elvállalt küldetés

Új hozzászólás

❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
468. Manzsu2016. júl. 22. 09:43
Megtaláltalak a mesterjelölt listán, így már a neved alapján könnyű volt rád találni a facebookon is.Jelöltelek ismerősnek, mivel a Te neved egyedibb, mint az enyém.Köszönöm a gratulációt,Cicurust nehéz lenni utolérni, de nem hiszem, hogy ez célja lenne bárkinek is.Igyekszem inkább a hibátlanságra törekedni, persze ez sokszor nem sikerül,általában figyelmetlenség miatt.Annak viszont örülök, hogy az éremlistán élen vagyok.
(válasz Isabel 464. hozzászólására)

467. Zalanakobor2016. júl. 22. 09:31

Marcsádat útnak indítottam. Érdekes, nem láttam azt a tiltásodat, hogy ma nem fejthetsz. Vagy más elfoglaltság miatt nem érsz rá ideülni? olyan küldetést, hogy öt átkot kell gyűjteni, én is passzolnék. Ráadásul ezen a szinten még nem adnak nagy jutalmakat a küldetésekért.

Mit szólsz a fejlődésemhez? Állítólag "szebb" leszek, ha minden mondatot nagybetűvel kezdek... én ugyan nem teszem szóvá senki stílusát, ez nem irodalomóra, de régebben olyanokat olvastam, majd hanyatt estem. Mégis a stílusommal jöttek egyesek, de már nem törődök vele.

(válasz Kutasi51 461. hozzászólására)

466. Manzsu2016. júl. 22. 09:24
Mivel Jászjákóhalma kis település, nincs külön buszpályaudvar. A központban ( a megállóval szemben Községháza, Coop bolt) kell leszállni, itt minden távolsági busz megáll és innen 50 méter a helyszín. Tavaly is volt ez a különbuszos akció Jászberényből.
(válasz Isabel 463. hozzászólására)

465. Isabel2016. júl. 22. 09:00

Mégis azzal a busszal kell mennem, mert most látom, hogy nem 2, hanem 1 órakor kezdődik a verseny. Állati szerencse, hogy "beszéltünk" és erre is említés került!

Az külön óriási gesztus a szervezőktől, hogy nincs nevezési díj, mégis kapunk uzsonnát, kávét meg ásványvizet.

(válasz Manzsu 462. hozzászólására)


464. Isabel2016. júl. 22. 08:54

Na azt hiszem, megtaláltalak, bár arcmemóriám rémes! Több ilyen nevű nő is fönn van, az egész alakosra tippelek.

Még akartam valamit, de közben elfelejtettem (szenil?) ha eszembe jut, még írok.

Mindenesetre eddig elmaradt, de most gratulálok itteni második helyezésedhez a toplistán. Igazából ha cicurus nem fejt naponta 48 órán át rejtvényt, első lehetnél:-) ui. alig tudom elképzelni, hogyan csinálja, hogy nem egészen másfél év alatt a csúcsra jutott.

(válasz Manzsu 462. hozzászólására)

463. Isabel2016. júl. 22. 08:45

Látlak! én a 14. helyen állok, öt verseny után, meg aztán ez a nevem is ott áll. A Facebookon a nevedre nem emlékszem, sok rejtvényes az ismerősöm, de mindjárt megnézlek.

A ROE honlapját én is elolvashattam volna, de ahogy leírtad, már ismerős is. Ez a különbuszos dolog mintha tavaly is lett volna, legalábbis emlékszem, hogy szóba került. Viszont én nem hiszem, hogy olyan korán odamennék, ráérek egy későbbi busszal. Nem szeretek sokáig tipródni valahol, várakozva. A helyközi megálló helyi járat megállóját jelenti? vagy a buszpályaudvartól van 50 méterre?

(válasz Manzsu 462. hozzászólására)

462. Manzsu2016. júl. 21. 20:53
Az ez évi listán 15.helyen vagyok a két versenyen való eredménnyel.A ROE honlapján olvastam az alábbi infót: Budapest Puskás stadiontól 8.45-kor indul autóbusz Jászberénybe, 10.22-re érkezik a vasútállomáshoz.Ide külön buszt küld a szervező, ami a 10.38-kor érkező vonattól is Jákóhalmára szállítja a résztvevőket.A verseny helyszín nagyon közel van a helyközi megállóhoz ( 50 m), a Coop bolt mellett.A Facebookon fenn vagyok.
(válasz Isabel 460. hozzászólására)

461. Kutasi512016. júl. 21. 18:14
Nyugi,ha a Marcsa elzavarta az átkod,akkor küldd vissza,lehet szükségem lesz rá..mindenesetre holnap én se fejthetek,ezért ma még, ami belefér..most meg kaptam egy olyan küldetést,hogy gyüjtsek össze 5 különböző átkot,nem hiszem hogy vevő leszek rá...
(válasz Zalanakobor 459. hozzászólására)

460. Isabel2016. júl. 21. 18:12

Néztelek a listán, de nem tudlak beazonosítani, ugyanis többen csak két országos versenyen vettetek részt. Facebookon ott vagy?

Hát néztem, hogy sajnos a buszról is át kell egy helyen szállni, de az marad, mert a vonatról viszont először Hatvanban (Jászberényig), majd onnan még valamikor megy, de a továbbiakat már nem is néztem.

Mennyire van a buszpályaudvartól? nem tudok visszaemlékezni, mert minden versenyre megyünk. Azért kérdem, hogy kb. melyik busszal menjünk ahhoz, hogy ne lóhalálban érjünk a versenyre. Igaz, nővérem Siófokról jön a "sleppjével", és mondta, hogy ő is busszal jön, persze azzal, amelyik jól csatlakozik a vonatukhoz. Hát velük már előfordult, hogy utazási mizériák miatt késtek, de odaszóltak, hogy már úton vannak és vártunk kb. negyedórát a kezdéssel. Hát úgyis mindig csúszik valamennyit a kezdés, a regisztráció persze nem érdekes, egy másodperc alatt megvan.

Már nem tudom, melyik versenyen (de dunántúli lehetett) beszélgettem egy alföldi nővel, aki szintén ilyen utazási malőrök miatt kénytelen volt a helyszínen aludni, de nem a csapatverseny miatt, hanem mert még úgyis csak másnap este ért haza. Arról a környékről való volt, mert Hevest is említette, de én nem kíváncsiskodtam, így pontosan nem derült ki, hol lakik. Igen, hát ezek az utazási körülmények nem túl kedvezőek az ország egyik feléből a másikba, ha nincs autó. Én azért vagyok kedvező helyzetben, mert a fővárosban lakom.

(válasz Manzsu 458. hozzászólására)

459. Zalanakobor2016. júl. 21. 17:02

ki van adva... mármint amit kikértél:-)

mindenesetre végre jött egy átokoldó kártya, első dolgom lesz ezt kitiltani tőlem, már ha kapok egy olyan kártyát is.

A bikák piszok dögök, de csak a tehenek szerint, ez a kétlábú bikákra és tehenekre is érvényes. na megyek játszani, közben megfejek magamnak néhány üveg sört, jobb mint a tej.

(válasz Kutasi51 456. hozzászólására)

458. Manzsu2016. júl. 21. 10:11
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat Jákóhalmán.Ott nincs rejtvényklub,csak nálunk van Jászapátin.Egyik tagunk jákóhalmi, ő szervezte meg tavaly és az idén is a versenyt. A liszt helyi termék, a dinnye apáti.Jászberényig lehet jönni vonattal,onnan busszal 7 km. Tavaly a szervező elintézte, hogy külön jármű ment a vasúthoz egy-két délelőtti vonathoz.Azt hiszem az idén is így lesz.Budapestről jó autóbusz közlekedés van, vannak buszok amik Jákóhalmát érintve jönnek, nem is kell átszállni.Kár, hogy nem maradtok a hevesi versenyre,Apátin lenne a szállás. Itt ezen a szombaton egy kulturális program is lesz ( Jászsági Randevú) este tűzijátékkal.Én ebben az évben még csak két országos versenyen voltam, tőlünk elég messze vannak a helyszínek.
(válasz Isabel 457. hozzászólására)

457. Isabel2016. júl. 20. 21:03

:-) akkor lehet, hogy ismerjük is egymást, csak nem tudjuk, ki kicsoda. Már persze ha más versenyeken is ott szoktál lenni.

Tavaly nagyon jó volt Jákóhalmán, no most nem azért, mert lisztet is kaptunk. (A versenyeredmény mellékes...:-) Érdekes, de nagyon kedves gesztus volt, és mindenki mondta itt velem együtt, milyen finom. Hát tényleg jó liszt volt. És az a dinnyetömeg! milyen jólesett a kánikulában! nem győztem rájárni. Állítólag idén is hoznak, a klubvezetőnk mondta. Be is teszek egy könnyű kistányért meg villát... Szóval jó buli lesz! nem is néztem, ki csinálta a rejtvényeket, de az úgyis mellékes.

Azt hiszem, oda csakis busszal lehet menni, vonatot nem találtunk. Mi hazajövünk, idén még nem csapatozunk, így Hevesre se megyünk. Fehérváron és Sárváron csapatoztunk, de nagyon siralmas volt, a harmadik MJ lemondta, a nagyon jó haladó is cserbenhagyott. Utolsók lettünk az öt csapatból.

(válasz Manzsu 454. hozzászólására)

456. Kutasi512016. júl. 20. 11:27
Ezt kikérem magunknak,a Marcsa nem olyan,aki nálad van, az a Leon lehet a bika ,már régóta kerülgette a Marcsát,de a Marcsa nem olyan...biztos útközben elkapta,és most valahol dugva tartja..észre fogod venni ha a Marcsa ott lesz nálad,mert neki csak hátul van farka,és a Marcsa nem rugdalózik,és szereti a rejtvényt,meg jól elűzi a nyavalyás átkodat!a Leon egy piszok átok dög,ha a Marcsa kiszabadul,hajtsd el,ne engedd a közelébe....
(válasz Zalanakobor 455. hozzászólására)

455. Zalanakobor2016. júl. 20. 09:23
de ideért a Marcsád, jól sejhajba is rúgta a rejtvényemet, még ma se jött a feloldozó átok. hiába, ez van. most ahelyett, hogy övön alul szúrnám magam, elmegyek itthonról egy jó kis helyre. vagy kettőre.
(válasz Kutasi51 448. hozzászólására)

Tiszta méhpempő tudnivalók + rendelés

454. Manzsu2016. júl. 20. 06:54
Jászjákóhalmán lesz az "Öreg Jakab" kupa egyéni verseny szombaton, másnap Hevesen a "Marci Kupa" csapatverseny.Én a két település között lakom.
(válasz Isabel 452. hozzászólására)

453. Isabel2016. júl. 19. 22:48
Nézz fel a www.rejtvenyfejtes.hu weboldalára, ott mindent megtalálsz. Ha Zalában laksz, onnan elég körülményes az Alföld közepére jönni, de vannak a Dunántúlon is versenyek, illetve Budapesten.
(válasz Kutasi51 450. hozzászólására)

452. Isabel2016. júl. 19. 22:46
mi a nővéremmel ott leszünk, Manzsu! nem is tudtam, hogy te arrafelé laksz:-)
(válasz Manzsu 451. hozzászólására)

451. Manzsu2016. júl. 19. 19:08
Gyertek a szombati versenyre, itt lesz a szomszédba egyik klubtagunk szervezi! Mindenkit szeretettel várunk!
(válasz Isabel 449. hozzászólására)

450. Kutasi512016. júl. 19. 18:47
Erről majd konzultáljunk,érdekel a dolog...és úgy nézem, denevér pajtás nálam jóllakott,odébbáll más vérét szívni...
(válasz Isabel 449. hozzászólására)

449. Isabel2016. júl. 19. 18:06

Na látod, van ilyen is! ezért nem érdemes se dühöngeni, se görcsölni. Csinálni kell, aztán lesz valahogy. Ha megnézed, én mióta csinálom, mire idáig eljutottam, hát rég föladtam volna, ha ennyire feldúl egy rosszabb helyzet.

Most majdnem én is elcs... hogy a te szavaiddal éljek. Kezdek fejteni, mire rájövök, hogy csak 8-tól lehet. Még jó, hogy nem mentettem el. Odébbállok, fejtek papíron, amúgy is kell a szombati versenyre készülnöm. Tudod, hogy vannak ilyenek? országszerte, idén 15 helyszínen. Bárki odamehet, ha tud és akar, jól érzi magát és közben megpróbálja saját magát.

(válasz Kutasi51 434. hozzászólására)

448. Kutasi512016. júl. 19. 17:03
Nem is értem,Marcsa még nem ért oda? Biztos erre-arra, össze-vissza legel mindent..Az én denevérem nem bolygatja a frizumat,csak lóg itt fejjel lefelé,meg vigyorog rám sandán,én meg dobálhatom neki az extráimat,aztat szereti,míg nem lakik jól velük, addig itt eszi az a bizonyos "radai".Bélpoklos egy portéka...
(válasz Zalanakobor 446. hozzászólására)

447. Zalanakobor2016. júl. 19. 16:53

még jó, hogy tovább olvastam, hogy a nekem szólót megtaláljam.

ennek az elejét nem érteni, pedig tudok zalául (nem zalánul, mert az én vagyok).

na és mennyit tejelt az új csaj?

(válasz Kutasi51 443. hozzászólására)

446. Zalanakobor2016. júl. 19. 16:50

kutasi pajtás, kardomba dőlök. második napja csak 3-at fejthetek, de legalább megjelentél, tegnap hiányoltalak.

tehén-ügynek úgy látszik, befellegzett. fejünk vagy nem fejünk, az itt a kérdés, szigorúan sekszpír bácsi után.

te, a denevér tényleg beleragad az ember hajába? minket mindig ezzel fenyegettek a felnőttek, de hiába akartam kipróbálni, sose akadt az utamba egy batman se.

látom, te se vagy a legjobb passzban, szerencsére jó tündérkéid megint megjelentek vigasztalni. nyilván a te stílusod jobb az enyémnél. nem mintha hiányozna.

el is tűnök a fenébe, hátha találok egy tehenet a közelben. aki itt mellettem van, nem üti meg a mértéket az ötven kilójával.

(válasz Kutasi51 438. hozzászólására)

445. Zalanakobor2016. júl. 19. 16:45
nem tudom, ki ígérte, hogy ez az átok csak egy napig fog élni, de aki lúzer, az lúzer, nincs mit tenni.

444. Maria542016. júl. 19. 15:35
Épp van egy ilyenem, már el is dobhattam volna, de várom a jobbat. Nem izgatom magam, ha mindig 1 kocka miatt nem sikerül. Teljesítettem már, de akkor nagyon erősen koncentráltam. Nem a kedvencem.
(válasz Kutasi51 441. hozzászólására)

❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯Facebook ikonKövess minket a Facebookon is, hogy ne maradhass le az oldallal kapcsolatos legújabb hírekről, információkról: Rejtvenyjatek.hu a Facebookon

Minden jog fenntartva © 2023, www.rejtvenyjatek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info(kukac)rejtvenyjatek.hu | WebMinute Kft.