A játékostársakról

Új hozzászólás

1 2 3 4 5
61. Denisa0072013. szept. 29. 15:19

Szia!

Gratulálok az első helyezéshez.

Tőlem bármikor megkaphatod a jókívánságokat, csak szólj, hogy mikor mész versenyre. :)

Viszont lenne egy kérdésem. Az ilyen hivatalos versenyeken, ahol ugye nem lehet semmiféle segédeszközt használni, ott is ennyi ismeretlen (legalábbis számomra) város meg sportoló van a rejtvényekben?

ui: Mielőbbi gyógyulást édesapádnak!

Üdv.

Denisa

(válasz Svathor 60. hozzászólására)

60. Svathor2013. szept. 29. 13:53

Kedves Denisa !

A múltkori hozzászólásodban sok sikert kívántál az e hét végén rendezendő versenyekhez. Jól jött a jókívánság ! A tegnapi szabadszállási versenyre ugyan nem tudtam elmenni (édesapámat látogattam meg a kalocsai kórházban), viszont a mai - a Szelidi-tónál rendezett - versenyen tartalékos összeállításban is sikerült megszereznünk az 1. helyet a mester fokozatú csapatok között. Ezután minden verseny előtt kérni fogom a jókívánságot ... :))

Köszönet, és jó fejtést, kellemes hétvégét !

Üdvözlettel:

Horváth Sándor/svathor

(válasz Denisa007 46. hozzászólására)

59. Pepita2013. szept. 24. 12:03

Valamikor egy üzemi lapban én is készítettem keresztrejtvényt, de nem volt hozzá lexikon, vagy segédanyag. Nehéz volt, napokig rágódtam rajta. Végül sikeres volt, de el is ment a kedvem a készítéstől. Fejteni könnyebb. :)


Vicceket is kellett kitalálni, - ezekből kettőre emlékszem:


- Halló! Már időtlen idők óta beadtam a telefonkérelmemet és még mindig nem szerelték be!


- Szabad a kedves nevét?


- Alexander Graham Bell. :)


Ezt nem érthetik a mai fiatalok. Akkoriban 10-20 évet kellett várni egy ikervonalra is, ha egyáltalán megkapta valaki.


Egy abszurd:

- Halló, Kovács lakás?

- Nem, kérem nekünk nincs is telefonunk.


58. Pepita2013. szept. 24. 11:58

Köszi. Én csak úgy általánosságban kérdeztem. Esetleg még azért lehet érdekes, hogy másodszor már jobban lehet gazdálkodni az extrákkal, mert már ismeri őket az ember.

Azért jól ráéreztem még az elején, hogy itt inkább önmagunkkal játszunk és a géppel. Csak egy kicsit belekavar az egonkba a toplista. :)

(válasz Klemi 57. hozzászólására)


57. Klemi2013. szept. 24. 07:22

Nekem is szánhattad, Pepita - ezért válaszolok rá.

Az biztos, hogy sokan lehetnek itt két névvel regisztrálva. Kettőt biztosan tudok. De mivel ez nem kizáró ok, nincs is jelentősége.A célját sem ismerjük, miért játszanak 2 néven.

Az enyém nem ez az eset, mert mikor elkezdtem a 2.névvel, akkorra befejeztem az elsővel.És titkot sem csináltam belőle.

Több oka volt:Nem éreztem magam ott jól, mert ott éreztem igazán azt az egészségtelen versenyszellemet. Látszik is, hogy ott örökké hibáztam, itt meg lazán tudom venni a dolgokat.

Mindjárt meg is látszik a fejtéseimen:)Ott már-már szégyenkeztem, hogy lassan harmadannyi fejtéssel mit keresek én ott.Itt meg soha nem nézem hol vagyok, ki áll előttem, mögöttem. De itt vagyunk v. negyvenen, azonos kategóriában, ott meg 1-3 ember viszi a maga rangját.

És nem tagadom, felgyülemlettek kérdések bennem a játékkal kapcsolatban, és az infokhoz csak egy új elindulással jutok hozzá.

Nem csináltam rossz cserét, sőt, most jött meg a játék laza öröme.

De a habitusom is ilyen: mindig a tömeg belsejében, de soha nem az élen. És hogy milyen ember vagy, az a játékodban is megmutatkozik.

De itt is izgulok egyetlen betűhibáért, de ez már ismét csak habitus kérdése.Mérlegre tehetem, nagyobb-e a dühöm,ha bent marad egy kitöltetlen rubrika, vagy nagyobb az öröm, ha megjelenik a 100%. Nem is kérdéses, ezért bogarászom még a kész tabellát.

Hát, nem vagyunk egyformák.Ez ebben a játékban is tökéletesen nyomon követhető:)

(válasz Pepita 56. hozzászólására)

56. Pepita2013. szept. 23. 20:43

Mondjuk nem értem a dupla regisztrációt sem. :O


Miért kezdjem előlről? Hogy magamhoz képest, vagy máshoz képest javítsak a százalékomon? Persze lehet jobban figyelni és észrevenni egy-egy hibát, de ehhez nem kell újrakezdeni.


Ha Pepitaként 99 %-os vagyok, egy másik regisztrációval mondjuk Csíkosként 100 %-os, csak magamat csapom be és kevésbé élvezem a rejtvényfejtést, mert az örökös ellenőrzés, izgulás az észre nem vett betűhibáért, elveszi fejtés örömét, - és nagyon fárasztó is.

(válasz Pepita 55. hozzászólására)

55. Pepita2013. szept. 23. 20:15
Én inkább arra lennék kiváncsi, hogy mennyien vagyunk nők, ill. férfiak és a korosztályi megoszlás is érdekelne. Az adatlapon lehetne ilyen rubrika. Még akkor is, hogy vannak dupla regisztrációk.

54. Klemi2013. szept. 23. 12:26

Kedves Sándor!

Nem nagyon hagytam én ki itt még egyetlen napot sem.

Igaz, hogy Klemiként regisztráltam 6.28-án, de igazából csak 8.23-tól fejtek ezen a néven, s dobtam Klárit teljesen a hátam mögé.

A köztes időben mindent megpróbáltam, hogy visszanyerjem a kedvemet, voltam vendég, bejelentkezés nélkül, de nem találtam vissza a félbehagyott rejtvényhez, ha kikapcsoltam a gépet.Így úgy döntöttem, hogy kezdem ismét az elején, de most már úgy, hogy annyit fejtek, amennyit akarok, nem érdekelnek pontok, százalékok.

Most már nevetek azon, hogy egyszerre van három átokűzőm, a múltkor volt három mormotám, akkor jó lett volna, ha adott volna a gép egyetlen egyet is, de napokig semmi. Azért csak mögöttem van már 1000 rejtvény, összeadva a két nekifutást, és boldogan fogadom, hogy beír egy a-betűt. Annak meg, hogy ha 5 percen belül megfejteném, lenne +500 popntom,s ha azt nézem, hogy 5 perc kell ahhoz, hogy átfésüljem a kész rejtvényt piszkosul tudok örülni.

Azért én szeretem a fórumot, mert sok értékes információhoz hozzájuthatnánk. Pl ha valaki biztos tapasztalatból mondta volna, hogy csak a 25. szinten légy túl, akkor már átpirosodik a statisztikai vonalad.De ez nem standard gyakorlat szerintem. De most már nem érdekel semmiféle extra, egyetlen csak, a Hibajavító:))Érdekes módon az nyugtat meg, a többi teljesen hidegen hagy, csak a bajom van velük, hogy ne haladják meg a hetet.

Én a Gyurka hozzászólásaiból is tudok tényeket kibogozni, ha a stílusát kicsit furcsállom is:)

Neked is jó fejtést, ha marad energiád a szétzilált oktatásügy anomáliái után!:)))

(válasz Svathor 53. hozzászólására)

53. Svathor2013. szept. 23. 11:56

Kedves Klári !

Örülök, hogy - ha más névvel is - de újra fejtesz.

A gyurkával nem az a bajom, hogy perlekedik, hanem az, hogy csak azokat a dolgokat hajlandó észre venni, amik passzolnak a saját rögeszméjéhez, és megnyilvánulásai egyre ordenárébb hangnemben történnek.

Pl. rendszeresen szóvá teszi, hogy másoknak (nekem) milyen jó extrái vannak. Csakhogy: ez általában csak 2-3 napig igaz, aztán jön mindig egy olyan periódus, amikor nagyon gyenge extrákat kapok. Mint a hullámvasút ... Éppen két hete történt, hogy péntek estétől hétfő estéig 1 és 35 pont közötti extrákat kaptam csak, nagyobb pontszámúként csak átok érkezett. Ez 3 nap. Hogy nem vette észre gyurka ??? Pedig 50-60 rejtvényt megfejtettem ebben az időszakban, és ő mindennap figyeli az eredményeket. Furcsa ... Az ezt megelőző hétvégén (vasárnap-hétfő) két napig csak 25 pont alatti extrákat kaptam (kivétel egy 100 pontos küldetés, amit 5 nappal később kezdhettem el). Akkor hol volt gyurka ??? Miért nem reklamált, hogy miért kaptam ezt az egyértelmű "büntit" ?

Dühömben felírtam a kapott pontszámokat. Íme a 100 pontosig küldetésig szerzett (megszakítás nélküli) sorozat: 3-14-15-1-18-8-20-8-20-5-15-3-2-7-6-10-2-10-...és jött a 100-as, de utána egy hasonló hosszúságú és minőségű sorozat ismét.

Ez lenne a szerkesztők segítsége ??? Nevetséges ...

Az extrákkal kapcsolatban maximálisan egyetértek veled, korábban magam is írtam arról, hogy a 22. szinttől kezdve minden páros szinten lenullázódtam,és arról is, hogy méltánytalan dolog egy 600 kockás rejtvény megfejtése jutalmaként 1 pontos extrát (vagy pláne átkot) adni.

Jó és eredményes fejtést kívánok !

Üdvözlettel:

Horváth Sándor/svathor

(válasz Klári 52. hozzászólására)

52. Klári2013. szept. 23. 08:32

Én is szeretnék objektív tényeket bevinni ebbe a hosszan tartó elmélkedésbe.

A sikerességnek, és eredményességnek több eredője lehet.

Első az időtényező. A játék jan. 17-én indult. Az első 14-ben azok vannak, akik már kezdetektől itt vannak, és nem is visszafogottan fejtenek. Ebben benne van a napi 10 - 28 is akár.

De nem legyőzhetetlenek, hiszen vannak közöttük olyanok is, akik csak májusban indultak, tehát fel tudták magukat tornászni egyrészt a napi sok-sok játékkal.Nem mondom, hogy ők adták a kényszert a megszállott fejtéshez, hiszen voltak nélkülük is, akik az élre törtek, s tízszer annyit termeltek egy nap, mint mások.

A mennyiség mellett nagyon kifizetődő lenne az eredményesség, tehát a 100%. Van, aki felismeri, hogy ő csak ezen a téren jut sikerre, eredményre, tehát nem kell csodálni, ha kibogarássza az egyetlen rejtvényben fellelhető 15 ismeretlen sakkozót, teniszezőt,futballistát, települést. És most ne beszéljünk azokról az elrabolt 100%-okról, amelyek a zárt betűk miatt elúsztak!

Hogy ez mennyire kifizetődő lenne, mutatja az is, hogy aug. 10. óta nem fejtek ezen a nevemen, és még mindig a 13. vagyok az éremtáblázatban, holott van olyan, aki 974 megfejtett rejtvénnyel teljesített többet nálam. Szóval, aki 100%-ra tör, az érthető, mert kifizetődő lenne.

A harmadik tényező az extrák.Eddig semmi ésszerűséget nem fedeztem fel bennük, mert 100% után is ad büntetőt, meg hároszor egymás után tiltót-az biztos.De mióta nyilvánvalóvá vált, hogy ebbe bele lehet nyúlni, jutalmazni általa valakit, akkor ebből következik, hogy büntetni is lehet. És, bár nem ismerem Gyurka pontszámait, meg nem néztem utána, lehet-e begyűjtani valóban egyetlen nap 10 ezernyi pontot, akkor lehet, hogy nem paranoia a perlekedése.

Azt sem tudom, hogy a 20. szint mindenkinél ilyen kedvszegő, mint nálam volt extrák tekintetében, amiért újra kezdtem az egészet.

Tény, hogy ajándék lónak nem nézzük a fogát, és ez a játék csak egy ajándék. De jó lenne rá egy kapcsoló gomb, ahol ki lehetne iktatni az extrákat, a kényszerű versengést. Kiértékelné az ember teljesítményét.Csak ennyi. Most, hogy ismét elindultam, látom, mennyi ember hagyja abba a játékot, mert számol a relitásokkal.

És a legfőbb tapasztalat: az embernek csak akkor van kedve versengeni, ha előrefelé halad, nem, ha visszafelé csúszik. Az már cseppet sem motiváló.


51. Svathor2013. szept. 23. 02:06

Szia!

Köszönöm hozzászólásodat, józan hangvétele követendő példa lehet(ne)... Én pedig mindazokat irigylem (köztük téged is), akik képesek a 100 %-os megoldásokért nagy-nagy kitartással megküzdeni. Ha volna kalapom (de nincs ! :)), megemelném mindannyiótok előtt.

Ha nem teszem próbára a türelmedet, elárulnék valamit: az ilyen rejtvények valóban nagyon könnyűek egy mesterfokú rejtvényfejtőnek, biszont sokszor a verseny előtt megcsinálunk többen is 1-1 ilyen rejtvényt, hogy "beinduljon" az agyunk, mire kezdődik a verseny. Tehát egyáltalán nem haszontalan dolog, hogy fejtem ezeket a rejtvényeket ebben a játékban. Őszintén bevallom, hogy sok új szóval találkoztam, amiket igyekszem megjegyezni, hátha egy versenyen hasznát veszem. Tehát Klemi úszóversenyes hasonlata sántít egy kicsit, mert Gyurtának (jajjj, majdnem gyurkát írtam !) :) már nem tud újat mondani az úszás, nekem viszont ezek a rejtvények igen - tehát ezért fejtem őket (ha már gy. megkérdezte, hogy miért).

Egyébként ez a jóember ismét lódít, mert nekem bizony még mindig pontosan akkortól kezdett alacsonyabb pontszámot adni a gép, amikortól kellett, soha nem volt másként.

Kedves Denisa és kedves többi játékostárs !

Én megszólalásaimban szigorúan ragaszkodom a tényekhez, adatokkal támasztom alá a mondandómat. Viszont ha megnézitek ennek az úrnak a szövegelését, könnyen rájöhettek,, hogy még soha egyetlen kijelentését sem tudta semmiféle konkrét adattal alátámasztani, csak imád a megmondó ember szerepében tetszelegni. Ám tegye ... Ceterum censeo...ugat, a karaván halad (még mindig)!!

Nagyon jó rejtvényfejtést kívánok minden játékosnak !

U.i.

Egyébként pedig nem "tanárnak mondja magát" (á la gy.), hanem az is vagyok, 51 évesen a "nyugdíjas" titulus (ismét á la gy.) pedig még nem aktuális ...

(válasz Denisa007 46. hozzászólására)

50. Pepita2013. szept. 22. 19:20

Szerintem pedig félreértitek ennek a játéknak az alapjait, és a szándékait kedves Játékostársak! :)


Semmi okunk és jogunk másokat a padlóba döngölni, mert nem tetszik a szabály, vagy éppen a szabálynélküliség.


Többet vártok a virtuális világtól, mint amennyire az képes és a rulett asztalnál sem keressük az igazságot.


Csodálkozom és megdöbbenek, hogy milyen indulatokat képes kiváltani egy ilyen ártatlan szerencsejáték! :(

S mindez azért, mert kevesebb az időm, hibázik a gép, rossz az extrám, nem jutok előbbre, a másik jobb extrákat kap stb.


49. 8a95c8a15f2013. szept. 22. 09:38

Klemi ! Gratulálok ! Remek példát hoztál fel, diplomatikusan éreztetted, az itteni helyzetet. Én kevésbé vagyok diplomatikus, ezért is irom le, amit gondolok.

Ez a Szatyor nevű rejtvénymatador állandóan dicsekedik milyen kiváló eredményeket ért el több száz rejtvényfejtő versenyen. Ha valóban ilyen profi, mi a nyavalyát keres itt, ahol szerény fejtegetők vannak. Ehhhez pofa kell. Érdemes megnézni mekkora támogatást kap a szerkesztőktől a legjobb exrákkal. Magam azt látom, a negyedik megfejtés után száz valahány pontot kapok, az ötödik után pedig 6o- at. Szatyíor naponta tizenezreket ugrik előre.Pedig a szükitett pontszámok rá is vonatkoznak. Aki egy ilyen semmitmondó játékban is ennyire könyököl és törtet, az életben is hasonló gusztustalan pasas lehet.

Pepita kedves, jóindulatú hölgy, kiváncsi lenne, mi történne, ha személyesen találkoznék Szatyorral, ( mert csak őt kretizálom ) .Nos, ugyanúgy a szemébe mondanám, amit leírtam. Mellesleg ő is tudja, hogy igazam van, de egy dafke öregember, s csakazértis csinálja. Újra mondom, nem magam érdekében szólok, nem versenyzek senkivel. A legnehezebb olasz rejtvényekhez vagyok szokva,az itteni rejtvények számomra könnyed fejtegetések, ujjgyakorlatok. Csak sajnálom Pipit, Ritát, Mandzsut, és a többieket, akik elejétől kezdve becsületesen hajtottak a jó eredményekért, hogy aztán jöjjön Szatyor és társai, akik elrontották a játékukat.


48. Klemi2013. szept. 22. 07:55

Minden megvilágítás kérdése, Pepita!

Gondold el, hogy a Vöröskakas általános iskola VERSENYT hirdet úszásból. Lelkesek a kisdiákok, szabályokat megismerők és követők, bizakodók. Egyszer csak feláll közéjük a rajtkőre Gyurta Dani, s fittyet hányva minden szabályra, kezdi róni a köröket.Míg a kicsik pillangóznak,mert ez az előírás, addig ő gyorsúszásra vált. És a szervezők az ő pályájához tömörülnek, s mindenféle extrákkal könnyítik, hogy iskolázza le a lelkes kicsiket, gyakorlatlanokat, címek, rangok sokaságát akasztják a nyakába.Míg a kicsik sávja alatt meg bekapcsolnak mindenféle hátráltató ötleteket. Minél inkább széthúz Gyurta és a tömeg, annál inkább az élharcosnak áll a zászló. Remélhetően csak eszébe villan Gyurta Daninak, hogy mit keresek én itt?

Jót, s jól! Ezzel is tisztelnénk mindenkit.

És ha Gyurta elindulhatna a 6-os pályán,versenyen kívül! a maga tempójában, még példakép is lehetne. De remélhetőleg ilyen körülmények között legalább nem büszke a teljesítményére.Hogy aztán a Vöröskakas kisdiákjai milyen tapasztalatot vonnak le mindebből? Arra senki sem kíváncsi.De nem lenne csoda, ha semmilyen VERSENYfelhívásnak nem ülnének fel többé.

(válasz Pepita 47. hozzászólására)


47. Pepita2013. szept. 22. 01:23

Kedves Gyurka! Mit nem adnék egy személyes találkozóért, ahol te és az általad pellengérre állított emberek összejönnétek! :O

Kiderülne, hogy csupa rendes, aranyos, okos emberek és semmi bajotok nem lenne egymással.


Kár, hogy ez virtuálisan nem működik, nem tiszteljük egymást eléggé. :(


Miért baj, ha valaki sokat fejt? Miért vagyunk féltékenyek mások eredményeire, melyet a mennyiséggel ér el. Miért mondjuk, hogy könyököl, elrontja mások játékát?

Nincs korlátozva a napi mennyiség, bármennyit fejthet bárki, csak bírja idővel és figyelemmel.

(Megjegyzem a google, vagy a fordító használata, mint segédeszköz nem szégyen és nem dicsőség, hanem hasznos a tudásunk gyarapítására és nem lebecsülendő.)


Lassan elszégyellem magam, amikor megelőzők valakit és elgondolom, hogyan szídhat most engem. Nem jó ez az irány! :(


Ha valaki engem előz, örülök, hogy több ideje akadt játszani ebben a taposómalomban, amiben élünk. :)


Kazinczy Ferenc:

A NAGY TITOK

Jót s jól! Ebben áll a nagy titok. Ezt ha nem érted

Szánts és vess, s hagyjad másnak az áldozatot.

(válasz 8a95c8a15f 45. hozzászólására)

46. Denisa0072013. szept. 21. 12:13

Szia!

Én gyurikával ellentétben végtelenül irigyellek téged, meg azokat, akik még a tizedik rejtvény után is tudnak koncentrálni. Az én agyam napi 6 rejtvény után már nem fog, pedig szívesen fejtenék egy nap többet is, időm meg kedvem lenne, de egyszerűen nem megy.

Amúgy pedig tudom, hogy ez a legnezehebb, de inkább nevess rajta jókat, a jókedv a hosszú élet egyik titka.

Sok sikert a hétvégi versenyhez!

(válasz Svathor 43. hozzászólására)

45. 8a95c8a15f2013. szept. 21. 09:49

Szatyor beszédet intézett a rejtvényfejtők felé.


Ez a rejtvényfejtő gép képtelen megérteni, hogy mióta májusban beszállt ebbe a játékba, undorító nyomulásával, könyöklésével elrontotta mások becsületesen a szabályok szerint fejtők játékát. Sokan miatta kaptak undort és szálltak ki a játékból. A holdudvarából előmászó fejtőgűzük követve Szatyor sikeresnek tűnő nyomulását, napi húsz-harminc rejtvényt fejtenek meg, sajnos a szerkeksztők mindezt a legjobb extrákkal honorálták. Ezekkel a güzűkkel nem lehet sporetszerűen versenyezni, mivel nem mindenki agybeteg, hogy a nap 24 órájából 2o-at fejtéssel kössön le. Merllesleg ha Szatyor olyan kiváló rejtvényfejtő, mint ahogy mondja, - elhiszem neki - akkor miért rontja el a zömében amatőrök játékát, akik nem dicsekedhetnek azzal, hogy hány nagy országos versenyt nyertek meg. Ilyen múlttal, nem villognék ezekkel az igen könnyű rejtvények megfejtésével. Kinek akar bizonyítan ? Ezt nem képes megérteni ez a jó ember. Mindenki elhiheti, hogy nem magam érdekében osrtorozom ezeket a non-stop fejtőket. Közel ezer rejtvényfejtés során talán ha háromszor lrtem el száz százalékot. Soha nem használok segédeszközt. Ha valóban vetélkedni akarnék, tudnám én is a módját, hogyan lehet az élmezőnybe kerülni. Szatyornak és társainak azt javasolnám, fogják vissza magukat, szép őszi idő van, menjenek a levegőre, ne a rejtvényfejtéssel töltsék napjuk nagyrészét.


44. Pepita2013. szept. 21. 00:42

Megmondom őszintén, engem inkább szórakoztat Gyurka, bár ha én lennék a célpontja, biztosan nem szórakoznék ennyire. :)))


Sokan nem tudják elfogadni, hogy ez egy szerencsejáték. Egyáltalán nem biztos, hogy az elsők a legjobbak és a legutolsók a legrosszabbak.

Lehet versenyt futni, - sikerrel vagy sikertelenül, - de nem érdemes vitába szállni a tulajjal, - hiszen szíve joga, hogyan osztogat, - és a játékostársakkal!


Ha belegondolok, ez egy egyszemélyes játék, megspékelve egy kis izgalommal. :)


43. Svathor2013. szept. 20. 21:16

Tisztelt Játékostársak !

Van itt egy úr, aki szerény rejtvényfejtő tudását ellensúlyozandó, az állandó kötözködésben, mások pocskondiázásában, borzasztó sületlenségek és valótlanságok 100 %-os tényként való tálalásában leli örömét. Megnyilatkozásai lassan már a paranoiditás határát súrolják. Ezt az urat csak sajnálni tudom ... Javasolnám neki, hogy írasson fel magának valamit az általa kreált "rejtvénydoktornál" - önteltség, nagyképűség, irigység, hazudozás, stb. ellen. Hátha használna neki valamennyire. :):)

Ennek az úrnak üzenem: Ceterum censeo ...a kutya ugat, a karaván halad. :)

Ha a többi játékostárs között van olyan, aki esetleg ott lesz a jövő hét végén esedékes szabadszállási és kalocsai rejtvényfejtő versenyeken, nagyon szívesen találkozom vele, és percek alatt bebizonyítom, hogy nem véletlenül tartanak számon a mesterfokú versenyzők mezőnyében is a leggyorsabban fejtők között. (Mellesleg még az illető arról is meggyőződhet, hogy én bizony csak egy ember vagyok - nem pedig egy egész különítmény.) :) Felajánlanám mindezt a fentebb említett úrnak is, de megnyilatkozásaiból úgy veszem ki, hogy nem tud/nem mer az olyan tényekkel szembenézni, amik nem illeszkednek fantazmagóriáihoz, így túl nagy lenne számára a megrázkódtatás ... :)

Minden kedves játékostársnak jó és eredményes fejtést kívánok !

Horváth Sándor/svathor


42. 8a95c8a15f2013. szept. 20. 14:22

A pofátlan rejtvényfejtő klán, beindított egy újabb rakétát. Érdemes megnézni a 27. helyen álló Nx extráit. Ezek az X-ek, a szerkesztőknek fixek.


Bunda az egész !


41. Esztimama2013. szept. 20. 12:37
pipi57_gyurka:Ígazatok van.Mi a Szórakozásért játszunk és új ísmereteket szerzűnk.Vannak akik gusztustalanok,de én azért töröm a fejem,ha kell 2órán át is.Jó szórakozást és sok síkert!

40. Pipi572013. szept. 20. 12:11

Gyurka!

Én is leírom ,hogy több ezer rejtvényt megfejtettem igaz nem voltam versenyen, de nagyon sok mindent nyertem az ismereten és a tudáson kívül is.Szeretem a rejtvényeket 100 % ra negfejteni, igaz elmegy 1-1

betű .végül is a tudást nem veheti el senki.Nem hiszed el, de szinte nem kell használnom semmit a rejtvényekhez,legfeljebb kontrollálom magam.Ezt nem dicsekvésnek szánom csak ugy mellékesen jegyeztem meg.Mondtam hogy engem már nem érdekel a helyezés,csak bosszant az igazságtalanság.Azokkal szurnak ki általában akiknek véleménye van dolgokról.

(válasz 8a95c8a15f 39. hozzászólására)

39. 8a95c8a15f2013. szept. 20. 11:57

Pipi !

Vissaz lehet nézni, én már fél évvel ezelőptt leirtam, amikor Yniy még csak a középmezőmnyben volt, hogy ezen az álnéven futó valaki hamis. Volt, aki megvédte ( Varnyu ) de most már ő is rájöhetett, hogy nem véletlenül irtam le.

Ugyancsak leirtam már régen a szatyorról, hogy ő a játék megontója, mételye. Tanárnak mondja magát. Na mit tanulhattak tőle a diákjai. Ott van mögötted, ha megfeszülnél, akkor is utólérne. A " gép" úgy kitol veled, hogy képtelen vagy vele lépést tartani. Pofátlan nagy pontszámokat kap, nyilt versenyen nem lenne sehol. Ebben a primitiv versenyben éli ki magát. Pipi. me bosszandkodj, amit ezek csinálnak nevetséges és sajnálastra méltó.


38. Pipi572013. szept. 20. 11:01

Gyurka!

Szó szerint így van,ahogy írtad.Én már ilyen szinten nem akarok versenyezni ,mert ahogy már leírtuk, ez nem a rejtvényfejtésről szól.Már csak leírom hogy magyarul* sz...ból ,nem lehet várat építeni*.Én már mikor meglátom hogy milyen extrát kaptam megint,már összeszorul a gyomrom.Pedig kitartó embernek tartom magam ,általában el is érem amit szeretnék,/legalább is addig küzdök/de ez itt nagyon nem így van.Persze ez így van a nagy betűs életben is,hogy nem sikeről het minden,mindenkinek.

Puszi neked.Pipi

(válasz 8a95c8a15f 37. hozzászólására)

37. 8a95c8a15f2013. szept. 20. 10:26

Pipi ! Nem csodálom, hogy elvagy keseredve. Valóban az exráid guanót semn érnek. Szatyor és társai ( akik lényegében ő maga, vannak vagy tizen ) feltehetően a rejtvényszerkesztőknek is vlamilyen pereputtya, azért is súnyítanak és nem válaszolnak.

Persze, hogy kézui vezérléssel adják ezeknek az álnéven szereplő agyamenteknek a legjobb exrákat. Gyüjtöm a tapasztalatokat és világosan látom kik a kivételezettek. Ezekkel nem lehet versenyezni, éjjel-nappal akcióban vannak, fejtenek, mint a güzük. És ezek a szatyor félék röhögnek rajtatok, akiket sikerült befűzni és felidegesíteni. Én viszont azért vagyok, hogy felhivjam mindenkinek a figyelmét az érezhető csalafintaságokra és üssem-vágjam ezeket a fedjtő " zseniket" Nuyugodtan kiirhatták volna, aki ide belép, hagyjon fel minden reménnyel. Ki gondolta volna, hogy egy ilyen anonim játék is tele van sumáksággal.


1 2 3 4 5Facebook ikonKövess minket a Facebookon is, hogy ne maradhass le az oldallal kapcsolatos legújabb hírekről, információkról: Rejtvenyjatek.hu a Facebookon

Minden jog fenntartva © 2024, www.rejtvenyjatek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info(kukac)rejtvenyjatek.hu | WebMinute Kft.