KEZDŐKNEK A TITOKRÓL

Új hozzászólás

1 2
34. Maria542019. júl. 4. 17:28
Kár, hogy ezt a fórumot kevesen tartották fontosnak.

33. Isabel2017. dec. 5. 14:45
És én még leálltam vigasztalni, jobb dolgom is lehetett volna, csak a sértődés lett belőle. Mindig tanul az ember valamit, legjobb ha befogja a száját illetve lefogja a kezét. Ezentúl vigyáznom kell, kire pocsálom az energiáimat.

32. Xena2017. dec. 5. 07:57
nincsenek véletlenek, tehát sok szempontból igazad van. A való világban is mindenki másként kap a bőség kosarából, illetve van aki nem is kap, mások meg többször is belenyúlhatnak. Ez a vadállatok törvénye is, aki kapja, marja (de nem spanyolul!).
(válasz Peti96 28. hozzászólására)

31. Teca542017. dec. 5. 07:13
Szerintem pedig nagyon messze jársz a valóságtól...csak hogy tudd...létezik más vélemény is. Sommásan ítélsz..amikor a játékot magát bírálod...ez a játék sokkal bonyolultabb annál...mint ahogyan Te "csalásokat" sugallsz..kivételezve ezzel azzal...ahogyan Sutyik írta ...egyszer lent...egyszer fent...de rengeteg feltétel befolyásolja egy játékos teljesítményét....amit most nem akarok felsorolni...mert erre már mindenki rájött ...szerintem.
(válasz Peti96 28. hozzászólására)


30. Zalanakobor2017. dec. 4. 20:15
Nagyon vicces, hogy ezt így itt leírod:-) nincs gond, az embernek saját maga a legjobb partnere, még ha néha vissza-vissza is szól magának. Én is szoktam magammal beszélgetni, még akkor is, ha az asszony is jelen van. Minden embernek több énje van, ezt tanultuk a pszichológiaórákon, és van aki ezzel szórakozik, van aki azzal. Azt hiszem, sokat nem ártasz ezzel itt senkinek. Lényeg, hogy te magad légy tisztában azzal, ki és mi vagy.
(válasz Peti96 27. hozzászólására)

29. Sutyik2017. dec. 4. 19:00
Kedves peti96 és a többi alteregód! A játékba programozva van az egyszer lent, egyszer fent. (akár tetszik, akár nem.) Ha a progi beenged Téged akárhanyadik néven is, az csak azt jelenti, hogy a különböző neveket nem tudja egy személyre beazonosítani. Ha Neked ez így jó, csináld, de ne várd el, hogy a "fent-lent" liftezésnél egy játékosnak kezeljen. Ha valaki cinkeli a zsugát - az általad leírtakból következően - az Te vagy!
(válasz Peti96 28. hozzászólására)

28. Peti962017. dec. 4. 16:35
Még annyit szeretnék hozzátenni, hogy nem érzem korrektnek sokszor a játékot, és ez azért el tudja venni az ember kedvét a játéktól. Kártyázni se szeretünk úgy, ha tudjuk hogy a másik cinkeli a lapokat. Hónapokig figyeltem a toplistán a körülöttem lévő játékosokat (Jagusia), és csaknem mindenkinek olyan extrái voltak amivel jó nagyokat szakíthattak pontokban, én meg csupa értéktelen semmit kaptam. Korábban a játék indulásakor az egyszer fent egyszer lent szisztéma volt. Ennek már régen vége, valakik valamiért előnyöket élveznek. Egyszer játszott itt egy Gyuri, az örök elégedetlen, na én nem akarok az lenni. Részemről megírtam a véleményem, sztem nem is járok messze a valóságtól, de lezártnak tekintem a témát.

27. Peti962017. dec. 4. 16:01

Érdekes volt néhány nap után olvasgatni a felbolydult méhkast, már ezért megérte véletlenül a másik regisztráció alatt reagálni...

Nem volt ilyen kitétel a játék indulásakor hogy ki hány néven regisztrálhat, egyébként azzal zártam soraimat jagusia néven irt hozzászólásomnál, hogy szeretek fejteni, de van más amit legalább ennyire. Nem is igazán érdekelt a dolog, hogy most melyik nevemen hanyadik vagyok, csak felvetettem, de hál istennek játékostársaim elfoglalták magukat egy ideig. Be vagyok jelentkezve egy pár néven, de van itthon kb 1000 rejtvényem, amit cerkával kell fejteni, igazán nem fontos az egész, nektek annál inkább :-)


26. Maria542017. nov. 25. 17:15
Gondolom, ehhez nem szívesen szóltál hozzá. . azaz pont. Te csak játssz úgy, mint eddig Ildidémonom.
(válasz Ildidémon 18. hozzászólására)

25. Isabel2017. nov. 25. 16:57
lucika, engem nem érdekel, te hány néven írogatsz, családban marad, semmi bajom veled, még ha tecának is hívnak. Mondjuk, ha nem akarsz később magyarázkodni, jó lenne, ha megnéznéd, melyik néven vagy bejelentkezve, a férjedén vagy a sajátodén:-) de ez hidd el, engem nem zavar. Mindenki azt csinál, amit akar, én jóindulatúan szóltam be jagusiának, mert pont az volt a problémája, mint nekem. Hogy elnéztem, hát istenem, ki nem hibázik? :-)
(válasz Lucika 21. hozzászólására)

24. Isabel2017. nov. 25. 16:54
Zalánom, látom, te se nézel listákat, a helyet és szintet összekevertük, ennyi az egész:-) Már bocsánatot kértem ildidémontól. Mindenesetre ha nem is volt igazunk ebben, örülök, hogy megvédtél, ahogy régen én is téged.
(válasz Zalanakobor 19. hozzászólására)

23. Isabel2017. nov. 25. 16:52

Kedves ildidémon, bocsánat, hogy a helyet és szintet összetévesztettem. Tudod, én nem nézegetek soha listákat, ki hol áll. Ha elolvasod első beírásomat, ami Jagusiának szólt, láthatod, hogy nem volt rossz a szándékom, sőt, inkább együtt éreztem vele. Én akkor a problémára koncentráltam, ezért nem jutott eszembe semmiféle bántás.

A sok felkiáltójel azt jelenti, hogy nagyon fel vagy háborodva. Na hát nyugodj meg, még egyszer bocsánat, de azért nem kell annyira kiabálni.

(válasz Ildidémon 18. hozzászólására)

22. Teca542017. nov. 25. 11:16
Már megint nem figyeltem...csak az asztali géphez ültem és úgy írtam meg az előbbi mondókámat...de Lucika a férjem nick neve az enyém pedig a teca54...

21. Lucika2017. nov. 25. 11:09

Tettem magamnak egy fogadalmat,hogy a hőzöngős emberek...mint én is ...ne hergelje a fórumozókat.

Sajnos Isabel kétértelmű megjegyzése...akár ránk is vonatkozhat.Tegyük tisztába 2 évvel ezelőtt a családba elkezdtünk játszani...már 2 millió pont fölött jártunk,amikor láttam,hogy az átkok miatt,ami a tudás hiányában nem lett kiiktatva...keserves játék.Aztán vagy Rasiel vagy valaki más ...már nem emlékszem...volt olyan aranyos,hogy leírta...hogyan kell kiiktatni az átkokat.Nagy dilemma után Teca 54 néven elkezdtem egy új játékot...később venni kellett az asztali gép mellé egy új laptopot is ,mert valamelyikünk így már nem akkor játszott amikor szeretett volna.Ennyi a rövid előzmény. Ha valaki...bárki ...elmagyarázza nekem,hogy miért lenne érdeke bárkinek két néven játszani...azt nagyon megköszönném. Egy játék is rabolja az időt...kettő meg aztán...?

(válasz Isabel 16. hozzászólására)


20. Julianna2017. nov. 25. 10:15

Jagusia valóban az 58. helyen áll, de csak a toplistában, a második oldal alján, és nem az 58. szinten, ahol pillanatnyiag csak hárman vagyunk.

Ildidémon a legbecsületesebb, legcsendesebb fórumozó, aki nem keveredik soha semmi vitába, és főleg nem játszik két néven.

Jobb lenne, ha kihagynátok a veszekedéseitekből, amit már minden rubrikába belevisztek.

(válasz Zalanakobor 19. hozzászólására)

19. Zalanakobor2017. nov. 25. 09:23
Ildidémon, ne vádold vádolással Isabelt. Ő csak olvas. Miért írja jagusia, hogy az 58. helyen áll? én is tudok olvasni, számolni stb. Csak rád illik jagusia állítása, bár lehet, hogy ő is akkor kezdte, csak két néven.
(válasz Ildidémon 18. hozzászólására)

18. Ildidémon2017. nov. 25. 09:17

Nagyon tévedsz!!!!Becsületesen jászom a kezdetektől fogva!Nincs két nevem,ezzel az eggyel boldogulok.Nagyon ritkán írok a fórumba is,Csak akkor,ha olyan téma van ,amihez szívesen hozzászólok.

Előbb győződj meg a tényállásról,utána vádolj meg bárkit!

Vitába nem szeretnék keveredni,ezennel pontot teszek a végére!!!!!

(válasz Isabel 16. hozzászólására)

17. Manzsu2017. nov. 25. 08:21

Szia Isabel! Valamit elnéztél, Jagusia 54. szintű játékos, és a listán áll 58. helyen.

Szerintem nem Ildidémon, ő nem szokott"panaszkodni."

Holnapra sok szerencsét, sok sikert!

(válasz Isabel 16. hozzászólására)

16. Isabel2017. nov. 25. 07:49
Hogy mennyire nem nézem, ki kicsoda, hol áll satöbbi - hát most esett le! jagusia néven nincs is olyan 58. szintű játékos, aki Maria54 előtt egy évvel kezdte. Ildidémon lehet az csakis, nem igaz? na jó, azt tudom, mások is játszanak két néven, nincs ebben semmi. De ha valaki beír ilyen sirámokat, legalább arra ügyeljen, hogy azon a néven írja be, amire érvényes a siráma. Így elég vidámságra ad okot:-)

15. Isabel2017. nov. 24. 18:01
Na én is szoktam cserélni, de mivel hetekig nem kapok olyan extrát, amivel ezt lehet csinálni, így nem is tudok cserélni. Amikor tudtam, cseréltem. Azonban, már másodszor tűnik el "csak úgy" a 30 alattim. Sőt múltkor 40 alattim volt, viszont 30 alattim nem, gondoltam, sebaj, akkor egy darabig nem fejtek titkosat, fejtettem eleget. De az is eltűnt, és nem értem, hogyan, mikor nagyon is megnézem, mit dobjak el, ha muszáj.
(válasz Manzsu 10. hozzászólására)

14. Isabel2017. nov. 24. 17:59
Peti96: nagyon örülök, ha nem vagy ideges. Csak idegen:-)
(válasz Peti96 9. hozzászólására)

13. Isabel2017. nov. 24. 17:58

Ezt írta: "Majdnem napra pontosan egy évvel korábban kezdtem bele ebbe a játékos dologba." előzményét nem láttam, ezért hittem azt, hogy egy éve kezdte, nem volt benne, hogy előtted egy évvel. Úgyhogy ami félreérthető, azt félre is értik, mondja kedvencem, Murphy úr is:-)

Akkor viszont megértem a sirámait, nekem se jönnek a jó extrák jó ideje, sőt azelőtt se villogtam. Nem csoda, ha egyre kevesebbet fejtek, elmegy a kedvem (persze van amikor nincs is időm).

(válasz Maria54 12. hozzászólására)

12. Maria542017. nov. 24. 12:47
Félreértetted. Előttem egy évvel kezdte Jagusia a játékot.
(válasz Isabel 6. hozzászólására)

11. Maria542017. nov. 24. 12:44
Dehogy! Manzsu "szerezte" Zsuzsimamától, én Manzsutól. Van belőle több is, türelem, majd meglátogat téged is.
(válasz Isabel 8. hozzászólására)

10. Manzsu2017. nov. 24. 12:35

Nekem napokkal ezelőtt úgy sikerült szert tennem rá, hogy lecseréltem Zsuzsimamáéval, mert nála volt egy 30 pont alattit korlátozó.

Megfejtettem minden titkosat amit kaptam, sőt ez által egy küldetést is sikerült teljesíteni.

Mivel sok átkot nem tudtam még kiiktatni, így szinte naponta kapok és korlátoznak valamiben.

(válasz Isabel 8. hozzászólására)

1 2Facebook ikonKövess minket a Facebookon is, hogy ne maradhass le az oldallal kapcsolatos legújabb hírekről, információkról: Rejtvenyjatek.hu a Facebookon

Minden jog fenntartva © 2023, www.rejtvenyjatek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info(kukac)rejtvenyjatek.hu | WebMinute Kft.