Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
 
       

Üzenet a Játékosoknak

Új hozzászólás

❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
2679. Megamukiaug. 30. 14:39

Julianna!

Minden szavaddal maximálisan egyetértek.

(válasz Julianna 2675. hozzászólására)

2678. Megamukiaug. 30. 14:36
Köszönöm a biztatást. Már kb. fél éve ki is találtam, hogy hogyan folytatom a 80. szint felett. Ezzel a módszerrel napi 6 rejtvény megfejtésével kb. 900 ezer és 1 millió közötti pontot lehet szerezni. Mentés egyáltalán nem kell hozzá. Úgy is terveztem, hogy eldobom a pendrive-ot mert csak a helyet foglalja majd. De ezzel kitolnék a többiekkel, mert megint törlés következne utána. Aztán, ha valami csoda folytán marad még használható extra és ismét kitalálok valamit, akkor azt is törlik. A végén már csak magánhangzókat beíró extrák maradnak, amíg úgy nem gondolják, hogy azzal is "vissza lehet élni".
(válasz Btomi 2674. hozzászólására)

2677. Megamukiaug. 30. 14:24
Továbbra is tartom, hogy törlöm a profilom, ha cserébe megmarad a mentés. De ha mindenképpen törlitek a mentést, akkor ne akarjátok a nyakamba varrni. Egy kicsit gyanús, hogy már új extrák vannak hirtelen kilátásban a tegnapi eset óta. Nekem úgy tűnik, hogy csak bűnbaknak kellettem.
(válasz Speedz 2669. hozzászólására)

2676. Razielaug. 30. 11:06

"Mondhatunk mi itt akármit, érvelhetünk, cáfolhatunk, kutyaugatás nem hallatszik a szerkesztők által elképzelt égbe, ahol önmagukat übermenscheknek kikiáltó felsőbbrendű lények élnek."


Csak az igazság fáj.2675. Juliannaaug. 30. 10:51

Speedz!

Lehet, hogy kimondott szavakkal nem "sértegettél" minket, de az, hogy jobbára idős embereket rosszalkodó óvodásokként kezelsz, akik büntetést érdemelnek, hogy nem hallgatsz semmit a fejtők véleményére, igenis sértő.

Hogya játék ingyenes, az rendkívül kellemes és értékeli is mindenki, de talán nem tudod: voltam én is adminisztrátor.

Erről ennyit.

Ha valamiért megsértődtél, elnézést, de kimondtam, amit érzek.

És nem vagyok egyedül.

(válasz Speedz 2669. hozzászólására)

2674. Btomiaug. 30. 09:59

Nem tettél semmi rosszat, tényleg csak kihasználtad az "összes" lehetőséget amit lehetett. Olyan dolgokra rájöttél amire sem a szerkesztők sem más játékosok nem gondoltak. Ők ezt hibának értékelik ezért korrigálnak. Én is próbáltam követni ,mit hogyan csinálsz,mert tetszett a menetelésed.

Nagyon ügyes voltál!!

Mindenképp maradj ,ilyen játékosokra szükség van.

(válasz Megamuki 2668. hozzászólására)

2673. Razielaug. 30. 09:29

Tecának nagyon igaza van.

Arra pedig még mindíg nem kaptunk választ, hogy mi köze a bugyrozásnak a mentéshez.

Speedz, ennek a szigoritásnak szeptember 01. előtt még egyszer fuss neki, vagy világosíts fel minket, hogyan lehet ezzel a mentéssel bugyrozásnál "kiskapu"-ként visszaélni vele.


2672. Teca54aug. 30. 06:16
Speedz! Elolvastam az indoklásodat a mentési extrával kapcsolatban..! Ezer sebből vérzik...amin végtelenül csodálkozom....hiszen Ti vagytok a profik...mi pedig csak egy amatör "robotok"...hisz ezt csináltok belőlünk ...és ahogy olvaslak...ez is a cél...elvettetek már minden innovációt tőlünk.! A mentést sem adják ingyen...azért kell egy küldetést teljesíteni,ami szerinted a többi játékos számára hátrány.Mi játékosok ...nem csak fejtünk,hanem szeretnénk kihozni a kapott extrákból a maximumot...Te ezt kiskapunak nevezed...legyen...de ez nem bűn...szerintem. A kiskapukat ...vagy taktikázásokat...Ti zárjátok be..és ne adjatok lehetőséget arra,hogy mi felismerjük...ha pedig ez nem sikerül...akkor ott vannak a büntik a szabályzatban...és éltek is vele...ez nem elég? Meg kell szüntetni minden haladási lehetőséget?Többen leírták előttem a véleményüket...nagyon fontos észrevételeket tettek,remélem még sokan megteszik szeptember 01-ig.Kérem ..nagyon kérem..respektáld őket.Nem magam miatt..én elbírok az átkaimmal ami megmaradt....de azok akik későn ismerték fel az átkok likvidálását...azoknak mentés nélkül a játék egy pokol..!De még az is segítség lehetne...ha bővítenétek a kiiktatott átkok %-át magasabb %-ra.Gondoljátok újra ezt a szigorú szabályt..!!

2671. Btomiaug. 30. 06:12
Végre wgy korrekt válasz!
(válasz Speedz 2669. hozzászólására)

2670. Manyaipaug. 30. 00:59

"Volt régebben egy félig elkészült része a játéknak, amelyet most befejezünk, hamarosan élesbe kerül és reméljük, nagyon élvezni fogjátok".


1. Nem -e célszerűbb lenne a bevezetéskor csak megszüntetni a "Mentés" extrát!?!

2. Mikor kerül bevezetésre?????

(válasz Speedz 2669. hozzászólására)

2669. Speedzaug. 29. 23:55

Julianna: Mi sem sértegettünk téged, kérlek, te se tedd ezt velünk!

Te most egy ingyenes játékkal játszol, melynek szabályait meg kellett alkotni ahhoz, hogy játszhass vele! Szabályok nélkül maga a játék sem lenne. A játékban több mint 400 extra van, melyek így vagy úgy kombinálhatóak is egymással, akár olyan módon is, amit mi előre sajnos nem láttunk.

A mentés extra a legerősebb ezek közül és ezáltal a legproblémásabb is. Problémás esetnek látjuk, ha egy játékos tulajdonképpen - semmilyen erőfeszítés nélkül - végtelenszer meg tudja ismételni ugyanazon kártyák kijátszásának sorrendjét és olyan előnyre tud vele szert tenni, amely jóval meghaladja más játékosok fejlődési ütemét.

A mentés extrával tulajdonképpen megduplázhatóak a nálad lévő extrák, akár a legerősebbek is a játékban. Mivel már elérhetetlen efölött az extra felett a kontroll, kénytelen vagyunk kivonni azt a játékból. Korábban is voltak vele gondok, de csak halasztottuk a dolgot, amit talán nem tettünk jól. Ha kivonunk egy extrát a játékból, az tulajdonképpen csak egy szabályváltozás. Ugyanilyen szabályváltozás az is, ha új kártya kerül a megszerezhetők közé. Ebbe nem érdemes mást belelátni!


Látjuk, nehéz megérteni a jelen esetre alkalmazott "visszaélés" szó jelentését, melyet talán nem használtunk helyesen. Talán jobban illett volna ide a "kiskapu" kifejezés. Az illető, aki ezt kihasználta, nem kapott büntetést, csupán annyit, hogy a jövőben ezt nem folytathatja.


Az utóbbi időben valóban nem volt időnk újabb fejlesztésekre a Rejtvényjátékon, ezért az elnézéseteket kérjük!

Volt régebben egy félig elkészült része a játéknak, amelyet most befejezünk, hamarosan élesbe kerül és reméljük, nagyon élvezni fogjátok.

(válasz Julianna 2667. hozzászólására)

2668. Megamukiaug. 29. 23:08

Itt most a bugyrozással van a probléma. A pontjaimat nem mentéssel szereztem hanem bugyrozással.

De tegyük fel, hogy törlik a bugyrozást. Ez korrekt dolog? Ezzel elérik azt, hogy aki már bugyrozott az jól járt, aki viszont még nem bugyrozott azt kizárták ennek a lehetőségéből. Ő indokolatlan hátrányba került. Ugyanez igaz a többi törölt extrára. Nem értem mi a baj azzal, hogy valaki kihasználja a lehetőségeket, hiszen az mindenki számára adott. Kinek okoz ezzel kárt. Egy nyamvadt játékot úgy dirigálnak mintha pontok helyett pénzt osztanának. Nonszensz. Itt a szerkesztők diktátor módjára viselkednek. Lehet, hogy a játék ingyenes, de ha senki sem játszik vele akkor a szerkesztők is lehúzhatják a WC-n az egész tákolmányukat. Nekem elegem lett ebből a szerkesztői hozzáállásból. Itt az a jó játékos aki nem gondolkodik, csak mechanikusan fejti a rejtvényeket, meg bosszankodik ha átkot kapott. Az egész olyan mint egy pszichológiai kísérlet, ahol figyelik a játékosok reakcióit mikor kitolnak velük.

Még megvárom, hogy mi lesz ebből, aztán törlöm a profilom.

(válasz Manyaip 2665. hozzászólására)

2667. Juliannaaug. 29. 23:00

Köszönjük, Megamuki, de ne érezd hibásnak Magadat.

A visszaélés nem a Te oldaladon történik, hanem a szerkesztők oldalán.

Hatalommal való visszaélésnek hívják, és kell hozzá egy bűnbakot keresni.

Most Téged találtak, máskor mást, ez korántsem az első eset.

Ne hagyj abba semmit, azzal úgysem segítesz semmit.

Mondhatunk mi itt akármit, érvelhetünk, cáfolhatunk, kutyaugatás nem hallatszik a szerkesztők által elképzelt égbe, ahol önmagukat übermenscheknek kikiáltó felsőbbrendű lények élnek.

(válasz Megamuki 2664. hozzászólására)

2666. Razielaug. 29. 22:38

Megamuki köszönjük a vallomásod, de szerintem a te bugyrozásod csak indok, de nem visszaélés.

Nyugodtan játsz tovább, mert nem te vagy a ludas, hisz ahogy Manyaip írta ha mentésed van nem bugyrozhatsz. Szóval és tettel ezt valahogy benézte Speedz.

(válasz Megamuki 2664. hozzászólására)


2665. Manyaipaug. 29. 22:31

Amint beszéltük, a mentéshez semmi köze az egészhez!

Abba ne Hagyd!!!! Nem is tudnál bugyrozni, ha mentésed lenne!!!!

(válasz Megamuki 2664. hozzászólására)

2664. Megamukiaug. 29. 22:20

Magyarázat, hogy miért lett az extra kivonva. Hibát jeleztem, hogy az aranybugyrot nem lehet kiválasztani küldetésjutalomként. Erre kaptam a választ a szerkesztőktől.


Kedves Megamuki!


Az általad keresett kártya 50. tapasztalati szint felett már nem választható küldetésjutalomként.


Fiókodat megvizsgálva sajnos azt vettük észre, hogy visszaéltél a játék adta lehetőségekkel, és rejtvényfejtés nélküli szintlépésre használtad az extrák bizonyos kombinációit.

Mindezek miatt úgy döntöttünk, kivonjuk a játékból azt a kártyát, mellyel mentést készíthetsz az aktuális kártyáidról.

Mivel a játék szabályait nem szegted meg, így ezúttal nem kell tőlünk büntetésre számítanod.


Üdvözlettel:

Rejtvényjáték.hu


Ezzel kapcsolatban volna néhány megjegyzésem.

Az aranybugyor leírásában sehol sincs jelezve, hogy az 50. szint felett nem lehet választani küldetés jutalomként. Ez megint egy olyan szabály ami sehol sincs leírva. Honnan kéne tudnom.

Nem értem, hogy mi a probléma azzal, hogy bugyrozással szintet lépek, hiszen pont ez a bugyrozás lényege. Ha nem sikerül egy lépésben szintet lépni, akkor sokszor tovább tart a szintlépés bugyrozással mint anélkül.

Leírom a bugyrozási módszeremet.

A játékostársaknak küldök annyi csere ajánlatot amennyi lehetséges. Ezt általában éjfél után teszem nehogy az ajánlatok szétküldése közben valaki visszaküldje az extrámat. Ezután egész nap figyelnem kell, hogy mikor jönnek vissza az extrák, mert ha egyszerre jön vissza 2-3 db akkor nem tudok kijátszani csak egyet, a többi kárba megy. Ez rohadt fárasztó, úgyhogy nem is igazán szeretem csinálni, de megéri mert haladni lehet vele. Ha Speedznek van hozzá kedve akkor csinálja utánam ezt 10-szer. Én megcsináltam. Most ez csípi a szemét.

Mások is lépnek szintet bugyrozással egy nap alatt nem csak én tettem. Szerintem erre büszkének kéne lenni, nem pedig visszaéléssel vádolni.

Egyébként ha nem tetszik a szintlépés, akkor nem a mentést kéne eltörölni hanem a bugyrozást.

Most lesznek új extrák. Marha jó. Ha valaki majd sok pontot szerez velük, akkor azt is eltörlik. Egyébként sem értem ezt a hozzáállást. Mi az, hogy visszaélés egy játékban, meg büntetés. Mindenki ugyanazokat az extrákat használja, ugyanazok az esélyek. Rohadtul inkorrekt dolog ez az extrák törlése. Ha az a cél, hogy csak rejtvényt fejtsünk, akkor el kell törölni az összes extrát. Érthetetlen inkorrekt hozzáállás az, hogy kivonok extrákat, mert valaki gondolkodik. Talán csak az fáj, hogy többet kihoztam az extrákból, mint amit a játék tervezői tudtak volna. Ez inkább irigység.

De, hogy ne én legyek a dolgok elrontója, vállalom, hogy törlöm a profilomat a játékból, csak maradjon meg a mentés lehetősége a többi játékos számára. Mert átkokat nagy fantáziával tudnak kiagyalni és mentés nélkül semmi védelem nem marad azoknak a játékosoknak, akik még nem tiltották le a veszélyeseket. Így viszont teljesen megölik a már amúgy is döglődő játékot, ami egykor még jó volt, de a szerkesztők mindent megtesznek, hogy tönkre tegyék.


2663. Manyaipaug. 29. 21:16

A másik oldala, vonzata az "aukció", ezek után ki fogja/meri beadni a közösbe az értékes, hasznos extráit (kivéve átok kedvéért) , amit nehezen szerzett meg és nem tudja lemásolni!!!!!

Úgy le fog ülni az aukció, hú már előre félek!!!!


2662. Razielaug. 29. 21:15
Tökéletesen egyetértek veled. Hat éve vagyok tagja ennek a jó kis csapatnak. Sok mindent megéltünk ebben a játékban, de ez az értelmetlen szigoritás már nem normális. Kinek fáj az, ha valaki, vagy valakik meglátják az extrák adta lehetőséget, hiszen azért vannak az extrák, hogy érdekesebbé tegyék a játékot. De úgyis hiába reklamálunk eddig sem vette figyelembe Speedz, és szerintem ezután sem. Végtelenül elkeserítő, hogy ennyire semmibe veszi a véleményünket.
(válasz Julianna 2659. hozzászólására)

2661. Teca54aug. 29. 20:57
Egyetértek...ha félünk ki mondani amit gondolunk,mondván majd más kikaparja a gesztenyét..akkor egy fecske nem csinál nyarat.!
(válasz Julianna 2659. hozzászólására)

2660. 1babaaug. 29. 20:41
... és kb. 3 hónap múlva újabb változtatások lesznek. Az új extrák a régiekkel összekapcsolva újabb visszaélésre adnak lehetőséget.

2659. Juliannaaug. 29. 20:39

Ne csavard ki a szavaimat, Speedz!

Közel sem erről az egy extráról van szó.

Az újabb játékosok nem is tudják, mennyi tilalom és szigorítás került az idők folyamán a játékba, mennyi, sokáig könnyen kapható extra került csak küldetéssel megszerezhetőnek.

Úgyhogy részemről nem egy extráról, hanem egy egészségtelen és akaratlagos irányzatról van szó, amely a legtöbb kedvezőtlen intézkedést az állítólagos visszaélésekre fogja, ködös és értelmetlen "magyarázatokkal".

Nem, nem egy extráról van szó, hanem a játék folyamatos romlásáról és a játékosok érdekének semmibevételéről.

Lehet, hogy jönnek új extrák, de a régi szórakoztató játékot rendszeresen csonkítjátok, lassan élvezhetetlenné teszitek.

Miután érdemleges magyaráztot hiába várunk, a szubjektivitás és egyoldalúság tagadhatatalan.


Valószínűleg megharagszol azokért, amiket írok, de eddig sem tettem lakatot a számra, akár játékosokról, akár szerkesztőkről volt szó.

És meg vagyok győződve, hogy nem csak a magam nevében beszélek, más játékos véleménye sem különbözik sokban az enyémtől.

Csak én ki merem mondani, amit sokan gondolnak.

(válasz Speedz 2651. hozzászólására)

2658. Manyaipaug. 29. 20:36
Pontosan!
(válasz Maria54 2656. hozzászólására)

2657. Égetőbetyár31LVIaug. 29. 20:34

Ő bugyrozik, nem ment!

Javasolnám ne a Játékostársainkban/egymásban keressük a gondot, a játék frissítésének az okaiban is gondolkozzunk!!!

(válasz Logopédus 2655. hozzászólására)

2656. Maria54aug. 29. 20:31
Nincs visszaélés. Éltünk az extrák adta lehetőséggel, hiszen azért vannak.

2655. Logopédusaug. 29. 20:25
Egy tipp: van egy társunk, aki hetek óta nem fejt rejtvényt, de a pontjai jócskán gyűlnek: tegnap 21727026 tapasztalati pontot szerzett!!!

❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯Facebook ikonKövess minket a Facebookon is, hogy ne maradhass le az oldallal kapcsolatos legújabb hírekről, információkról: Rejtvenyjatek.hu a Facebookon

Minden jog fenntartva © 2021, www.rejtvenyjatek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Kapcsolat: info(kukac)rejtvenyjatek.hu | WebMinute Kft.