Átlagos teljesítmény %-ban?

Új hozzászólás

1 2
47. Rita 722013. jún. 26. 11:23

Köszönöm Speedz!


Emlékszem, hogy aznap volt egy rejtvényem, ami hibás volt, és írtam Neked, hogy senki nem fejtette még, és én sem szeretném így befejezni.

Valószínűleg az a rejtvény a plusz 1 darab, és úgy néz ki, hogy 0%-os eredménnyel fejtettem a program szerint.


Nagyon köszönöm, még egyszer:)

(válasz Speedz 46. hozzászólására)

46. Speedz2013. jún. 26. 09:52
Bocsi, megnéztem az értékeid, valamiért azt hitte a program, hogy eggyel több rejtvényt fejtettél. Most ezt úgy tudtam javítani, hogy beírtam neked +1 átugrott rejtvényt, és a teljesítményed így nőtt +0.1%-kal, ez a valós.
(válasz Rita 72 45. hozzászólására)

45. Rita 722013. jún. 25. 02:03

Az alábbi kérdésemre lassan 2 hónapja nem jött válasz....


De ki emlékszik már erre...?


44. Rita 722013. ápr. 27. 12:25

Kedves Speedz!


Bocs, hogy megint zaklatlak, de van itt egy kis hiba...


99.80% százalékom volt még reggel az átlagos teljesítménynél.

Most 99.64% van, pedig reggel óta csak 100%-os rejtvényt csináltam.

Hogy lehet ez?43. 8a95c8a15f2013. ápr. 23. 09:28
A macerás olasz rejtvényekbe bele sem kezdek. A sima olasz valóban a legjobb. Ezek a rejtvények nem túl nehezek, az ismeretlen városok, községek, istenek stb. nehezitik. De nem nézek utána. Egyszer volt csak 1oo %-os megfejetésem. Általában 9o felett fejtek, de volt, hogy az alatt. Ahogy szebb minősítést kap a játékos a szerkesztőktől, egyense arányban, nem nő a nehézségi fok. A kezdők és a " zsenik" is egyforma feladatot kapnak. Pedig...

42. Ibi2013. ápr. 22. 22:55

Gyurka!

Köszönöm, hogy megdícsértél! :))


Én tényleg nagyon lazán veszem ezt a játékot, meg másfajta játékokat is!

Olvastam, hogy az olasz rejtvényeket szereted, én is, de csak az alap olasz rejtvényt! A "szigetek", meg a "félig olasz" már kifog rajtam.

A sima olasz rejtvényt imádom a legjobban, de itt a neten sehol sem találok ingyen játszhatót.

(válasz 8a95c8a15f 36. hozzászólására)

41. Ibi2013. ápr. 22. 22:50

Klári!

Köszi a választ! Én elfogadom, hogy Te és még páran maximálisan beleadtok apait-anyait, én nem ilyen vagyok, én csak néha (nagyon könnyű) rejtvényeknél szoktam 100 %-ot elérni! Meg akkor, ha van kedvem kutakodni!

Pld. a német abc, meg ilyen-olyan videófájl meg hasonlók, nem érdekelnek, akkor inkább befejezm hamarabb a játékot és üresen hagyom a kockát.


Azokon pislogsz, akik már 700 rejtvénynél tartanak?? ha tudnád hogy én már 800 fölött tartok XD :)

(válasz Klári 38. hozzászólására)

40. Rita 722013. ápr. 22. 19:36
Teljes mértékben egyetértek!:)
(válasz Klári 38. hozzászólására)

39. Pipi572013. ápr. 22. 19:29

Teljes mértékben egyetértek Klári "monológjával", mert én is ilyen játékos vagyok. Anno, az újságokban lévő rejtvényeket is megprobáltam teljesen kitölteni, mitöbb különböző díjakat is nyertem a helyes megfejtésekért. Most ezt nem dicsekvésnek szántam...

Éppen ezért engem is az sarkall, hogy teljesen ki legyen töltve az adott rejtvény, mert ez okoz nekem és még rajtam kívül néhányunknak örömöt. Ráadásul engem is motivál az,hogy rengeteget tanulhatunk a különböző rejtvényekből.

Üdv.


38. Klári2013. ápr. 22. 18:35

Szia, Ibi!

Ez az egész 100% téma gyurka klubtársunk hozzászólása alapján indult. Ledorongolt bennünket "eminenseket, strébereket, puskázó kislányokat", hogy miért hajtunk a 100%-ra, ha ahhoz csak segédeszközzel jutunk el. És szinte kérkedett, hogy no, ő ugyan semminek nem néz utána, csak azt írja be, amit tud.

Erre mondtam én, hogy fogadja el, ő ilyen, én, meg gondolom vagyunk még egy páran olyanok vagyunk, akik addig ügyködnek, míg egyetlen üres kocka nincs már a tabellán. Mert nekünk meg ez az öröm, ez a jó érzés, ekkor nyugszunk le. Én abba betegednék bele, ha ott maradna 20% kitöltetlen kocka. Engem sokszor nem is érdekel a fősor, hogy az USA-ban megeheti az általa elütött állatot, aki szeretné. Jobban érdekelnek a megbúvó új fogalmak, szavak, kifejezések. Ezeken el tudok mélázni, és olyan oldalakra jutok el általuk, amikre soha nem kattintottam volna.Az ilyen szavak, hogy geóda, amarula,agaragar, firmamentum - nekem esztétikai örömet adnak. Milyen gazdag a nyelv, és használjuk belőle a tizedét.

Azt meg ne tagadd, hogy a munkahelyen ülnek olyanok mellettünk, akik elvileg ugyanazt a munkát végzik, amit te,vagy én, de látod, hogy negyedannyi kitartással,erőbedobással pedig nem a képességük a rossz, csak "jó lesz az úgy is" elv alapján ténykednek, és lehet, hogy nekik van igazuk. De azért nem kell annak szégyenkeznie, aki valaminek a nyomára akar jutni a végsőkig.

Nekem is játék ez, nem görcsös akarás, ha az lenne, már rég itthagytam volna. Én saját magamra tudok mérges lenni, hogy a fenébe kerül be a névelő! kockájába "a "-ha ezt látom hibámként, ilyenkor falba tudnám verni a fejem a hebehurgyaságom miatt. Pedig mennyit változtam én már ennek a játéknak az apropoján!

Szóval én azokat pislogom, akik már a 700. rejtvénynél járnak, erre én képtelen volnék, de akkor mások is nézzék el, hogy én /meg egy páran még/ 100%-os megoldásra hajtanánk, ki-ki több szerencsével, sikerrel.

És az, hogy ezzel a játékkal egy közösség tagjai lettünk, azzal is jár, hogy sasoljuk egymás teljesítményét, és mögé próbáljuk képzelni az alanyt. Szóval ez egy jó játék, és persze munka is van benne.Csak köszönet illeti a létrehozókat, mert nekik is pokoli munkájuk lehetett az összeállításban. Szia!

(válasz Ibi 35. hozzászólására)

37. Pipi572013. ápr. 22. 18:33
Figyelj csak, szerinted ez a "több néven regisztrálás" nem csalás? Ráadásul a rejtvényeket nem azonos szinten , és nem azonos sorrendben kapja meg az illető.
(válasz 8a95c8a15f 36. hozzászólására)

36. 8a95c8a15f2013. ápr. 22. 18:23
Ibi ! Okosan látod a helyzeted. Ezt a játékot lazán kell venni, mert a nagy versengés az idegekre is megy. Néhányan annyira ki akarnak tűnni, hogy 8-9 perc alatt oldanak meg olyan rejtvényt, amelyet még a legrutinosabb fejtőenk is 25-3p perc. Persze, meg lehet ilyen gyorsan is csinálni. Némi csalafintasággal, h ne mondjam azt, hogy csalással. A megoldás : több néven kell regisztárálni. Egy helyes megfejtés kell mindegy mennyi idő alatt, aztán ezt át kell tenni a " Gyorsjáratra." De még van egy két trükk. De hagyjuk ezt azoknak, akik még önmagukat is becsapják. Legyenek büzskék magukra !

35. Ibi2013. ápr. 22. 16:15

Klári! .. a lényeget majd elfelejtettem,

"...akik hiányos MUNKÁT adnak ki a kezükből...." ezért reagáltam, mert hogy lehet egy Hoxa-rejtvényt munkának titulálni?

Ez csak egy JÁTÉK csak úgy lazán, mindenféle megfelelési kényszer nélkül, mások játékának összehasonlítása nélkül!!!

Én magamra vagyok kíváncsi, hogy én ha koncetrálok és kutakodok, akkor mire vagyok képes!

Azért vagyok a Toplistán ilyen elkőkelő helyen, mert már rengeteget játszottam és ha majd utolérnek a többiek a játék számában, nem fog zavarni, ha a 300-dik leszek a sorban!


Én ide nem feszülni, hanem lazulni járok, és én bizony azt hittem, hogy a többiek is!

Olvasva Benneteket, akkor úgy kellett volna indítani, hogy Vigyázz, Kész, Rajt! és egyszerre nekifeszülni, akkor lenne értelme a toplistának, így csak tájékoztatás-jellegű!

(válasz Klári 23. hozzászólására)

34. Ibi2013. ápr. 22. 16:08

...szóval legalább 500 rejtvényt megfejtettem már ilyen-olyan %-kal, mikor észrevettem, hogy van itt a fejlécben olyan, hogy Fórum, Toplisták .. stb.

Egyszer kíváncsiságból belenéztem és maximálisan ledöbbentem az olvasottaktól!

Jézusom, többen vannak itt akik - SZÓRAKOZÁS, KIKAPCSOLÓDÁS helyett - szinte betegesen megfelelési kényszerben szenvednek és úgy hajtanak itt a játékban, mintha főnyeremény járna a helyezésekért!

---Ezt általánosságan írtam!---


Klári! Visszatérve Hozzád, csak annyi a megjegyzésem, hogyha engem nem érdekel egy témakör, akkor már alig várom, hogy a 75 %-ot elérjem és lehessen már befejeznem és kezdhessek egy újba, hátha az jobban érdekel!


Igaz, így rosszabb lesz az eredményem, de kit érdekel? Én CSAK saját magamnak akarok megfelelni, szórakozom, kikapcsolódom, csiszolom az agyam (56 évesen sem árt)!

Szóval csak abban vitatkozom Veled, hogy aki itt ráhagyja, nincs kedve vagy éppen más dolga akad, az NEM JELENTI azt, hogy amikor KELL pld. melóhelyen vagy a családja ellátásban -- NEM LENNE MAXIMALISTA!

Bocsi, de ez kikívánkozott belőlem! :)

(válasz Ibi 33. hozzászólására)


33. Ibi2013. ápr. 22. 16:00

Klári!

Véletlenül sem szeretnélek megsérteni, de idézek tőled egy mondatot, amivel nem értek egyet:


"Emberismeretem meg azt mondatja velem, hogy akik hiányos munkát adnak ki a kezükből, azok képtelenek kitartásra, koncentrálásra, maximalizmusra, jó lesz az így is! elv vezérli őket."


Ebben vitatkoznék, ha megengeded! Csak saját magamból tudok kiindulni és én tuti kivétel vagyok,

mert tőlem a mindenkori főnökeim mindig maximumot várnak a melóhelyen, itt meg totál lazán játszogatok.

(válasz Klári 23. hozzászólására)

32. 8a95c8a15f2013. ápr. 17. 19:12
csa csodálni tudom az ynys nevű fejtő embert, aki olyan lehetetlen gyorsasággal fejti a rejtvényedket, hogy az már földöntúli. Vajon mi a titka ? Ti tudjátok ?

31. 8a95c8a15f2013. ápr. 17. 11:57
Denise ! Tökéletes ember nincs, mindenki tökéletlen valamilyen módon. Elégedje meg azzal, hogy szép vagy és fiatal, vagy azzal, hogy idős korodban még ilyen jól fog az agyad. puszi.

30. Denisa0072013. ápr. 16. 18:27
Ez az én nagyon nagy hibám, mindenben tökéletes akarok lenni. Persze ez általában nem sikerül, de azért törekszem rá.
(válasz 8a95c8a15f 28. hozzászólására)

29. Csuri2013. ápr. 16. 04:27
Egyet értek veled,és úgy gondolom,hogy a 66-ik svéd várost,vagy a 22-ik zsidó királyt talán nem is baj,ha nem tudom,és bizony nagyon sokszor nem is akarom tudni,vagy az xy teniszezőt már ne is említsem...,nem googlizok miattuk,ha jó,jó ha nem akkor kevesebb a pontom....
(válasz 8a95c8a15f 19. hozzászólására)

28. 8a95c8a15f2013. ápr. 15. 12:59
Denisa, mindig ilyen asszonyra vágytam, aki tökéletességre törekszik. De én az asszonytól nem a keresztrejtvényfejtésben várom el a tökéletességet, hanem a háztartási munkákban és az ágyban. Azt sem bánom, hanem tudja hol lakik a jóisten. Elég, ha én tudom.

27. Denisa0072013. ápr. 13. 15:41
Teljes mértékben egyetértek veled. Ha valaki megelégszik azzal, amit eddig is tudott, akkor nincs értelme játszani. Csak annak van értelme, ha tanulsz új dolgokat. Ezért törekszem én is mindig a a 100%-ra. És a másik dolog meg az, hogy én nem tudok kiadni a kezemből olyan dolgot, amit nem csináltam meg teljesen, és nem néztem át legalább kétszer. Sajnos nagy hibám, hogy maximalista vagyok. :-)
(válasz Varnyuszabo 26. hozzászólására)

26. Varnyuszabo2013. ápr. 12. 19:38

Kedves Gyurka!

Nem, dehogy azért fejtünk 100 %-ra törekedve, mert az nem szórakozás. A lényege a dolognak, hogy amit már tudok, és csak azt töltöm ki, akkor semmit nem okulok, ha keresnem kell a tökéletes megoldáshoz, már tanultam újat. És ahogyan Klári írta: a hibák az elíráson ugranak be, mert nem ellenőrzött az ember alaposan.

(válasz 8a95c8a15f 19. hozzászólására)

25. 8a95c8a15f2013. ápr. 12. 18:34
Az én gépem is lassu. Van, hogy már megkapom az új rejtvényt a gépem pedig nem akar beindulni. Mérgelődnék, ha időre kellene fejteni. Ezt a játékot lazán kell csinálni, mert, ha mások teljesítményéd figyeled álandóan és vetélkedni akarsz velük, akkor idegeskedhetsz. Az a legjobb, ha csak saját magadat teszteled.

24. Klári2013. ápr. 12. 18:10
Vannak tippek erre. Szuper gép, előfejtések, 2 néven regisztrálás. Az én gépem olyan lassú, leáll, lefagy, máshova ír be betűket, vagy éppen nem ír be sokáig semmit. De ez lényegtelen szerintem.
(válasz 8a95c8a15f 22. hozzászólására)

23. Klári2013. ápr. 12. 18:06

Ja, nem rád értettem, csak általában.

Emberismeretem meg azt mondatja velem, hogy akik hiányos munkát adnak ki a kezükből, azok képtelenek kitartásra, koncentrálásra, maximalizmusra, jó lesz az így is! elv vezérli őket. Nem rád értem persze, csak úgy általában:)

(válasz 8a95c8a15f 21. hozzászólására)

1 2Facebook ikonKövess minket a Facebookon is, hogy ne maradhass le az oldallal kapcsolatos legújabb hírekről, információkról: Rejtvenyjatek.hu a Facebookon

Minden jog fenntartva © 2024, www.rejtvenyjatek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info(kukac)rejtvenyjatek.hu | WebMinute Kft.