Rejtvényimádók állatvédő klubja (RÁK)

Új hozzászólás

❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯
389. Julianna2015. szept. 10. 11:34

Válasz Maria és Sutyik kávéházi hozzászólására.


Kócos nem fog azonnal sem kezet, sem arcot csókolni, eleinte a pumi-ősök bizalmatlanságával rázogatja a farkincáját, ha "idegen" közeledik.

Ha kiderül, hogy az idegen kedves vendég, a rázás átmegy csóválásba.

És ha az a vendég nagyon is "kedvesvendég", először körberohanja, aztán körülsündörgi az illetőt.

Ettől már nincs messze az esetleges puszi, ami Nektek, mint tősgyökeres RÖTYE-tagoknak, természetesen kijár!


388. Sutyik2015. szept. 8. 11:16
Kócoska, nem kell beszárni! Te egy (i)séggel több vagy, mint a kétlábú személyek. Ennek okán Te lehetsz önálló kül(vég)tag is.
(válasz Julianna 382. hozzászólására)

387. Pepita2015. szept. 7. 19:12
Még ha rántott karfiol lenne, akkor legalább a húsillúzióm meg lenne. De így, számomra elképzelhetetlen. Lehet, hogy Kócos másodjára már óvatosabb lesz és csak a tejfölt fogja lenyalogatni. Most még az ifjúság vehemenciája dominál nála, az ismeretlen megismerése. :)
(válasz Julianna 386. hozzászólására)

386. Julianna2015. szept. 7. 18:43

Világéletemben volt kutyám, néha kettő is egyszerre, de nem emlékszem, hogy a borsos-fokhagymás-tejfölös karfiolért valaha is odalettek volna.

Ez az én kis vakarékom meg úgy ette, minha jutalmat adtam volna neki! :))

Kiüt a puli ős? Mert azok mindent megettek, amit kaptak. De hogy a karfiolt... :D


Kvízjáték online és ingyenes

385. Julianna2015. szept. 7. 17:08

Jajj, hát naon-naon mekhatóttam, hogy be mehetnek a kutymékok isa kluba! :)

Igérgyük, hogy nem lessz soknagy ugatolás meg zalygás senem, ugye, újjnevü Fufumanyi, Feketecukor és Hellodolli?

Majmi vityászunk ti rátok!

Kébzejjék, ugy mekőrűtem a zörömtő, hogy meketem a Zanya kafiolgyát, ami belevót forogtatva soksok prélz... pérz... zsemlemor zsába. De asztat is ithol csinájják darálásal, mer job, minta bóti.

Tikis szeretiteka tej fölös farkijolt?


384. Maria542015. szept. 7. 13:18

Ez nagyon fogas kérdés: Túl fiatalka vagy hozzánk. Viszont jó hatással vagy ránk, így nem hiszem, hogy bárki is kizárna, mint küllső-mellső 10-telet beli vég-tagot. Rám számíthatsz.

Fontos: Eszembe jutott, hogy nem jó a Fütyimatyi elnevezés, mivel ő egy kislány, akinek hajcsat és copf van a feje tetején. Bánatos lett a gazdasszonya kicsit, mikor elmondtam neki. Tudsz fütyis lánynevet Zizinek? Kétláb férfijú is üdvözöl az összes négylábbal együtt.

(válasz Julianna 382. hozzászólására)

383. Pepita2015. szept. 7. 13:14
Ez csak természetes! Hiszen Te mentő és jelzőeb is vagy egyben, aki mindenhova bemehet a Zanyával és még fizetni sem kell érted. Sőt, többre is szükségünk is van, akik elvakkantják magukat, ha valami nem tetszik nekik. Tehát Maria néni kedvencei is jöhetnek, akik Sutyik néni édesen doromboló cicájára is vigyáznak, amíg a főtitkári teendőit végzi.
(válasz Julianna 382. hozzászólására)

382. Julianna2015. szept. 7. 10:13

Kéremszépen, én nemvagyok senem nő, senem szeméj, deazér leheteke küllső-mellső 10-telet beli vég-tag aba a kluba, amibe be íratkosztok?

Mek fizetem émis a dijjakat, hakel!

Naaaaa, ketves nénik! Létsziveeees! Sehonan se nemszeretek kiszárva vagy beszárva leni.


381. Julianna2015. szept. 4. 15:29

Válasz Sutyik kávéházbeli hozzászólására:


A mi Cilánk pofoz minden guruló tárgyat, aztán fut utána, elkapja, és pofozza újra. A "lépcsős" házban ez bizony elég fárasztó volt, egy idő után meg is unta a fel-le rohangálást.

Kócos, ha jókedvében van, és tízszer is elmondom, hogy "Leülsz!" vagy "Ottmaradsz!", esetleg szót is fogad. Nem lehet mondani, hogy jó lennék cirkuszi szelidítőnek, de ez a kis szőrgombóc tényleg intelligens, és megérzi a hangomon, ha jobb szótfogadni. Néha elég egy csúnya ránézés is, ha maga is tudja, hogy rosszban sántikál. Az ikrekkel is így vagyok, az anyjuk néha csak néz, hogy szó nélkül is tudják, mit rosszallok.

Nem fordul sűrűn elő, hogy parancsokat osztogassak az család két- és négylábú tagjainak! :)

Ezzel a kis feketemadárral is úgy beszélek, mintha megértené. Ilyenkor jön a "fej oldalra hajtva, fele füle föl, fele füle le" póz, gazdi legyen a talpán, aki ezzel szemben komoly szigorúságot tudna mímelni!


380. Maria542015. szept. 4. 14:21
Megmondtam. Biztos nem tudott volna vele gurigázni, de mi jót nevettünk volna a próbálkozásán. A dinnye kétszer nagyobb és súlyosabb volt nál. Üzenik mindhárman, ők is szeretik a léjét. Még az illatát is. Én is. Egyik legkedvesebb gyümölcsöm a kedvenc színeimből. A sárga fajtájának még a szagát sem szeretem. Azért szoktam venni, mert az a férfijú, aki annyira kedvel Téged és a lányom meg az unokák imádják. Most már óvatosan teszik a hűtőbe, hogy ne változzon minden sárgadinnyévé, még a tejem is.
(válasz Julianna 378. hozzászólására)

379. Julianna2015. szept. 4. 13:29
És éngemet mindég kinevetnek! :-(
(válasz Maria54 377. hozzászólására)

378. Julianna2015. szept. 4. 13:29

Mommeg a Fütyimatyinak, Marijanéni, hogy énis, énis!

Látam aszta nagy ződ lapdát, és nyíttam, és odatták. de megsenem tuttam mozdítni, mer hijába vót ződ meg kerek, ojan nehéz vót, hogy tán ősenem tudot vóna gurigálni vele. De a léjét nyalhatam, és íz-let!

(válasz Maria54 377. hozzászólására)

377. Maria542015. szept. 4. 13:02
Gondolom, Kócos majd a fejével követi a labda útját, ahogy nálunk a Dolli focizott a fiúkkal. A labdáról jut eszembe: Zizi volt oda a pöttyös labdáért. Csuda aranyosan görgette a fejével a nála nagyobb gömböt. Aztán kifáradt. Hiába dugták el a fiamék akárhova, mindig megtalálta. Egyszer unokámmal vettünk egy dinnyét és felraktuk a szekrényre a hűtő mellé, míg helyet készítettünk neki. Zizi meglátta és teljesen odavolt érte. Labdának nézte. Utólag bántuk, hogy nem adtuk oda, mert a görögdinnye belseje fehér volt. Sok rossz dinnyét vettem már, de ez a legemlékezetesebb és a legrosszabb volt.

376. Maria542015. aug. 31. 16:00
10-telettel fog adta, és teljesen 1-etért mindennel. Szerencséje van, mert nem kell elkísérnie és várnia, míg eldöntöm, hogy mit vegyek, vagy ne vegyek. Remélem, tetszik majd a Zanya az új ruhájában, ha már így megszenvedtetett. No, ez a férfijú olyan ügyes, ha kell akár fából is kifaragja azt a nemesi címert. Az unokáját is beavatta a fafaragás rejtelmeibe. Használd is ki a jó időt, szedj sok falevelet ki a medencéből.
(válasz Julianna 375. hozzászólására)


375. Julianna2015. aug. 31. 15:10

Méjjen 10-telt Férjfijú, Ketves Marijja Bácsi!


Aszongyák it a népek, hogy lyót nevecc rajtam, dején asszem, hogy inkáb mijatam kacaksz, ugye?

Örv endezek, hogy egy mássik férfinépel is beszégedhetek, mer iten jobára csak nőji kétlábak vanak, és nállunk ithol is, a kisapát ki véve.

Nemtom, Te hogyvagy ezel, de nekem ma el kelet meni egy ojan bótba, ahun soksok pézér van büdös, esztet híják Para Főnnek a aszonyok.

És ebe a büdibe kőtt nekemis várni, hogy a Zanya próbágasa a ruhályát, csak tunnám, minekkel aztat öccör főveni meg le veni! Majnem mind 1-ik 1-fórma vót!

Gondulom, tesenem szerecc ijenkor a nőji népekel leni, unalmássak ezeka dógok, nem a férjfinépnek vallók! Tarcsunk ösze!

Mos mék, mer levelekek vanak a meden-Cbe, kikel szedni. Eza zűr ügy, hogy fürothesek, jómi?

Mondanám Neked, hogy aggyonisten vagy fogaggyisten, de sose nemtom, hogy mikor ad és mikor fog ad(ni).

Azér a töbi kétlábt meg négylábt is csókulom, nembaj?


Kutyakócméky Pumimixus Feketus.

(válasz Maria54 374. hozzászólására)

374. Maria542015. aug. 30. 21:16
Nálam ketten kacagunk. Rejtvényért nem, de Kócosért rajong a férjem. Légyszí Kócmék egyszer a kétlábférfiembert is üdvözöld, ne csak a négyláb családtagokat.
(válasz Pepita 372. hozzászólására)

373. Pepita2015. aug. 30. 21:14
Ne is emlegesd a frekvenciát. Az én nyolcezresem ilyenkor tudatosul. Szívesen elcserélném egy cirmosra. :)
(válasz Sutyik 371. hozzászólására)

372. Pepita2015. aug. 30. 21:10

Én is esem egyik kacagásból a másikba. :D

Örülnék, ha a nevetés hizlalna.

(válasz Julianna 370. hozzászólására)

371. Sutyik2015. aug. 30. 19:43

Kétlábúaknál az y-ra végződő vezetéknév, állítólag nemesi származásra utal. Ha ez igaz, kollégák vagyunk, tehát "ecsém uram" - gondolom nem vagy ellene a pertunak.

Kérd meg Zanyát magyarázza el Neked: "eszével érez, szívével ért".

Ha nemem akad, aki megrajzolja a címeredet, ígérem, könyved borítójához én gondoskodom róla.

Időnként pocidon pihenő Cila milyen frekvencián dorombol? Téged is megnyugtat?

(válasz Julianna 370. hozzászólására)

370. Julianna2015. aug. 30. 14:29

Sutyiknéni, tevagy a leg aranyossab női Hölgy! :)

Nemis tuttam, hogy Neked szemekek vanak a lelkedbe, mitlácc velük?

Az Égisz szép, mega Földisz szép, ésmég a Napisz szép, mer süt, minta Zanya.

De nem ugyanaszt sütik, mer a Napisznak nincs szaga, de a Zanyasütinek bizon naaaaagyon lyó illattya vanám!

Azér süt a Zanya, mer nem sokára (eggyet alszunk, meg mégeggyet, meg mégeggyet), és menünk a zikrekhez meg kisanyához, aki asztán már dolgoz, de kisapa mán hónapis dógoz a szegénke!

A Zanya nemtud rajzani, mer azongya, hogy akor is kikacakták, mikor a kisanya rajz orrájára csinát egy pijac vásár képt, kofákokkal meg főzőlékekel, amikó mékcsak tíszéves vót, és el hiték, hogy egy kis gyerek rajzotta!

Mekkel kérni valaki másot, hogy segíccsen, mer naon szeretnák egy címret, bár nemtom, mijaz. De naon szép séges lehet!

(válasz Sutyik 369. hozzászólására)

369. Sutyik2015. aug. 29. 15:37
Lelki szemeim előtt látom a nemesi címeredet Kócmék. Van egy pajzs (Égisz) Zanya kétlábával, amit tartasz és alatta vagy tejszínhabos nózival, füledben Hó márral, Cilát és ikreket védelmezve. Van a RÁK-osok között heraldikában és rajzolóprogramokban jártas Kócmék-fan, aki meg is rajzolná?
(válasz Julianna 366. hozzászólására)

368. Maria542015. aug. 29. 14:41
Négyláb kollégáid feje lerakva. Ebéd utáni szieszta mediterrán módra. Azért a fülük nyitva. Örülnek, hogy gondolsz rájuk. Most nagyon szomorúak, hogy kétláb kedvencük visszament és csak Berrit simogatja. Hát még ha tudnák, hogy milyen kevés ideje lesz az unokáknak az iskola miatt Zircre jönni! Talán még sírnának is.
(válasz Julianna 365. hozzászólására)

367. Sutyik2015. aug. 29. 14:28
Ujujuj... favég! Ez a "harapgya" fááj! (Író után szabadon.) Így félek feredőzni veled. Még begyűjtenéd a fürdőruhámat is újabb bőrnek. Vagy vőfélyi esküvői ruhának?
(válasz Julianna 366. hozzászólására)

366. Julianna2015. aug. 29. 13:43

Sutyiknéni, mekkel harapgyalak Tégedet, igazán salynálom!

Deja Zanya aszonta, hogy a szályábol veted kija szavat, nem engethetem, hogy kivegyenekk nekije valamitis belülle, akár mien nem esi szárnyazékom is vanik.

Őis aszonta, hogy nekem kető kutyabőrös jutot, éshogy a másikat Te attad, de esztet én nemérzem, mer ezaz egy is meleg, ami mos ralytam van és feketeszőr.

Mijen aza másik?

Mék feredni, nem lyösz velem?

(válasz Sutyik 364. hozzászólására)

365. Julianna2015. aug. 29. 13:36

Jajistenem, Marijjanéni, télleg nemis kérdesztem, hogy mivan a zúszóbalynok Fütyimatyival??

Iten nállunk a Zanya a bagoj, énis azlennék, mer én csakis akor alszok, ha le rakoma felyemet, máskor nemis.

Mommeg lécci a zöszes négyláb kolégáknak, hogy soxor gondulok rályuk!

Iten még lehet feredőzni, mer melegvan, jajdejó!

(válasz Maria54 363. hozzászólására)

❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯Facebook ikonKövess minket a Facebookon is, hogy ne maradhass le az oldallal kapcsolatos legújabb hírekről, információkról: Rejtvenyjatek.hu a Facebookon

Minden jog fenntartva © 2023, www.rejtvenyjatek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info(kukac)rejtvenyjatek.hu | WebMinute Kft.