Nem értem

Új hozzászólás

1 2 3
7. Klári2014. szept. 27. 16:51

Van pl egy szó, itt szembesültem azzal, hogy mindig rosszul használtam: megélt 20 /khm/ évem alatt mindig úgy mondtam, hogy náspágolni. Soha nem olvastam írott formáját, csak szájhagyomány útján jutott el hozzám a szó. Már kerestem is a Feladvány hibák fórumot,hogy bejegyezzek, hát nem a náspángol a helyes kifejezés?!

És nem ez ez egyetlen szó, amiből itt kupálódtam ki.

(válasz Pepita 6. hozzászólására)

6. Pepita2014. szept. 27. 16:35
Arról még nem is beszéltünk, amikor rákattintunk a pipára és kiderül, hogy 1-2 percre kihagyott az internet és a fele rejtvényünk üres. Pedig ezzel is számolni kell.
(válasz Klári 5. hozzászólására)

5. Klári2014. szept. 27. 13:20

Szia! Olyan jót nevettem, mert te akár én is lehetnél, vagy én akár te is lehetnék.Ugyanilyen megszállottan akartam a 100%-ot, nem a pontokért, helyezésekért, csupán azért, mert itt a 100% azt jelenti, hogy amit elkezdtél, azt sikerrel vitted véghez. Aztán lassan rájöttem, hogy a 100%-ot lehetetlen teljesíteni mindig.Nem rajtad múlik csak. Túl sok a zárt betű, és ha te szeg-et írsz be, ők meg szög-re gondoltak,ha te úgy gondolod, hogy leplombálnak valamit, de szerintük beplombálják, akkor be kell érni 9o akárhány százalékkal. Persze van, amikor kiegyenlítődik, mert tudod, hogy helytelen a megfejtésed, de megadják a 100%-ot, mert ők is tévednek.

Én kétszer "kedvetlenedtem" :) el, míg rá kellett jönni, hogy a glória nem csak rajtam múlik. Találd meg a játékban, ami jó, és kételkedj néha magadban, mert lehet, hogy ami eddig meggyőződésed volt, hogy az úgy van, lehet, hogy rosszul tudtad. Hány ilyenre akadtam én is!

Nem kételkedem abban, amit mondasz, de eddig - lassan 2 éve - nem értem tetten őket azon, hogy hibát jeleznek az értékeléskor ott, ahol nincs.

(válasz Pumariska 3. hozzászólására)

4. Pepita2014. szept. 27. 12:13

Még csak 51 rejtvényen vagy túl és nincs meg az a rutinod, hogy felismerd a hibalehetőségeket. Eleinte én is csodálkoztam, hogy hibásak lettek az általam jónak gondolt rejtvények. Aztán lassan belerázódtam. Pl.néha a függőlegesen elkezdett szó, vízszintesen folytatódik, ha nem figyelek. Általában technikailag rontunk, vagy nem veszünk észre egy üresen hagyott kockát.

A gép automatikusan végzi az ellenőrzést, hibalehetőség kizárt.

Ha úgy gondolod, hogy mégsem, akkor írj e-mailt az oldal alján található címre, a rejtvénykészítőknek.

(válasz Pumariska 3. hozzászólására)

3. Pumariska2014. szept. 27. 11:18
Köszönöm válaszodat, eleinte többször előfordult az a hibajelenség, amit említesz, beíráskor jónak gondoltam, aztán valahogy elütés lett. Ezért most már minden alkalommal tüzetesen átnézem a végén, ne maradjon benne hiba. De sajnos megismétlődik többször, pl. most is hibásnak tünteti föl a jól beírt szót v. betűt. Továbbra sem értem a magyarázatot. Semmi rosszindulatot nem tételezek föl a szerkesztőkről, mi érdekük lenne, de kicsit elmegy a kedvem az egésztől, mert csak a 100 %-os eredményt szeretem leírva látni (a kis maximalista...) Szóval továbbra is törekszem a pontosságra! Üdv
(válasz Klári 2. hozzászólására)

2. Klári2014. szept. 25. 15:38

Szia! Sok hibát fel lehet róni nekik, de a hibajelzésük az megbízható és korrekt.Tehát a jó betűnél nem jelez hibát. Ebben az esetben nálad valóban hibás betűk voltak a beadott rejtvényben. Az előfordul,hogy amikor beírod a szót, akkor jó, pontos, hibátlan. Aztán valami gépelési manőverek miatt a jó átjavítódik rosszra, s ha beadás előtt leellenőrzöd, te lepődsz meg legjobban, hogy a fenébe kerültek oda ezek a hibás betűk?Sokszor feltételeztem, hogy valami program képes erre, de mi érdekük lenne, viszont rájöttem, hogy "itt" gépelek, s a betűket meg "ott" írja. Aki a klaviatúrát figyeli,annak vannak ilyen utólagos hibái.

Szóval érdemes egy átfésülés, ellenőrzés beadás előtt. Nyugodj meg, az értékelő rendszerük megbízható!:)

(válasz Pumariska 1. hozzászólására)

1. Pumariska2014. szept. 25. 11:25

T. Szerkesztők!

Megfejtettem a Nyugtató tipp c. rejtvényt, 98,65%-osra. A hibásan kitöltött mezőkbeen viszont csupa olyat soroltak fel, amelyek jól voltak kitöltve. Ez már többször előfordult, és nem találom a magyarázatot.

Tisztelettel

egy új és törekvő játékos


1 2 3Facebook ikonKövess minket a Facebookon is, hogy ne maradhass le az oldallal kapcsolatos legújabb hírekről, információkról: Rejtvenyjatek.hu a Facebookon

Minden jog fenntartva © 2024, www.rejtvenyjatek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info(kukac)rejtvenyjatek.hu | WebMinute Kft.