Bocsánat, nem értem

Új hozzászólás

4. Maria542017. júl. 4. 16:24
Van 4 db SOS, van kérdések a játékkal kapcsolatban, és szinte mindenféle topik. Azért jó ezekben keresgélni, mert akkor az ilyen kérdések egy helyre gyűlnek össze. Sajnos, találkozol még zárt betűvel, ami nincs meghatározva és többesélyes. Fel a fejjel, további jó játékot kívánok!
(válasz Akitaka5 3. hozzászólására)

3. Akitaka52017. júl. 4. 13:24

Rendben, köszönöm.

Bár erről nem biztos, hogy rossz, ha más is értesül. Talán ilyen esetekben a programban be lehetne állítani az összes lehetséges válasz elfogadását, mert egy kezdő fejtőnek honnan kellene tudnia, hogy eddig "csak" mi fordult elő. Vagy nem zárt betűként kéne a több lehetséges válasz esetén szerepelnie a többesélyes betűnek.

Nem sértésként, vagy bármilyen bántó, hanem jobbító szándékkal írtam.

(válasz Julianna 2. hozzászólására)

2. Julianna2017. júl. 4. 12:51

Eddig csak a GTI és az EOS szerepelt a rejtvényekben.

De ha lehet, ne nyissunk minden rejtvény miatt új rubrikát, erre valók az SOS című topikok.

További jó fejtést!

(válasz Akitaka5 1. hozzászólására)

1. Akitaka52017. júl. 4. 12:42
A "Barbara Ehrenreich feminista és politikai aktivista gondolata a házasságról" című rejtvényben az egyik kérdés Volkswagen-modell, 3 betű, amiből az utolsó zárt betű. Volkswagen-ből van GTI, GTD, GTE. Honnan lehet tudni, ide melyiket várják? Persze pontlevonás, ha éppen nem sikerül kitalálni (szerencsével), hogy a rejtvény szerkesztője éppen melyikre gondolt.
Facebook ikonKövess minket a Facebookon is, hogy ne maradhass le az oldallal kapcsolatos legújabb hírekről, információkról: Rejtvenyjatek.hu a Facebookon

Minden jog fenntartva © 2024, www.rejtvenyjatek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info(kukac)rejtvenyjatek.hu | WebMinute Kft.