Változások a játékban

Új hozzászólás

❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
557. Manzsu2020. ápr. 6. 06:11

Kedves Maria! Nagyon kedves vagy,én is szeretettel emlékszem vissza amikor még egy szinten vagy egymáshoz közel álltunk.

Nekem kijelölt kedvenc extrám csak három van, abból is egy már nem használható. ( voltam olyan buta és az ezüst bugyellárist választottam)

A segédeket igyekszem jól megválasztani és megtartani, de vannak olyan kéréseik, amiket nem könnyű, vagy lehetetlen teljesíteni.

Köszönöm tanácsaid és további eredményes és örömteli játékot kívánok!

(válasz Maria54 556. hozzászólására)

556. Maria542020. ápr. 5. 22:03

Kedves Manzsu! Nagyon rossz egyedül lenni egy szinten. Sosem szerettem, együttérzek veled. Talán segítség neked és a többi játékostársnak is: Nemcsak az arénákkal, hanem a jól megválasztott segédekkel, kijelölt kedvenc extrákkal (nekem 10 van) és természetesen sok fejtéssel lehet gyorsan haladni. Gyorsabban, mint szeretném, mert sosem tartottam versenylónak magam, inkább a játékszenvedélyemet élem ki. Már a 79. szinten sem bugyroztam.

Remélem, tudtam segíteni.

(válasz Manzsu 552. hozzászólására)

555. Teca542020. ápr. 5. 19:27
Neked is jó egészséget kívánok a családoddal együtt.
(válasz Manzsu 554. hozzászólására)

554. Manzsu2020. ápr. 5. 18:53

Kedves Teca! Köszönöm szépen hosszú és kimerítő válaszod. Kérdésem nem kimondottan Neked tettem fel, csak a Te hozzászólásodhoz fűztem reagálásom.

Én itt senkivel nem szeretnék versenybe állni, nem is azért fejtek, csupán azért mert nagyon szeretem ezt a hasznos és szórakoztató időtöltést.

Igen, Te és Mária vagytok azok akikre gondoltam és maximálisan elismerem, hogy nagyon ügyesen játszotok. Svathor sokat és villámgyorsan fejt, minden elismerésem neki.

Nekem most csere lehetőségem nincs, egy-egy küldetéssel a tegnap fejtéssel szerzett pontjaimat tudom megszerezni.

További jó játékot és egészséget Neked és mindenkinek!

Most ezekben a nehéz napokban az legyen a legkisebb gondunk, hogy mennyi pontot tudunk egy nap alatt szerezni.

A

(válasz Teca54 553. hozzászólására)


553. Teca542020. ápr. 5. 18:30
Tőlem kérdezed ezért a tisztesség úgy kivánja,hogy a tudásom legjavát adva válaszoljak Neked Manzsu.Már egyszer nem is olyan rég írtál erről és akkor nagyon meglepődtem..valóban nehéz helyzetben vagy..és valljuk be ..egy napi rendszerességgel..sokat fejtő régi és nagyon jó játékos vagy..attól függetlenül,hogy most egy kicsit lemaradtál..néztem aztán azóta ..mit csinálsz...és jó döntést hoztál amikor lebontottad az egy árva Arénádat és építettél helyette egy könyvtárat.A kérdésedre a válaszom elég egyszerű...küldetésekkel ..szinte minden másnapi rendszerességgel..szerezz egy csere extrát...akire utalsz..ki nem mondva..de én értem..kire célzol...cseréli el a Svathor extráit ,ahol van egy bűvös ajtó,amely kinyit minden épületet...többek közt az Arénát...és azzal az egy ajtóval ha van 3 Aréna máris egy arany szintkülönbség segítségével főlfelé kettő játékost és tudod lefelé 3 játékost megjelölhet...nyílván nem lutri bejelölni azokat a játékosokat akik évek óta napi rendszerességel fejtenek és nagyon sok pontot szereznek ezzel...semmi kockázat nincs benne....és csinál egy mentést és újra és újra...és ez ismétlődött és ismétlődik a mai napig...ennek viszont határt szabott Speedz a szigorításával,amely megakadályozza azt,és megakadályozta azt,hogy valaki a 30 nap alatt 45-48 millió pontot szerezzen...nagyon helyesen tette.! Még mindig nem az igazi..azért mert tudtam és tudnék napi fejtéssel szerezni ..mint ma már egyszer utaltam is rá..340,000 pontot és 250,000 pontot is csinálni egy héten akár kétszer vagy háromszor is...de a 2-es számú játékosnak a három arénájával szereztem neki egyszer több mint 2 millió pontot...egyszer pedig 1, 6 vagy 1,8 millió pontot már nem emlékszem pontosan....és cserébe a 2-es számú játékos annyira "korrekt" játékos ,hogy miután számomra csak egyedül ő volt elérhető az egy Arénámmal...eldobta a 80 %-os extráját is...nehogy sok pontot szerezzen nekem.Most már néhány napja szintet lépett másik két játékos is..így számomra is elérhetőek lettek...de nem sokáig..mert én is nem sokára szintet lépek..és akkor majdnem úgy járok mint Te...de sebaj...ez legyen az én problémám.Amit még feltétlen szeretnék ...vagy szeretném ha a többi játékos is tudná....óriási élmény volt amikor akár 15-ször is tudtam egy nap használni akkor nem volt egyetlen Arénám sem...hanem három könyvtáram volt...egy csoda volt...a program úgy van kitalálva,hogy ha felismered az extrákba a lényeget....és nem hibázol ..akkor olyan játékot tud nyújtani..ami ritka élmény volt eddig...ami még fontos lehet segítségként számodra..az az,hogy ha kapsz a bónuszként ajtót..akkor őrizd meg és a könyvtáraddal nem is olyan elérhetetlen ,hogy újra sikered legyen...segítenék boldogan..de sajnos közvetlenbe nem tudok.Lehet bonyolult voltam és kimaradtak dolgok...de akkor megkérdezed....én szivesen segítek.
(válasz Manzsu 552. hozzászólására)

552. Manzsu2020. ápr. 5. 17:32

Régóta játszom, az elsők között regisztráltam.

Most elértem arra a szintre amikor már a "bugyor" nem játszható ki.

Sem felettem,sem alattam nincsenek olyan játékosok akikkel így vagy úgy "támogathatnánk" egymást.

Azt hiszem ez egy jó ideig így is marad, mert sok millió pont a különbség mind két irányba.

Arénám nincs,igaz volt egy, de helyette mást építettem.

Egy titoknak viszont még nem jöttem rá a nyitjára, erre csak azok tudják a választ akik voltak olyan ügyesek, hogy ezt megvalósították.

Hogyan lehet bugyrozás nélkül napi nem túl sok rejtvényfejtéssel szinte napi rendszerességgel 1-2-3 millió pontot szerezni?

(válasz Teca54 543. hozzászólására)

551. Izzy2020. ápr. 5. 11:42

Köszönöm, Teca54. Az Irodaház (alaposabban szemrevételezve) jó ötlet. Küldetésem befejezése után hozzálátok építkezéséhez. :)

:)

(válasz Teca54 548. hozzászólására)

550. Izzy2020. ápr. 5. 11:31
Btomi, ez teljesen, és így van rendjén, ezzel én is egyetértettem, egyetértek.
(válasz Btomi 547. hozzászólására)

549. Teca542020. ápr. 5. 11:31
A 2-es számú játékos már megint ugyanazt a lemezt teszi fel,mert mást nem tud,amit évek óta...leírtam már nagyon sokszor azért vettek el pontot tőlem...mert két alkalommal is anomáliákat fedeztem fel a játékban,ami mindig előfordulhat..egyszer meg is kaptam a plusz pontokat a másik pontszám..pedig annyira abszurd volt,hogy azt csak elvenni lehetett. Viszont olyan sem volt még a játék történetében,hogy valaki...történetesen én 340,000 pontot szerezzen rejtvény fejtéssel ..hangsúlyozom rejtvényfejtéssel egy adott napon...bárki megnézheti az adatlapomon...ezt a pontot viszont a három Arénával éppen a kettes számú játékos zsebelte be..aztán egy másik alkalommal 240.000 pontot is csináltam..ezt is ő kapta meg...ezért nem ismétlem meg újra..pedig megtehetném...na ezért igazságtalan az Aréna ...de szerencsére Speedz is így gondolta..és meghozta az igazságosabb korlátozást.

548. Teca542020. ápr. 5. 11:20
Kedves Izzy! minden egyes gondolatoddal egyetértek..ez igen is egy tárgyilagos ...építő jellegű vélemény,végre elmondjátok a véleményeket,ami adott esetben Speedz számára is lehet akár méltányolandó akár nem...ez az Ő kompetenciája. Viszont Kedves Izzy..áruld el nekem ha kevés időd jut a fejtésre,mert ilyen is van sok játékosnál...miért nem építesz Irodaházat..tedd meg hisz a Te érdeked...köszönöm,hogy elmondtad a véleményedet.
(válasz Izzy 546. hozzászólására)

547. Btomi2020. ápr. 5. 11:14

Az Aréna használatával senkinek semmi gondja , még Speedznek sem. A szigorítás arra vonatkozik ,hogy idézem:

"Ugyanazt a játékost ugyanazon a napon nem választhatod kétszer."

Szerintem ehhez különösebben nincs mit hozzá fűzni.

Maximálisan egyetértek az új szabállyal!

(válasz Izzy 546. hozzászólására)

546. Izzy2020. ápr. 5. 10:57
Kedves Teca54! Akkor írom a saját gondolataimat az Arénáról.Nekem 3 arénám van, azaz naponta "élősködöm" valamely játékostársam pontszámán. Fura érzés, persze. Ámde! 1. A játék atyja találta ki ezen lehetőséget, egészen biztos vagyok benne alaposan átgondolva hozta létre.Tehát legális.Nem szeretnék "bűntudatot és lelkiismeretfurdalást" kifejleszteni magamban, mert használom a játékszabály szerinti lehetőséget. Nem szeretném "piócának és kullancsnak" se nevezni emiatt senkit. 2. 56. sznten vagyok. 1 millió 900 ezer valamennyit pont kell a további szintlépésemhez. Ez kb. , nekem 6-7 hónap alatt jön össze. Ugyanis naponta 2-3-esetleg 4 rejtvényt tudok fejteni általában. A "Fejts 10 rejtvényt egy nap" küldetést bevállaltam már, de ahhoz haditervet kellett a napirendemen végrehajtani.Még ez a 6-7 hónap egy szintlépés valamennyire oké is lenne, de belegondolok az 5 milliós, 25 milliós pontok összeszedésére, no azt évszámban mérem.Szerintem Speedz ilyenekre is gondolt az Aréna létrehozásával. Azzal egyetértek, hogy 1 nap csak egy játékos pontjait lehessen megkapni.Azzal is, ha módosítja a választott arénás játékospontszámainak felére a kapottat, vagy ha nem ezt, akkor mondjuk a választott arénás játékos is, ha többször választjuk kapjon valami bónuszpontot, valahonnan (progitól, vagy a választó játékos pontjaiból...).
(válasz Teca54 543. hozzászólására)

545. Raziel2020. ápr. 5. 10:53
Kentaur az irodaházzal megkapod az általad szerzett tapasztalati pontokat is, és egy nap csak egyszer használható az épület. Az aréna használata elveszítené az izgalmasságát, ha Speedz megváltoztatná. Persze értem, hogy miért lett ez a szigorítás, de azért az lutri, hogy akit kiválasztok az arénával mennyit fejt, vagy van, hogy nem fejt. Talán ennél is lehetne egy szint korlát is, mint a bugyornál.
(válasz Kentaur 541. hozzászólására)

544. 1baba2020. ápr. 5. 10:33
Az élősködőről. Nézd meg Teca54 utóbbi 50 nap alatt szerzett pontjait. Könnyen kitalálható mióta nem tud Svathor pontjaiból élni. Ezen idő alatt a rejtvényfejtéssel szerzett pontjai sem voltak túl magasak. Tőle már vontak le pontokat, ami a játék történetében még nem sűrűn fordult elő.
(válasz Kentaur 541. hozzászólására)


543. Teca542020. ápr. 5. 07:25
Kentaur...rájöttem a "piócák " és "kullancsok" mit is jelentenek...már értem.Példának okáért és az érdekesség kedvéért hozok Neked egy példát. A 2-es számú játékos inkább eldobja a 80%-os extráját azért,hogy minél kevesebb pontot kapjon az 1-es számú játékos az Arénáért.Vannak még "korrekt" játékosok.!?Remélem Speedz meghallja a Te korrekt javaslatodat...ami igazságossabb és a játék lényegét tükrözi.Sajnálom,hogy a játékosok nem írják meg a véleményüket...lehet az bármi..akár egyetértő akár nem....de vélemény.
(válasz Kentaur 541. hozzászólására)

542. Teca542020. ápr. 2. 18:26
Egyetértek.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(válasz Kentaur 541. hozzászólására)

541. Kentaur2020. ápr. 2. 18:07
A módosítással én is teljesen egyetértek. Talán még igazságosabbá lehetne tenni a változtatást azzal kiegészítve, hogy alkalmanként legfeljebb csak annyi pontot lehetne így szerezni, amennyit az arénát használó maga is kap rejtvényfejtésért az adott napon. A "piócák" és a "kullancsok" számára ez nyilván nem lenne kedvező, de azért ne felejtsük el, hogy ennek a játéknak mégiscsak a rejtvényfejtés lenne a lényege.Persze ne értsétek félre, az észrevételem nem azoknak szól akik gőzerővel fejtenek!

540. Teca542020. ápr. 1. 09:15
Március hónapban egy 6 napos missziót vállaltam önként és nem fejtettem...azért mert megelőztem volna a 30 naposba Svathort,aki nagyon megküzd nap mint nap az eredményéért,amely kiváló....kiváló annak ellenére ,hogy egyetlen Arénája sincs...valószinü azért,mert a saját erejéből szeretne teljesíteni...de ezt igazán csak Ő tudja..én csak találgatok.Ezért a legigazságossabb döntését...korlátozását hozta meg Speedz....éppen ideje volt.
(válasz Sophie 539. hozzászólására)

539. Sophie2020. ápr. 1. 08:59
Én már vártam. Túl sokat élősködtem mostanában @Boros nevű játékostársamon, amely segítséget ezúton is köszönök.

538. Speedz2020. márc. 31. 09:51

Az Aréna épület használata a mai naptól a következőképp változik:

"Ugyanazt a játékost ugyanazon a napon nem választhatod kétszer."


Az épület többszöri használatával ugyanannak a tapasztalati pontnak a sokszorosát lehetett megkapni (és ezzel irreálisan sok tapasztalati pontot szerezni), ezt szeretnénk megszüntetni a jövőben.


537. Sophie2019. nov. 22. 22:44
Igen a bank ... háromból egyszer biztos elkések.
(válasz Maria54 536. hozzászólására)

536. Maria542019. nov. 22. 22:03

Én a bankomat bontottam le.

Valóban, 2 segéd kívánságait teljesíteni...! De semmi gond, ha nem sikerül, lecserélheted.

Azért a segédek többet segítenek, mint a bank.

(válasz Sophie 532. hozzászólására)

535. Teca542019. nov. 22. 20:06
De egyszerű szerintem...semmi bonyodalom nincs benne.
(válasz Sophie 534. hozzászólására)

534. Sophie2019. nov. 22. 14:47
Ugye, hogy nem egyszerű?
(válasz Teca54 533. hozzászólására)

533. Teca542019. nov. 22. 14:34
Érdemes...mindenképpen..én most dolgozom rajta...már megvan a központom...csak még az épületeket kell használnom...talán 7 alkalommal még....de ha raktárat akarsz lebontani...akkor nagy üzletet nem csinálsz...hisz a 11 extrához kaphatsz majd még egyet...de ha lebontod az egyiket...akkor ott vagy ahol a part szakad.
(válasz Sophie 532. hozzászólására)

❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯Facebook ikonKövess minket a Facebookon is, hogy ne maradhass le az oldallal kapcsolatos legújabb hírekről, információkról: Rejtvenyjatek.hu a Facebookon

Minden jog fenntartva © 2023, www.rejtvenyjatek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info(kukac)rejtvenyjatek.hu | WebMinute Kft.