztalati pontban. Mit szólsz?

(válasz Boros 378. hozzászólására)

378. Borostegnap 07:26
ezt én is szoktam alkalmazni de leginkább ha a bugyroknak hívott extrákat beváltok előfordult hogy sikerül ötöt négy arany és egy ezüst ezután tudjak vásárolni mivel pont teljesülegyküldetés vásárlásr jogosító extrát választom.ez a magyarázata amagas pontszámnak.Azépületeimből kilehet következtetni hogy ez hogyan lehetséges.
(válasz Sophie 377. hozzászólására)

377. Sophietegnap 07:00

Jaja! Régebben én is csináltam, de egyszer csak rájöttem, hogy a beváltással max. ugyanannyi pontra lehet váltani, viszont ha elvásárolom, akkor többszörösére, és próbálom keresni a trükköket tovább.


Mondjuk veszek egy kártyát, amiből most 6 db van, 400 pontot ér, meg is veszem annyiért. El kell dobnom rögtön, mert nincs helyem, kapok érte a kukásemberek miatt 600 pontot. Van táskám, úgyhogy felkerül az aukcióra, amikor valaki megveszi, kapok 400, még jobb esetben 600, 800 vagy 1200 pontot. Megnő a Bankban lévő pontom is 400-zal. Ezt még tovább javítja, ha kikapok egy duplakalapácsot (kettőt kapok ebből a kártyából akkor), vagy sikerül bronz extrát vennem, a koboldom arannyá változtatja ugyanis nyomban.


Na ezért mondogatom, hogy hizlaljuk az aukciót. Önös érdek.

(válasz Kovagyu 374. hozzászólására)

376. Sophietegnap 06:49

Ne-ne! Egyszerűen csak azért kérdeztem, mert én meg az a fajta vagyok, aki szereti ellesni másoktól a trükköket.:)


Az a hosszabb bejegyzés pedig nem konkrétan neked szólt, hanem mindenkinek/bárkinek, időnként megismételem. Azt tudnod kell, hogy ez a topik akkor indult, amikor napokig összesen 2-3 db extra volt az aukción. Ahhoz képest elég jól állunk, nem igaz?


Én is sajnálom, hogy elkezdődött (én kezdtem sajnos) ez a név szerinti megszólítás, nem is teszem többet, mert nyilván a ritkábbik eset, ha ki lehet szúrni a táskák eltűnésének az okát, bocsánatot is kérek. Különben pedig ez is a játék része, és egy-két nap után küld a rendszer egy újabb adagot, szerencsére.


Úgyhogy semmi olyasmiről nincs szó, hogy ne lehetne bármilyen küldetést elvállalni, csak az volna a kérés, hogy amikor pl kék színű, vagy állandó hatású extrákat kell égetni, ne táska legyen az. Vannak más, nem túl drága kártyák. Lehet, hogy egy kicsit tovább tart, néhány száz ponttal többe kerül, de ennyi belefér.

(válasz Boros 375. hozzászólására)

375. Borostegnap 06:17
igen idővel vásárolok.megfogtál!már sajnálom hogy elolvastam azt a bejegy zést ésválaszoltam.de alaptalannak éreztem hogy névszerint engem vádolnak gondolom nem én vagyok az egyetlen aki ezt a küldetést elvállalta!
(válasz Sophie 373. hozzászólására)

374. Kovagyutegnap 04:00
Idönként pl esetleg be lehet váltani tapaszalati pontra
(válasz Sophie 373. hozzászólására)

373. Sophietegnapelőtt 22:03
Ugy érted a mindent az aukcióra küldő kalapáccsal? Ez jó. És mit csinálsz utána a sok aukciópontoddal?
(válasz Boros 372. hozzászólására)

372. Borostegnapelőtt 21:13
küldetések teljesítésekor nagyrészt mentést választok ezekeket aztán az aukcióra küldve jelentős mennyiségű aukció ponthoz juthatok.
(válasz Sophie 370. hozzászólására)

371. Sophietegnapelőtt 16:56
Mármint ez a kártya: [link]

370. Sophietegnapelőtt 16:55
Ui. Annál is inkább szívesen küldök minden felesleges kártyát az aukcióra, mert ha van nálam egy ilyen kártya: [link] annyi pontot kapok, amennyiért az adott kártya elkelt. Jó sok pontot lehet így gyűjteni, persze csak küldtél egyáltalán felesleges kártyákat az aukcióra. A "táska" segítségével például.

369. Sophietegnapelőtt 16:45

Akkor még egyszer a mondókám.


Kérlek ne égess el táskákat, csak ha tényleg elkerülhetetlen.


"Az aukció egy olyan rendkívül behatárolt üzlettér, ahova extrákat tehetsz fel, és ahonnan extrákat vásárolhatsz."- mondja a súgó.


Azt, hogy az aukción mennyi és milyen extra vásárolható meg, a játékosok alakítják. Az aukcióra csak olyan extra kerül, amelyet valamely játékos az aukcióra juttat a megfelelő kártya segítségével. (illetve a rendszer is küld párat néha, de ettől most tekintsünk el)


A legfontosabb erre alkalmas kártya, amit mi itt általában "táskának" nevezünk, egyébként egy kuka. íme. [link]


Aki ilyen kártyát tart magánál, az a helyhiány miatt eldobandó kártyáit az aukcióra juttatja, így azt majd a későbbiek során valaki más, vagy éppen ő maga megvásárolhatja.


Ezen kívül extra az aukcióra a kalapácsok segítségével kerülhet, van különböző színekben, itt van pl a kék: [link]


Szerintem érdekesebb a játék, ha sokféle és sok extra érhető el az aukción keresztül, szívesen küldöm minden fölösleges extrámat az aukcióra, vegye aki éri, és ezzel egész biztosan tudom, hogy nem vagyok egyedül. Ehhez azonban sok táskára van szükség, úgyhogy még egyszer: léci, ne égess táskát!


Nagyon szépen köszönöm.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯Facebook ikonKövess minket a Facebookon is, hogy ne maradhass le az oldallal kapcsolatos legújabb hírekről, információkról: Rejtvenyjatek.hu a Facebookon

Minden jog fenntartva © 2020, www.rejtvenyjatek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Kapcsolat: info(kukac)rejtvenyjatek.hu | WebMinute Kft.