küldetés

Új hozzászólás

1 2 3 4 5 6 7
11. Pepita2015. ápr. 1. 22:43
Malacod van! :))
(válasz Maria54 10. hozzászólására)

10. Maria542015. ápr. 1. 21:06
29-én délután elvállaltam úgy az egy nap alatt fejts meg 3 titkos rejtvényt, hogy még megvolt a 40 alatti extrát tiltóm. Jött egy 30-as, eldobtam a 40-est és az előbb megkaptam a 3. és 4. titkosat. Tehát még túl is teljesíthető. Holnap mind a négyet megfejtem.

9. Maria542015. ápr. 1. 20:38
Megnéztem, már azt is teljesítettem. A küldetéseket kihívásnak veszem. Egyetlenegyet tartok lehetetlennek, amikor tippelni kell több napon keresztül a játékkal kapcsolatos kérdésekre. Azért azt is elvállaltam, de feladtam többszöri nekirugaszkodás után.
(válasz Maria54 8. hozzászólására)

8. Maria542015. ápr. 1. 19:05
Isabel! Nekem második nekifutásra sikerült. Mégpedig úgy, hogy az átlagom alatti pontokat szereztem és minden egyes kapott pontot papíron jegyeztem. Mindig a saját tapasztalatunk a legjobb tanítónk. Én bizony nem dobnám ki. De szívesen látnám a kistestvérét.
(válasz Isabel 3. hozzászólására)

Kvízjáték online és ingyenes

7. Julianna2015. ápr. 1. 18:54

Jaj, Isabel, szó sincs itt pikírtségről, hiszen a legjobb szándék vezetett Téged, mikor leírtad a tapasztalataidat!

Gondoltam ám Rád sokat, amíg nem jelentkeztél a fórumon, még sajnáltam is, hogy esetleg valami miatt megsértődtél.

Tapasztalatom szerint itt a hozzászólók csaknem mindig jóindulatúak és segítőkészek, ha valaki esetleg ellentmond a másiknak, azt soha nem rosszindulatból vagy sértő szándékkal teszi, hacsak az illető már eleve nem sértő vagy bántó dolgokat írt.

Nálad ezt nem vettem észre, nem akartalak én sem negbántani, hiszen semmi okom nem lett volna rá.

Csak én is leírtam a saját véleményemet, azzal együtt egy kis fifikát az említett küldetés könnyebb teljesítésére.

Ha úgy érzed, hogy akaratlanul is megbántottalak, ezennel ünnepélyesen és őszintén bocsánatot kérek!

(válasz Isabel 6. hozzászólására)

6. Isabel2015. ápr. 1. 18:40

Kedves Julianna, én csak október óta vagyok fönn, ráadásul olyan fajta vagyok, aki csak a saját hülyeségeiből tanul. De abból örökre:-)

Meg aztán: ha anyám hasában tudtam volna, mi vár rám a kijövetel után, bizony meg se születtem volna:-(

Elnézést, csak ezt a gikszert nem bírtam kihagyni. Bocsánat, ha megint pikírten válaszoltam, már itt se vagyok.

(válasz Julianna 4. hozzászólására)

5. Izlandilinda2015. ápr. 1. 18:24
na ez jó tanács, nekem már volt egy ilyen extrám, de el kellett dobnom. De találkoztam már olyan más küldetésekkel, amiket fel kellett végre adnom, az istennek se jött össze a 6 bronz úgy, hogy más ne lett volna. Meg az, amikor 6 különböző, azt is lehetetlen megcsinálni.

4. Julianna2015. ápr. 1. 18:14

Hát nem tudom...

Nekem kétszer is sikerült ez a küldetés úgy, hogy nem vállaltam rögtön el, csak harmadnap, vigyázva arra, hogy a második napon csak keveset fejtsek.

Ha az ember nem túl mohó, és nem játsza ki azonnal a pontszámnövelő extrákat, símán meg lehet csinálni.

Az is igaz azonban, hogy a legtöbb olyan átkot, amiről Te beszélsz, már sikerült kiiktatnom.

Ez - többek között - ennek a játéknak a stratégiai része. :)

(válasz Isabel 3. hozzászólására)

3. Isabel2015. ápr. 1. 15:52

Óvok mindenkit, hogy mielőtt elvállalna egy olyan küldetést, mely szerint napról napra az előző naphoz képest több tapasztalati pontot kell szerezni - alaposan gondolja át.

Az én tapasztalatom a következő: sajnos, a küldetés elvállalása előtti napon jóval több mint 4 ezer pontom volt, persze túl kellett teljesíteni másnap. Eleinte kaptam nagyobb rejtvényeket és voltak pontszerző extráim. Így nehezen jött össze, hiszen a további rejtvények egyre kevesebb pontot értek. Közben persze lázasan számolnom kellett, mert amíg nem végeztem el a napi penzumot, nekem kellett számolnom.

Ma, azaz a 3. napon már éjfél után nekiálltam, mert akkor vagyok agyilag a legerősebb. Meg is csináltam rögtön 7-et, de nagyon rövidek voltak a rejtvények. Számításom szerint még 3 ezer pont hiányzott a mai nap beszerzendő tapasztalati pontösszeghez. Rögtön az elején ki kellett dobálnom a pontnövelő extrákat, és egyre minibb rejtvényeket kaptam. Nem sokkal később egy olyan átkot kaptam, miszerint csak bronz extráim lehetnek. Mondanom sem kell tán, hogy nem jött sokáig bronz extra.

Összegezve: ma 26 rejtvényt csináltam meg, mire nagy nehezen összejöttek a pontok.

Ezért írtam, hogy mielőtt valaki egy ilyet elvállal, gondolja végig. A rendszer úgy van megcsinálva, hogy egyre többet kell dolgozni, egyre kevesebb segítséggel. Ha nekem még egyszer bejön ez a küldetés, csak úgy vállalom el, ha aznap maximum 1000 pontot szereztem, mert akkor van remény nyelvlógatás nélkül tovább csinálni.


2. Klári2015. márc. 26. 10:56
Menj rá a bronz extrák gyűjtésére! Minden mást játssz ki, dobj el!De csak akkor vállald el a küldetést, ha már meg van a hat bronzod. Akkor már a rendszer tudja magától, hogy teljesült a küldetés.De jöhetnek közbe "nem várt" események, pl dobd el az összes extrádat!, akkor a féltett bronzoktól is meg kell szabadulnod. Ez lutri.:))
(válasz Teka 1. hozzászólására)

1. Teka2015. márc. 26. 10:39
legyen nálam hat bronz! De hogyan csináljam?

1 2 3 4 5 6 7Facebook ikonKövess minket a Facebookon is, hogy ne maradhass le az oldallal kapcsolatos legújabb hírekről, információkról: Rejtvenyjatek.hu a Facebookon

Minden jog fenntartva © 2024, www.rejtvenyjatek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info(kukac)rejtvenyjatek.hu | WebMinute Kft.