A Hexajáték részletes szabályai

A Hexajáték szabályainak részletes ismeretését olvashatod ezen az oldalon.

A játékkal a rejtvényfejtő karrierjátékban találkozhatsz, ha ellenfél típusú kártyát játszol ki. A hexajáték során az a feladatod, hogy több pontot szerezz, mint a vetélytársad.

Kezdetben mindketten ugyanazzal a táblával indultok. Minden azonos, az egyes hexa lapok színe és sorrendje is. A tied a bal oldali tábla, a jobb oldalin a konkurencia lépked.

Játék hexa lapokkal

Kattints a kiválasztott hexa lapra, ezzel leszeded az összes vele szomszédos azonos színű lapot is. A pontod a leszedett lapokra írt számok összegével nő. Ha egy lapon kérdőjelet látsz, nem tudhatod, hogy milyen érték van alatta, de a pontszámodhoz már ez a véletlenszerű szám fog hozzáadódni. Miután te léptél, az ellenfeled következik. A döntéseit a tábláján nyomon követheted.

A játék során 15-ször kell lépni. A tábla felett látható az aktuális pontállás, majd a kialakult a végeredmény. Ha nyersz, megkapod a kijátszott ellenfél kártyára írt jutalmat, döntetlen és vesztett mérkőzés esetén azonban ez nem jár.Facebook ikonKövess minket a Facebookon is, hogy ne maradhass le az oldallal kapcsolatos legújabb hírekről, információkról: Rejtvenyjatek.hu a Facebookon

Minden jog fenntartva © 2024, www.rejtvenyjatek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info(kukac)rejtvenyjatek.hu | WebMinute Kft.