A Torpedójáték részletes szabályai

A Torpedójáték szabályainak részletes ismeretését olvashatod ezen az oldalon.

A játékkal a rejtvényfejtő karrierjátékban találkozhatsz, ha ellenfél típusú kártyát játszol ki. A Torpedójáték során az a feladatod, hogy előbb megtaláld az ellenfeled elrejtett alakzatait, mint hogy ő megtalálja a tieidet.

Az itt játszható torpedójáték szabályai nem egyeznek meg teljesen a hagyományos torpedójátékéval. A hajók nem csak egyenesek lehetnek, illetve a szabályokat megfűszereztük kicsit az aknakereső sajátosságaival is.

A játéktáblák fölött láthatod, milyen alakzatokat kell keresned! Az 1/2/3/4 mezőből állókból kettőt-kettőt, az 5 mezősből egyet találhatsz meg a táblán. Azt nem tudni, hogy a mezők konkrétan hogy kapcsolódnak egymáshoz. Mindez véletlenszerű, csak az alakzatok száma fix.

Kattints a játéktábla egy pontjára a bal egérgombbal a kezdéshez! Ha itt egy fekete négyzetet látsz, találatod van! Ha egy számot, csak azt tudod meg, hogy a szomszédos mezőkőn hány sötét négyzetet kell keresned. Ezek átlósan szomszédosak is lehetnek.

Torpedójáték

Ha egy mezőről eldöntötted, hogy ott nem lehet sötét mező, a jobb egérgombbal leveheted róla a kérdőjelet. Ebben az esetben oda már nem kell kattintanod! (Ha mobilról játszol, az ujjadat tartsd hosszan a mezőn, ez felel meg a jobb egérkattintásnak!) ezt a lépést egy ismételt kattintással visszavonhatod.

Jól fontold meg, hova lész, ugyanis minden egyes lépéssel ellenfeled is közelebb kerül ahhoz, hogy megtalálja a te elrejtett alakzataidat, márpedig ha ez előbb sikerül neki, ő nyer!

Akkor nyersz, ha gyorsabb vagy. Ekkor azonnal megkapod az ellenfél kártyára írt jutalmat. Vesztes játszma esetén ez nem jár.Facebook ikonKövess minket a Facebookon is, hogy ne maradhass le az oldallal kapcsolatos legújabb hírekről, információkról: Rejtvenyjatek.hu a Facebookon

Minden jog fenntartva © 2024, www.rejtvenyjatek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info(kukac)rejtvenyjatek.hu | WebMinute Kft.