Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
 
       

Változások a játékban

Új hozzászólás

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
273. Maria54ma 06:18
Remélem, hamarosan tudod teljesíteni és lesz vöröshajúd.
(válasz Zalanakobor 272. hozzászólására)

272. Zalanakobortegnap 22:15
Én is raknék föl, csakhogy nincs rá lehetőségem, mert nagyon mihaszna extrákat kapok, ahogy máskor is. Vörösfejűm sincs régóta, elvitte egy átokfajzat, tán ha letelik a küldetésem, tudok szerezni újat. De megszoktam a gyűrődést, ezt is kibekkelem.
(válasz Maria54 268. hozzászólására)

271. Juliannaaug. 19. 16:08
[link]
(válasz EZoli 270. hozzászólására)

270. EZoliaug. 19. 13:56
Hát, nem vagyok sem gondolatolvasó, sem jövőbe látó, de még jól értesült sem...
(válasz Julianna 269. hozzászólására)


269. Juliannaaug. 14. 13:18

Mivel ez nemsokára megtörténik, felesleges itt erről írni.

Csak jólértesültnek kell lenni. Az pedig nem nehéz.

(válasz KokoZoller 267. hozzászólására)

268. Maria54aug. 14. 11:26
Mivel az épületeimet már rég felépítettem, sok téglát, téglát duplázót és épületet raktam már az aukcióra.
(válasz Zalanakobor 266. hozzászólására)

267. KokoZolleraug. 14. 09:51
Mivel a pontszámok nőttek, lehet, hogy egyes extrák értékének növelésén is érdemes volna gondolkodni...

266. Zalanakoboraug. 14. 08:48
Mire is mennénk a drága Marika néni extrái nélkül? ugyan tegyen föl néhány téglát is, mert építkeznem kell. Előre is kézcsókom érte.
(válasz Maria54 264. hozzászólására)

265. Juliannaaug. 13. 18:54

Hét vagy nyolc jó és magas értékű jött tőlem is.

Most van elég sok extra az aukción, csak éppen nem sokat érnek.

Ha megcsappan a feltett extrák minősége, megcsappan a vásárlókedv is.

De - hamarosan kiderül.

(válasz Maria54 264. hozzászólására)

264. Maria54aug. 13. 15:30
Hamarosan az is kiderül, ha nem rakom fel az extráimat, mennyivel szegényebb lesz az aukció. Jelenleg a 65 aukción találhatóból minimum 7 extrát én tettem fel.
(válasz Speedz 263. hozzászólására)

263. Speedzaug. 12. 20:40
Hamarosan kiderül...
(válasz Raziel 261. hozzászólására)

262. Juliannaaug. 12. 15:03

Engem is érdekelne, mit jeleznek a zöld kupák.

Mert az egyre több piros-kupás extra bevezetése miatt ezt a játékot lassan nem a rejtvényfejtés, hanem a küldetések megszerzése jellemzi. Még akkor is, ha ezek a küldetések is a fejtésre ösztönöznek.

(válasz Speedz 260. hozzászólására)

261. Razielaug. 12. 12:28

Kedves Speedz!

Láttam az új extrákat és a jobb sarkaikban a zöld kupát. Azt nem írtad hogyan lehet azokhoz az extrákhoz hozzájutni. Csak azért érdekel, hogy szeptemberig fel tudjunk rá készülni:)


260. Speedzaug. 12. 11:27

Sajnos ma is korlátoznom kellett egy extrát, ami visszaélésre adott okot.


Az extra szövege:

"Lecserélheted az extráidat egy veled egy szinten levő másik játékos extráira. A cserével ilyen extrát nem kaphatsz. Egy nap egyszer használhatod."


Tehát ha a jövőben ilyen extrát használsz, hiába van a kiválasztott játékosnak ugyanilyen cserélős extrája, azt nem kapod meg.259. 1babaaug. 4. 22:18
Tisztelt Izlandilinda! Mindig nagy kedvvel olvastam topikotokat hangulatos stílusa miatt. Emlékeztem, hogy történt valamikor egy Zalánnal kapcsolatos esemény, ami Isabelt nagyon felbosszantotta. Gondoltam hogy az Agytornában vagy az üvegtigrincsben kell keresni és a kutatás sikerült. A történet az általad a 258-as hozzászólásodban ismertetett eset volt.
(válasz Izlandilinda 257. hozzászólására)

258. Izlandilindaaug. 4. 19:23

Ahogy te kedves, ugyanaz vagy lucikával, akiről egyszer elárultad, hogy a férjed. Ki tiltja ezt? azért léptem be új néven, mert akkorra már képben voltam, hogy az átkokat kell kitiltani, ezért kezdtem új névvel. De kit zavart ez? Tőled se kérdezte senki, te magad vetted észre, hogy az ő nevében írtál a jellegzetes három pontos stílusodban.

Viszont ha már ilyen fontos volt neked ezt a rég elmúlt momentumot felemlíteni, az azt jelenti, hogy valami nagyon csípte a csőrödet. Erre a párom, Zalán tudna válaszolni (zalanakobor). Én, mivel otthon ezt beszéltük, elmondta, te cserére kértél tőle egy nagyon jó extrát, amit nyilván nem cserélt el, hiszen neki is szüksége volt rá és nem kötelező cserélni. Akkor szabadult el a pokol belőled és rikácsoltál neki, hogy úgyse fog elérni semmit - sokszor beszéltünk róla, azért emlékszem ennyire jól. Nyilván neked is megmaradt és mai napig izgat.

Hogy te nem vagy ránk büszke - ezen már ne is haragudj, de nevetni kell.

Én büszke vagyok rá, hogy két néven azon a szinten vagyok, ahol vagyok, mert ez azt jelenti, hogy ha több idő lenne játszani, lehet, hogy én is ott lennék fenn. De tudod mit? nem is akarok ott lenni, mert látom, mi folyik ott.

(válasz Teca54 235. hozzászólására)

257. Izlandilindaaug. 4. 19:15

Kedves lbaba,

én valóban nem tudom ezekből eldönteni, kinek a szavait higgyem el. Ez NEM IS VOLT A CÉLOM. Én csak azt láttam, hogy őrjöngés folyik itt, és azt tanácsoltam, hagynátok abba a játék kedvéért.

Kerestem egyébként azt a topikot, amit Isabel annak idején csinált, az Agytorna itt és egyebütt-et. Nem találtam, pedig legalább ötször végignéztem, mert meg akartam keresni, mi az az éca, amire fel te ezt fölemlítetted.

Ha még megvan, nyilván nem látok jól, ezért kérlek áruld el, hol van jön ez egyáltalán ide és MIÉRT. És hogy Isabel, aki valóban jó barátnőm, hogy jön be a képbe. Ha te ilyen alaposan utánajársz dolgoknak, amik nem tartoznak az általam javasolt békehadjárathoz, tudnod kell azt is, hogy Isabel mindig is a békebíró szerepét játszotta. És azt is kérlek, ha már ennyire képben vagy, írd meg, mi volt az a momentum, amire válaszul az illetőt kitessékelte a topikjából. Szerintem oka volt rá bizonyosan.

Hogy miért vetted a fáradságot arra, hogy ennek most utánanézzél, az is érdekes, nyilván a nevemre kerestél rá, hogy megnézd, ki vagyok. Én ilyesmire nem keresnék rá, ha lenne időm se, és szerintem azt csak bennfentesek csinálhatják, legalábbis szerény tudásom szerint. Bennfentes pedig fentiek szerint te lehetsz és az a valaki, akit említettél.

(válasz 1baba 229. hozzászólására)

256. Zsuzsimamaaug. 4. 18:22

Csak érdekességképpen :

a férjem Gábor , Gabinak hívjuk.Volt egy kolléganőm Gabriella , Gabinak hívja mindenki.

Ja,nem is olyan érdekes :)


255. Juliannaaug. 4. 17:42

Te egyedül vagy ilyen lökött, vagy segít valaki?

Az egy érv akart lenni, hogy egy GGabi Gábor vagy Gabriella? Már magad sem tudod, mit mondj. Úgy látszik, sikerült, amit akartam!


(Bocs, Zsuzsi! De ezen nem lehet segíteni. Az itteni szintje és az állítólagos intelligenciája ugyan magas, de a nívója alig éri el egy óvodásét. Ilyesmivel előhozakodni!🤣)

(válasz 1baba 253. hozzászólására)

254. Razielaug. 4. 17:10
Igen Zsuzsika!
(válasz Zsuzsimama 249. hozzászólására)

253. 1babaaug. 4. 16:08
A szellemi képességekről: aki Gabriellának nevez egy Gábort ......
(válasz Julianna 248. hozzászólására)

252. Teca54aug. 4. 15:37
😁😁😁😁😁😁
(válasz Zsuzsimama 251. hozzászólására)

251. Zsuzsimamaaug. 4. 15:32
😂😂😂😂😂
(válasz Teca54 250. hozzászólására)

250. Teca54aug. 4. 15:30
A magam részéről nagyon egyetértek Veled Zsuzsi...akinek nincs ész érve...annak csak az üres vagdalkozás fegyvere marad...szánalmas ...meddő..értelmetlen...és ami a legfontosabb...hogy egy klasszikust idézzek:"Egy bizonyos szint fölött,nem süllyedünk egy bizonyos szint alá"...Amen...!
(válasz Zsuzsimama 249. hozzászólására)

249. Zsuzsimamaaug. 4. 15:14

Lányok!


Ne adjuk már meg neki azt az örömöt,hogy unalmában ezt csinálja velünk.

Egyszerűen nem kell tudomást venni róla,írjon bármit nem kell rá reagálni.


Fejtsünk,gyűjtsük a pontokat.


Nem látjátok,hogy örömét leli benne ha másokat megsért,hülyének néz,hazugnak nevez ?

De ennél nagyobb öröme soha ne legyen.


Remélem egyetértetek velem 😉


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯Facebook ikonKövess minket a Facebookon is, hogy ne maradhass le az oldallal kapcsolatos legújabb hírekről, információkról: Rejtvenyjatek.hu a Facebookon

Minden jog fenntartva © 2019, www.rejtvenyjatek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Kapcsolat: info(kukac)rejtvenyjatek.hu | WebMinute Kft.