elvállalt küldetés

Új hozzászólás

43. Pepita2013. nov. 18. 14:26

Mindjárt jobb kedve van az embernek. Igaz? :)

Örülök, hogy ilyen jól sikerült neked is, Julianna. :)

(válasz Julianna 42. hozzászólására)

42. Julianna2013. nov. 18. 12:55

Ezer köszönet, Pepita!

Ezt az extrát ma kaptam, miután kijátszottam egy "tizenöt alkalommal nem kaphatsz átkot" nevű gyönyörűséget. Nem is jutott eszembem hogy az általad említett extruska éppen arra való, hogy a vállalt küldetést teljesítse vele az ember...

Csak Téged olvasva csaptam a homlokomra...

Mégegyszer köszi!

(válasz Pepita 41. hozzászólására)

41. Pepita2013. nov. 18. 12:26
Látom, hogy van egy extrád, miszerint felrakhatod az összeset aukcióra. Ha bevállaltad, hogy eldobod az összeset, akkor ezzel megszabadulhatsz mindegyiktől és még pontot is kapsz értük. :)
(válasz Julianna 38. hozzászólására)

40. Pepita2013. nov. 18. 12:18

Köszi. :)

Ezért érdekes ez a játék. Én egy küldetést sem hagyok ki, hiszen ez a motiváció és kíváncsi is vagyok.

(válasz Svathor 37. hozzászólására)


39. Pepita2013. nov. 18. 12:13
Amikor 6 db volt, akkor kijátszottam és csak figyeltem, mikor tudok egyet-egyet eldobni. Amikor újra 7 db lett, az állandó extrákat dobtam el és csak azokat tartottam, melyeket menet közben is ki lehet játszani. Sok rejtvényt kellett fejtenem, hogy ez összejöjjön. Ha jön egy olyan, hogy 10 alk.nem kaphatsz átkot, azt játszd ki, ne dobd el.
(válasz Julianna 38. hozzászólására)

38. Julianna2013. nov. 18. 00:09

Szia, Pepita!

Én is elvállaltam ezt a küldetést, és most ippeg hat extrám van... Csakhogy nem tudom, mikor és miképp lehet jelezni, hogy benne vagyok a dologban?

Te mit csináltál?

Előre is köszönöm a választ.


Juli

(válasz Pepita 36. hozzászólására)

37. Svathor2013. nov. 17. 21:37
Nagy-nagy gratuláció ! :)
(válasz Pepita 36. hozzászólására)

36. Pepita2013. nov. 17. 20:38

Tegnapelőtt bevállaltam egy küldetést, miszerint dobjam el az összes extrámat. Főtt a fejem, hogyan is csináljam, de végül nagy nehezen összejött.

A jutalmam, hogy egy azonos szintű játékos extráit megkaphatom. Választhattam az "ünnepelt celebek" közül. A legjobb extrái Katkának voltak, melyeket köszönettel elfogadtam. :)

Eléggé lefárasztott ez a menet. :D


35. Klemi2013. okt. 29. 06:41

Jó reggelt, lányok!:)

Az ember nem tud kibújni a személyiségéből akkor sem, amikor játszik. Én, ha valamit elvállalok, akkor szeretném maximálisan csinálni. És úgy is ténykedek, nem lazán, nem mellékesen. Persze sokszor nem sikerül a szándékom szerint, és ez nagyon letör. Aztán vagy megrázom magam, és próbálok okulni, tanulni, vagy - és ez is gyakori - hagyom a fenébe az egészet, mert rájövök, nem nekem való. Soha nem az bánt, bosszant, idegesít, ha valamit nem tudok, hanem ha kapkodás, figyelmetlenség,lazaság, koncentrálás hiánya miatt csúszik be a hiba. Hisz az elejétől azt üdvözöltem a játékban, hogy óriási szem.fejlesztő erő van benne:))

Ne hidd, Pepita, hogy ugyanazokat a rejtvényeket fejtjük! Eddig egy tucatszor sem találkoztam ilyennel, akkor is azok voltak, amelyeket gyakorlóban fejtettem.

Megértelek, Rita! Szerintem az első tíz helyen van még csak kényszeres játék.Ott a hely is kötelez már, és piszok idegesítő lehet a lihegést érezni a hátamban.

Szép napot nektek!:)


34. Pepita2013. okt. 28. 21:29

Kár, hogy ennyire végigizguljuk az egész játékot! Tehát a szerencsejáték egy veszélyes üzem. :)

Ezek nem is nehéz rejtvények, tényleg csak a kikapcsolódást szolgálják.

Ha újra indulunk másik felhasználó névvel, fejthetjük ugyanazokat a rejtvényeket, melyeket már egyszer megfejtettük. Minek?

Ha nem lesz időm egy-két napig fejteni, vagy kapok egy csúnya extrát, miért veszteném el a kedvemet? Mert tíz hellyel hátrébb kerülök? Ugyan már! :)


33. Lati2013. okt. 28. 20:29

Ha már megemlítetted a nevem, akkor leírom, hogy miért van úgy, ahogy. De gondolom, sejted.:)

Úgy gondoltam, a csúcson kell abbahagyni. Tapasztalati pontban túlléptem az 1 milliót, és az éremtáblázaton első voltam. Leagalábbis, amikor úgy döntöttem, hogy Ritaként kiszállok.

Nem játszom azon a néven pár napja, és már nem is fogok. Nekem mindig is a minőségi fejtés számított, épp úgy, ahogy Neked. És ez ezután is így lesz. Most már csak az átlagos fejtési százalék érdekel.

Puszi!:)

(válasz Klemi 31. hozzászólására)

32. Pepita2013. okt. 28. 20:09

Próbáld ki, hogy ne menj tovább, amíg meg nem találod a megfejtést, mert sokkal nagyobb a tévesztés veszélye, ha többször is vissza-visszamegyünk a lyukas helyekre.


Az biztos, hogy jobb fejteni, mint bármi más pótcselekvést csinálni. Pláne inni. Az nálam sem jön be.

Nem hiszem, hogy kényszeres fejtők lennénk, inkább a teljes kikapcsolódás, ami jólesik. Én nem az előbbrejutásért fejtek, hanem az érdekes kis extrák hajtanak, dolgoztatnak.

Próbáld kikapcsolni magad úgy, hogy felejtsd el a toplistát. Jobban fogod élvezni. :)

Na, megyek teregetni. Mennyivel egyszerűbb ma mosni, mint régen és a hideg víz sem teszi tönkre a kezünket öblítés után. :)

(válasz Klemi 31. hozzászólására)

31. Klemi2013. okt. 28. 19:38

Szia, Pepita! Nem tudom, miért alakult ki, hogy a jobb sarokban indulok lent, és jövök felfelé. Hasonló módszerrel, a teljes sorokat próbálom rendbe tenni, de csak amiket biztosan tudok. Így a végére jön össze minden ismeretlen fogalom, és idegesít is ha 5 folyót, 6 várost kell megtalálni.

Különösen ezek a ...köping svéd városok készítenek ki.Ma is hibáztam, mert valahogy a keresztező fogalmat is hozzárontottam a rossz városnévhez, és így is kijött, de nem volt jó:)

Én nem is tudom, hogy miért fejtek? A pontokért nem, mert soha nem jutok ebből a státuszból az elejére, mondjuk mindegy, hogy 94. vagy 98. vagyok. Az érmem is befagyott, mert egy idő után a 100 % sem képes a sokszoros fejtéssel előttem állókat leelőzni, vagy behozni.Ma is épp azt gondoltam erre Rita játékostársunk esetén, hogy sok lúd disznót győz. Annak örülök én is, ha kapok valami jó extrát. Most láttam olyat valakinél, hogy beírja az összes magánhangzót. Milyen szép lehet az ilyen tabella:)

Leginkább kényszeres fejtő lettem: fejteni kell. De hasznosabb, mint ha innék, nem?

Szép estét!

(válasz Pepita 30. hozzászólására)

30. Pepita2013. okt. 28. 18:51

Írtad, hogy lentről felfele fejtessz. Nem akarsz fentről lefelé? Én csak akkor megyek egy sorral lejjebb, fentről, ha fent már nincs üres négyzet. Így jobban kiszűröm a hibát. Esetleg balkezes vagy? Én is próbáltam lentről fejteni, de nem vált be.


Azért a tízből öt, száz százalékos nem is olyan rossz arány, ismerve a buktatókat. :)

Én ha sokat fentek, nem a pontokért, hanem az extrákért fejtek és sokszor sokkal jobb extrák jönnek, mint az első 3-6 után.

(válasz Klemi 29. hozzászólására)


29. Klemi2013. okt. 28. 17:25

Úgy próbáltam a rejtvényre fordított időn spórolni, hogy piszkosul laza voltam, nem ellenőriztem:) Máskor a zöld pipa előtt még cikázok a szememmel, hol lehet hiba,most meg ahogy beírtam az utolsó betűt, már nyomtam is. Mondjuk elég csúfos is, tízből csak öt sikerült. De kinek éri meg egy nap 20 rejtvény? A szívem facsarodott, hogy bazi nagy rejtvényért a vége felé kaptam valami 175 pontot. A végén már majdnem mínuszban voltam;)De jól fizetett a küldetés jutalma legalább.


Jó fejtést! Szia:)

(válasz Lati 28. hozzászólására)

28. Lati2013. okt. 28. 17:06

Szia!:)

Láttam, lenyomtad a tizet, de olyan ügyes voltál, hogy akár egy újabb sorozat is beleférne.:D Még ma:P

Remélem, a család nem orrolt meg Rád túlságosan.

Szép estét!:)

(válasz Klemi 27. hozzászólására)

27. Klemi2013. okt. 28. 15:07

Szia, Rita! Megcselekedtem, amit megkövetelt a haza::)))

Hú, micsoda tapasztalatok birtokába jutottam.

Na, nekem most kezdődik a nap.

Szia!


26. Klemi2013. okt. 27. 16:06
Majd holnap megírom:)Mindenesetre beállítom az órát reggel 6-ra:)))Azt eszik mindenki, amit talál. Már így is tele a hócipőjük a rj.hu-val. Szia!
(válasz Lati 25. hozzászólására)

25. Lati2013. okt. 27. 16:02

Nem úgy van, na.:P Nyugodj meg, nem csesztél el semmit.

Akkor teljesíted, amikor lesz rá időd.

(válasz Klemi 24. hozzászólására)

24. Klemi2013. okt. 27. 15:48

Ezt lehet, hogy elcsesztem!:) Most olvasom, hogy azon a napon kell 10 rejtvényt fejteni, amikor elvállaltam, és az előtte lévők nem számítanak. Tehát ma 16 órától 10-et? Ki van zárva.

Majd meglátom, reggel mi fogad? A 14 napos úgy volt valóban, hogy amikor indítottam. Erre meg az van írva, amikor elvállaltad. Mindegy, akkor holnap is maradok a 3+1-nél.

(válasz Lati 21. hozzászólására)

23. Lati2013. okt. 27. 15:47
Szia! További szépet!:)
(válasz Klemi 22. hozzászólására)

22. Klemi2013. okt. 27. 15:41

Ez az! Amikor tartalékolok valamit a legoptimálisabb időpontra, előtte lekapja valamilyen ürüggyel. Most van valami 1000 fölötti pontom, vásárlásra jogosító extra a fasorban se' Bár úgyis csak hibajavítót vennék, azt meg csak egyszer láttam aukcióra téve.

Mindegy, holnap korán reggel elkezdem, de nem lesz előttem megállása senkinek, az biztos. Hacsak be nem üt valami krach.

Na, szia! Szép estét! Nekem ennyi jutott mára:)

(válasz Lati 21. hozzászólására)

21. Lati2013. okt. 27. 15:29

Ja, még annyi, hogy ha nincs aktív küldetésed, akkor vállald el hamar, nehogy egy átok elvigye.

Aztán majd elkezded, amikor akarod.

(válasz Lati 20. hozzászólására)

20. Lati2013. okt. 27. 15:20

Ja, hogy Te arra gondoltál, hogy csökken a megfejtésekért járó tapasztalati pont....

Igen, csökken, de nem muszáj aznap teljesítened, amikor elvállalod. Kivárhatod, amíg kapsz egy arany színű rejtvénygömböt, vagy +%-os extrát.

Amúgy a hatodik után már ugyanannyi pontot kapsz, akármennyit fejtessz. Nem csökken tovább, vagyis negyed annyi jár, mint eredetileg. Asszem, érthető voltam:) Vagy nem.

(válasz Klemi 19. hozzászólására)

19. Klemi2013. okt. 27. 15:13
Ja, tudom már mire gondoltál! Hogy egy átok méri ki a napi 3 rejtvényt. Én a sima alapállásra gondoltam, hogy a negyedik után ennyit, az ötödik után annyit, a 6. után amannyit vonnak le. Aztán már ők sem számolják tovább, tehát a napi 30 után is annyit von le, mint a 6. után. Arra gondoltam, ha elvállalom a 10-et, akkor is betartja rajtam ezt az értelmetlen szabályt? Biztos.Ez a népmesei adok is, meg nem is szitu lehet.
(válasz Klemi 18. hozzászólására)
Facebook ikonKövess minket a Facebookon is, hogy ne maradhass le az oldallal kapcsolatos legújabb hírekről, információkról: Rejtvenyjatek.hu a Facebookon

Minden jog fenntartva © 2023, www.rejtvenyjatek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info(kukac)rejtvenyjatek.hu | WebMinute Kft.