Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
 
       

Üzenet a Játékosoknak

Új hozzászólás

❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
2706. Manyaipszept. 2. 08:21

MINDENKINEK megszeretném köszönni, hogy most már a játékra koncentrálunk és a játékkal kapcsolatos kérdésekre/problémákra!!!

Kérlek benneteket, hogy ne kommentáljátok a mostani beírásomat, nem a tüzet akartam újra szítani ezzel, de így kívülről számomra borzasztó volt az eddigi!!! Pláne, mert egy nagyon jó társaságot/játékostársakat ismertem meg, és ez alatt MINDENKIT értek!!!

Nézzétek el, hogy szakmámból adódóan KÖRMÖNFONTAN is tudok fogalmazni.

Személyem szerint én PROPAGÁLNÁM a csak pozitív hozzászólásokat és csak a játékkal kapcsolatosakat(természetesen a játékkal kapcsolatosan a negatívumokat is megértem, de vannak pozitívumok is)!!!

Még egy kérésem lenne hozzátok: annyit rólam ikrek havában születtem, két oldalam van, az egyik nagyon jó, a másik......(volt aki kegyetlenségnek nevezte), úgy, hogy "VELEM NE"!!!

KÖSZÖNÖM szépen megértéseteket és a NO KOMMENTEKET!!!

Megígérem mindenkinek, hogy részemről is, ezek után "NO KOMMENT" azzal kapcsolatban, ami nem a játékkal kapcsolatos!!!


2705. Btomiszept. 2. 08:17

Stornó!!

Reggel még tompa az agyam .

(válasz Btomi 2704. hozzászólására)

2704. Btomiszept. 2. 08:16

Segítségre lenne szükségem.

A feladvány ,FÉNYKÉPEZIK a megfejtés hét betű FOTÓZ.K Persze a hatodik zárt betű.


2703. Juliannaszept. 1. 14:57
Remek. Jókor néztél be a fórumra.
(válasz Btomi 2702. hozzászólására)


2702. Btomiszept. 1. 14:49
Köszi , meg van!
(válasz Julianna 2701. hozzászólására)

2701. Juliannaszept. 1. 14:40
Tomi, van fent egy arany tégla!
(válasz Btomi 2700. hozzászólására)

2700. Btomiszept. 1. 10:10

A segédemnek 4db téglára lenne szüksége.

Ha lenne valakinek "felesleges" megköszönném.


2699. Juliannaaug. 31. 22:04

Eszembe se jutott beléd- vagy remek idézetedbe kötni.

Csak folytattam a logikus gondolatsort.

(válasz Zsuzsimama 2698. hozzászólására)

2698. Zsuzsimamaaug. 31. 21:53

Ha már egy idézetbe is bele lehet kötni akkor úgy látom kár a gőzért 😞

Remélem nem indítottam el vitalavinát.

(válasz Julianna 2696. hozzászólására)

2697. Juliannaaug. 31. 21:46
(tele)
(válasz Julianna 2696. hozzászólására)

2696. Juliannaaug. 31. 21:46
...de ha tala van koszos edénnyel, valakinek el kell mosogatni, nem?
(válasz Zsuzsimama 2695. hozzászólására)

2695. Zsuzsimamaaug. 31. 21:39

" Sok veszekedés oka az igazság keresése. Az ember azonban nem az igazságot szokta keresni, hanem a saját igazát. Ez pedig olyan, mint a vájdling: ha innen nézem, homorú, ha onnan nézem, domború.


Sebők Sándor "


( Szeressük egymást gyerekek ..... ) 🥰


2694. Btomiaug. 31. 18:55
Bocsánat ezt a bejegyzést az "üzenet a szerkesztőknek " topikba akartam írni.

2693. Btomiaug. 31. 18:46

És ez mind a szerkesztőkre tartozik????

Próbálhatnánk felnőtt módjára viselkedni.

Ha szapulni akarja valaki a másikat, hozzon létre egy új "szapulós " topikot.2692. Megamukiaug. 31. 14:20
Köszönöm. Jól esik az elismerésed!
(válasz Raziel 2691. hozzászólására)

2691. Razielaug. 30. 21:40

Megamuki ha a látásom olyan éles lenne, mint a te eszed, én is a rejtvény újságokat fejteném.

Sok extra megszüntetését megéltem már itt, de eddig te voltál az egyetlen, aki nyilvánosan fel merte vállalni, hogy túl járt az üzemeltető eszén. Ezt pedig nagyra értékelem.

(válasz Megamuki 2689. hozzászólására)

2689. Megamukiaug. 30. 20:48

Porki, Teca, Raziel, Julianna!

Nagyon kedvesek vagytok! Bevallom nagyon jólesik amit írtatok Ti és a többiek is. Azt gondoltam, hogy közutálat tárgyát fogom képezni mint bűnbak, de szinte mindenki támogat. Rejtvényt csak itt nem fejtettem. Az utóbbi időben rejtvényújságok fejtésével pótolom a hiányt. Itt azért nem fejtek mert a bugyrozás miatt úgysem lenne tőle több pontom, viszont spórolni szeretnék a rejtvényekkel mert az utóbbi időben többször is kaptam olyan rejtvényt amit már fejtettem. Nem volt valami izgalmas. Mivel adott számú rejtvény van én meg nem szeretem az ismétléseket úgy gondoltam amíg lehet kitolom a rejtvények felfedezését. Ha már nem lesz több új, akkor abbahagyom a játékot. Tehát most a pontokra koncentrálok, később jöhetnének a rejtvények. De sajnos azt kell, hogy tapasztaljam, hogy a fejlesztők mindent a kezükben akarnak tartani. Nem az érdekli őket, hogy érdekes legyen a játék, hanem az, hogy mindent uraljanak és kénytelenek legyünk minden rigolyájukat kiszolgálni a játék folyamán. Amit Julianna írt a sértő, lekezelő bánásmódról, azt úgy telibe találta mintha a fejemben olvasott volna. Bevallom engem is nagyon sért ahogy büntetéssel fenyegetőznek, meg úgy kezelnek minket, mintha a rabszolgáik lennénk. Azért mindenkinek van önérzete. Semmivel nem jobbak nálunk.

Továbbá az is nonszensz, hogy visszaélésnek tekintik azt ha valaki gondolkodni mer. Pont fordítva kéne lenni. Jutalmazni kéne az ötleteket, nem pedig fenyegetőzni, meg állandóan a szabályokat változtatgatni.

Az is sokat elárul a szerkesztők jelleméről, hogy nem érdekli őket a játékosok kívánsága. Persze lehet mondani, hogy a játék ingyenes. Ezzel kapcsolatban 2 dolog. Ilyen hozzáállással fizetős játékot hiába is próbálnának üzemeltetni. A másik meg, mindenki tudja, hogy nincs ingyen leves. Ha nem érné meg üzemeltetni a játékot, akkor nem csinálnák. Bár ha a játékosok kívánságait is figyelembe vennék, akkor talán nekik is több bevételt hoznának pl. a reklámok. De mostanra tényleg oda jutottam, hogy már nem merem megmutatni, hogy mit lehet elérni néhány extrával, mert utána rögtön eltörlik. Ennek meg így semmi értelme. De azért még megvárom az új extrákat. Egyenlőre nem törlöm a profilomat, csak nem csinálok semmit amivel pontot lehetne szerezni.

(válasz Porki 2688. hozzászólására)

2688. Porkiaug. 30. 20:00

Kedves Teca, Razi, Julika és főként Megamuki!

Ugye ti is tudjátok, hogy ez a süketek párbeszédje. Speedz eldöntötte és az úgy lesz. Reméljük Megamuki túlteszi magát az eseten, bár úgy látom két hete nem játszik. Ennyire nem megy vérre a játék, csak az igazságérzetünkben sértettnek érezzük magunkat. Javaslom, hogy várjuk meg milyen új meglepetések jönnek, lehet, hogy az új extrákkal is lehet jókat trükközni akár pendrive nélkül is. Nekünk 80 felettieknek már nem remélek felpörgető változást. Vagy de! És akkor hajrá!

(válasz Teca54 2687. hozzászólására)

2687. Teca54aug. 30. 19:09
Bíztam Benned Porki!!! Egész nap hipnozist alkalmaztam Veled szemben...szólalj meg "rubintos virágom"...így lenne lottó ötösöm....tudtam...kell legyen véleményed..köszi..!

2686. Razielaug. 30. 18:58

A 80. szint alattiak figyelmébe ajánlom Porki hozzászólását. Nagyon igaz.

Élvezzétek 79.-ig a játékot, mert addig játék, utána dög unalom. Hogy mégis miért csinálom? Az agy karbantartása miatt.

(válasz Porki 2684. hozzászólására)

2685. Juliannaaug. 30. 18:24

Jól beszélsz, Porki!

Nem tudom, hányan emlékeztek rá, de a "visszaélések" kifogás mindig akkor jön elő, amikor a másik: "magunk sem tudtuk, milyen lehetőségek lehetnek x y extrával, ezért eltüntetjük, csak küldetésért kaphatóvá tesszük", és egyéb olyan kifogás, aminek egy ilyen oldalon nem szabadna előfordulnia.

A szerkesztő téved, rosszul számol, nem ismeri a játékot és az esetleges csapdákat stb.

És ennek mi isszuk meg a levét, holott mi a bűnünk? Játszottunk a kapott extrákkal legjobb tudásunk szerint.

Már beszélni sem érdemes az róla. Kezd az egész játék egy rendetlen szobára hasonlítani, ahol a takarító pocsék munkát végez.

És ezért a gyereket verik el.

(válasz Porki 2684. hozzászólására)

2684. Porkiaug. 30. 17:38

Kedves Speedz!

Nem tudom, fejtéssel hányadik szintig jutottál el ebben a játékban, ha játszottál egyáltalán, de úgy gondolom a 80-iknál nem mentél tovább, mert a felett csak mazohisták vannak, illetve olyanok, akiket játékban tartott a bugyrozás öröme, a stratégiák kialakításának sokfélesége. Ha eljutottál a 80-ik szintig, rájöhettél, hogy vannak benne lehetőségek, amit te építettél bele és mindegyikünknek egyformán volt lehetőségünk ezzel élni. Mi zavart meg? Az, hogy Megamuki is élt a lehetőségekkel? Gyorsabban éri el a 80-t. És akkor mi van? Utána, napi átlag 2-400 ezret tud összelapátolni jó esetben és ahhoz, hogy szintet lépjen kb. másfél hónap kell napi 7-10 játékkal. Ha ügyesebb, mint mi és remélem az lesz, akkor mi is el fogunk gondolkodni azon, hogy milyen trükköt nem vettunk észre. amit ő tud. Persze akkor majd jól megbünteted. Mindegyikünk rájött sok játékkal jónéhány trükkre, mi is állandóan változtattuk a stratégiánkat. Te kezdetben viszonylag gyakran vetted el a kedvünket módosítgatásokkal. Semmiben nem voltál következetes, esélyt sem adtál a többieknek, hogy legalább egy bizonyos szintig az eredeti feltételekkel játsszanak az odáig elérkezők. Az lenne a legjobb, ha a 80 fölöttiekkel foglalkoznál, ott laposodik el a játék. Egyre többen hagyják el a csoportot. Miért neked fáj, ha örül valaki a hirtelen jött sikernek? Ezt a játékot, okosan, abba az irányba tereltétek, hogy sikerélményt nyújtson nekünk. Ezt el is értétek a 80. szintig. Onnantól nincs ösztönző, nem kell kreativitás, csak a monoton fejtés. Az Inasaink kérései is 90%-ban büntetnek, szinte sosem kapunk általa olyat, hogy lehetne nyernünk nagyobb mennyiségű pontokat. Jutalmunk az, hogy nem veszítjük el. Miért nem örömöt akarsz szerezni nekünk, hogy minél többen játsszunk? Úgy látjuk többen is, hogy neked öröm, ha bosszanthatsz bennünket. Módosíts kérlek, jobbá téve a játékot , legyen még több rejtvény. Tőled várjuk el a kreativitást, és akard, hogy sok Megamukik legyenek közöttünk, akik rájönnek az esetleges rejtett trükkjeidre.

(válasz Megamuki 2678. hozzászólására)

2683. Teca54aug. 30. 15:48
Folyt...köv...a lényeg még csak most jutott eszembe...egyszer pedig egy olyan anomáliába botlottam bele..egy napon...ami a 65.helyről elrepített engem a 8. helyre...én csak száguldoztam egyik szintről a másik szintre és nem tudtam hogy kell kiszállni belőle...félelmetes volt..nem emlékszem mennyi ponttal sikerült repkednem...de másnap felrobbant a fórum...hogy ez azért mégis...hogy van...teljes joggal persze...és szépen vissza is repítettek ahová való voltam az eredeti helyemre...szóval én elfogadom,hogy nem lehet minden extra hatását előre kisakkozni...ezért kell jelenti..ha felismerjük.
(válasz Teca54 2682. hozzászólására)

2682. Teca54aug. 30. 15:07
Megamuki...tudod...csodálom a kreativitásodat..sajnos a Szerkesztők másképp gondolják...egy hibát elkövettél...fejtés nélkül érted el,amit elértél...persze..hogy miért ..sejtem az okát...de volt Nálad égetős extra..és megoldás is lehetett volna akár...de csak találgatok..biztosat nem tudok...ezt Te tudod...és ne is reagálj rá,nem tartozik sem rám..sem ránk...! De elmondom Neked milyen tortúrákat éltem meg az x év alatt...Már ifjú játékosként ...sajnos anomáliákba botlottam bele...de mert jelentettem...nem kaptam büntetést...de az anomália felismerése gyanánt...milliós nagyságrendbe szereztem pontot..miért éppen én ismertem fel azt amit nem kellett volna...ma sem tudom.Aztán volt olyan is,amikor semmi csalást nem követtem el...csak éltem az extrák adta lehetőségekkel...75 milliós előnyből ...képes voltam megszerezni az első helyet.Persze ezt nehezen viselték és egyszer csak egy szép napon megbüntettek 2 millió pont csökkentésével..mondván olyan extrát használtam,amit nem lett volna szabad...de mindenki más is használta...ugyanazt...de büntit csak én kaptam..Ha ismernél ..de nem ismersz..egész életemben az igazságért állok ki...magam miatt is és mások miatt is harcolok az utólsó percig.Belátták a Szerkesztők igazságtalanok voltak és vissza is kaptam a 2 millió pontot...és még itt vagyok...és nem adtam fel...kérlek Te is maradj...mutasd meg ..nem adod egykönnyen a becsületedet...szükségünk van Rád...gondold meg újra...aludj rá kettöt...és mindig számolj háromig...mielőtt nagy és végső döntést hozol meg.
(válasz Megamuki 2678. hozzászólására)

2681. Megamukiaug. 30. 14:43

Raziel!

Teljesen igazad van.

(válasz Raziel 2676. hozzászólására)

❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯Facebook ikonKövess minket a Facebookon is, hogy ne maradhass le az oldallal kapcsolatos legújabb hírekről, információkról: Rejtvenyjatek.hu a Facebookon

Minden jog fenntartva © 2021, www.rejtvenyjatek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Kapcsolat: info(kukac)rejtvenyjatek.hu | WebMinute Kft.