Félixnek

Új hozzászólás

3. 8a95c8a15f2013. szept. 14. 12:10
Tied a pálya

2. 8a95c8a15f2013. szept. 8. 14:26
Ma sem fejtek rejtvényt, már öt nap elönyt kaptál tőlem. Látom már naponta a dupláját fejted mint korábban. Ne félj, nem akarlak utólérni. Ne fáraszd már annyira magadat, meret belebetegszel. Nem jöttél még rá, hogy a 24. helynél jobbat nem tudsz elérni ? Ha akartam volna, sose előzhettél volna meg, mint ahogy áprlis óta sosem sikerült.

1. 8a95c8a15f2013. szept. 4. 12:55
Félix barátom, megsajnáltalak. Hómapok óta küzdesz, mint egy oroszlán, hogy elém kerüljél. Mi lett vona, ha még a net segítségét is igénybe vettem volna...Pedig még a szerkesztők is segítettek neked. Meg lehet nézni a te exrádiat meg az enyémet. Plusz tegnap egy napra kitiltották a játékból. Akkor is megelőztelek. Megható az igyekezeted, ezért úgy határoutam, magam elé engedlek. S hogy el tudjál húzni, három napig nem is fejtek. Ennyi előnyt kapsz tőlem. Nem hiszen, hogy lesz még egy ilyen szerencséd, mert akik előtted vannak, kevésbé humánusak mint én, sosem hagyják megelőzni magukat. Félix, ez az én ajándékom. Élj az alkalommal. Hajrá !
Facebook ikonKövess minket a Facebookon is, hogy ne maradhass le az oldallal kapcsolatos legújabb hírekről, információkról: Rejtvenyjatek.hu a Facebookon

Minden jog fenntartva © 2024, www.rejtvenyjatek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info(kukac)rejtvenyjatek.hu | WebMinute Kft.