Rejtvényjáték kávéház

Új hozzászólás

❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
15486. Gyakorlómárc. 2. 09:43
Nem a vörösfejűre gondoltam de nézd meg a 3 oldalon a 108-as játékosnak van. Vörösfejűm nekem is van nagyon becses extrám. Még sosem gondoltam át így,hogy az utolsó legyen a Fősorok nélküli,köszi a tippet.
(válasz Isabel 15485. hozzászólására)

15485. Isabelmárc. 2. 09:25

A vörösfejű szaladó fickóra gondolsz? hát az kell legyen mindenképp, hogy vásárolni tudj. De nem függ össze a rejtvény közbeni fejtéssel, mert ha fejtesz, közben semmit nem tudsz csinálni - max. fórumozni, de régebben azt se lehetett. És annyiban függ össze a piroshajú a cserelehetőséggel, hogy amennyiben az aukción van cserére jogosító extra, megveheted, azzal cserélsz.

Ha van vagy lesz Értékőrződ, oda beteszel egy vöröshajút - nagy ritkán az aukción is van, sőt néha több is, de mint a fehér holló.

Azért érdemes utolsónak a Fősorok nélkülit fejteni, mert a napi első három rejtvény mindig többet ad - illetve ha van olyan extrád: Naponta 6 rejtvényt fejthetsz - ez arra utal, hogy teljes értékében. Ilyen van napi 4 (bronz), 5 (ezüst), merthogy a továbbiak már kevesebb pontot adnak. És ha van Könyvtárad és azzal kezded a napot, valamint véletlenül Fősorok nélkülivel, sokkal kevesebbet kapsz emiatt.

(válasz Gyakorló 15483. hozzászólására)

15484. Ildiegyszerűenmárc. 2. 08:11
Ez engem is érdekelne,köszönöm!
(válasz Gyakorló 15483. hozzászólására)

15483. Gyakorlómárc. 2. 07:50
A fejet ábrázoló extra a 3 oldalon a 108-as Simipapának van. De jó, hogy a szinteteken tudtok egymásnak segíteni. Az én szintemen 16-an vagyunk melyből 5 nem játszik 8-nak van piros hajúja így nem sok lehetőség maradt cserére. De nem is igazán látogatják ők a fórumot, hogy fel tudjuk egymással venni a kapcsolatot. Nem is merek olyan küldetést elvállalni, hogy szabadulj meg minden extrádtól pl. mert biztos nem lenne aki segít az újra kezdésben. Azt írd már meg hogy miért érdemes Fősorok nélkülit fejteni utolsónak?
(válasz Isabel 15482. hozzászólására)


15482. Isabelmárc. 1. 23:59

Igen, ez állandó gond, mit dobjunk el. A fejet ábrázoló extra most nem ugrik be, mert ha rejtvényfejtés közben kijátszod, akkor csak egyszer tudod használni, hiszen eltűnik a kijátszással.

Még mindig sehol nem vagyok. Közben egy jutalomjáték miatt el kellett dobnom az összes extrámat, leshetem, mikor jutok valami jóhoz. Egyetlen reményem van, hogy holnap bejön végre két titkos, ami másmilyen, mint amiket eddig fejtettem, mert különbözőek kellenek. Amilyen peches vagyok... Persze a srácok tudják, ha nekik lesz és cserés extrájuk is, akkor cserélnek velem bármire. De azt mondják, nekik se jön régóta. Xenának volt egy segéde, akinek mindig tudta teljesíteni a kívánságát, így meghosszabbodott. A titkosról vásárolhatott, és persze onnan mások is vásárolnak, tehát mire lekerül a normál aukcióra, már csak ritkán kerül olyan, ami nekik nem kell.

Még egy: azt gondolom, tudod, hogy érdemes egy nap a Fősorok nélkülit fejteni utolsónak.

(válasz Gyakorló 15481. hozzászólására)

15481. Gyakorlómárc. 1. 19:41
Munkaügyi központtal igen több segédem lehet, bocsika eltévesztettem. Tényleg jók azok az extrák amelyeket említettél, csakhogy a 11 extrából 9 fix és ami megmaradt azokat cserélgetem, még jó,hogy van hordárom azt a segédet mindenképpen meg kell tartanom. Olyan jó lenne egy állandó extra is ami egy fejet ábrázol és rejtvényfejtés közben lehet kijátszani, de hiába jutok hozzá el kell dobnom mert kapok jobbat.
(válasz Isabel 15480. hozzászólására)

15480. Isabelmárc. 1. 18:27
előzőhöz: a Könyvtár jó, másképpen elég nehéz előrejutni. Ha szerzel olyan extrát, amivel 16, 10, illetve 6 órával előre lehet hozni az épületek kijátszását, az is nagyon jó lenne.
(válasz Isabel 15479. hozzászólására)

15479. Isabelmárc. 1. 18:26

Még mindig nincs meg az öt titkosom! már bánom, hogy épületet erre nem építettem. Építettem, de mindig ugyanazt adta - tehát erre a küldetésre az sem érne semmit.

A Munkaügyi Központtal lehet több extrád? nem segédet akartál írni?

(válasz Gyakorló 15476. hozzászólására)

15478. Izlandilindamárc. 1. 17:36
az előbb nem jutott eszembe: 3 nyertes sorsjegy kell! kellene - szerintem ezt nem vállalom el.
(válasz Izlandilinda 15477. hozzászólására)

15477. Izlandilindamárc. 1. 17:34

Látom, megint jó kis társaságba kerültem:-) persze már voltam itt.

Én épp végeztem egy küldetéssel - nagy nehezen, az utolsó volt a Legyen nálad 6 bronz és semmi más. A többi küldetés nem vonz, ami az aukción van - de most holnapig nem is vehetek semmit, hiszen elvesztettem a vörösfejűmet (paprikajancsinak is hívták valamikor), amivel vásárolhatok.

Csinált valaki olyat, hogy legyen három nyertes extrád? nekem még egy ilyenem sem nyert, nem merem megkockáztatni.


15476. Gyakorlófebr. 29. 15:22
Igen ám csakhogy neked nem volt "négyesfogat" segítséged nekem pedig van! Ahogy már írtam nem tudtam a pacsizás fontosságáról, vagy a bőröndről sem. Biztosan van még dolog amiről nem tudok de lassan majd rájövök a segítségetekkel. A Munkaügyi Központ nagyon jó különösen, hogy eggyel több extrám lehet és az extráknál 8 fixem van amit nem szívesen dobok el.De a könyvtáros is nagyon jó.
(válasz Isabel 15474. hozzászólására)

15475. Ildiegyszerűenfebr. 29. 15:12

Kösz a segítséget,megnéztem a Küldetés előzményeket.

Tényleg a piros /lila/extrákra gondoltam és kösz a biztatást!

(válasz Isabel 15474. hozzászólására)

15474. Isabelfebr. 29. 15:05
Már látom, a Munkaügyi központ ad több segédre lehetőséget, s három segéded is van. Nagyon jó! nekem a te szinteden még halványlila fogalmam nem volt ezekről.
(válasz Gyakorló 15472. hozzászólására)

15473. Isabelfebr. 29. 15:03

Nagyon örülünk, csatlakozz gyakrabban!

Megnézem a küldetéseimet. Kétféleképpen is lehet: rákattintasz a listán saját magadra, jobbra fent Küldetések.

Vagy: Információk, Teljesített küldetések száma: lenyitod és meglátod őket sorban.

Munkaügyi központom még nem volt. Ha több épületet akarsz, Építs Főteret, több épületed lehet, de mindenből csak 2.

Az ellenfél-játékon mit értesz? lehet, hogy a minijátékra gondolsz a piros extrákkal.

Csak úgy ismerheted meg ezeket és mást is, ha kipróbálod...:-) érdemes minél több dolgot kipróbálni. Én minden másban is ezt csinálom. Az egész élet egy játék:-)

(válasz Ildiegyszerűen 15471. hozzászólására)


15472. Gyakorlófebr. 29. 14:34
Imádtam a kaszinót sőt kettő is volt belőle. Sajnos csak 3 naponként adta a játékot ami általában a 3. volt. Amikor egy nap kapsz 5 játékot és 4 belőle a harmadik a hexajáték nagyon kiábránditó. Az első kettőnél a tetrisz és a torpedónál sokszor nyertem, de a harmadiknál szinte nincs esélyem sem. Ha lehetőségem van rá és cserét ajánlhatok egy másik játékosnak sokszor cseréltem már játékot. A könyvtáros segéd minden nap ad egy titkosat, nagyon szeretem. A játék is gyakran ad. Sokszor van hogy a segédeim vagy a bónuszfeladatok titkos rejtvényt kérnek.
(válasz Isabel 15470. hozzászólására)

15471. Ildiegyszerűenfebr. 29. 14:15

Nagyon nagy tetszéssel és érdeklődéssel olvasom soraitokat-a "Négyesfogat"-ét-Gyakorlóval és Őneki

szánt jótanácsitokat.

Felbátorodtam és szeretnék néhány kérdéssel csatlakozni Hozzátok.

-Honnan tudhatod egy küldetésről,hogy már kilencszer is megfejtetted?

-Lebontottam küldetésem kedvéért egy épületet,melyiket érdemes inkább felépítenem:a Munkaügyi központot,vagy mást?

Meg kell jegyeznem,hogy még ellenféljátékot nem játszottam,részben mert elriasztottak a hozzászólások és mert egy "gyáva nyúl"vagyok.

Minijátékot sem játszottam,mert nem ismerem ezeket a játékokat.

Egyenlőre ennyi lenne,köszönöm figyelmeteket.

(válasz Isabel 15470. hozzászólására)

15470. Isabelfebr. 29. 13:51

Arra értettem, hogy a kaszinót elcseréled.

Engem is ma már a küldetések illetve az extrák lehetőségei izgatnak. Maga a rejtvény hamar megvan, visszaköszönnek.

Egyébként még mindig csak két titkosat sikerült megfejtenem... már nem is érdekel, azért beszereztem egy 80 %-osat. De ha találok az aukción egy jobb küldetést, amit még nem fejtettem 9x, feladom ezt és többé nem vállalom el. Disznóság, mintha direkt nem küldene a rendszer. Sokszor erre gondolok, ha több nap után juszt se kapok.

(válasz Gyakorló 15469. hozzászólására)

15469. Gyakorlófebr. 29. 13:21
Visszaolvastam, hogy mit írtam de az első sor nem igazán tiszta, hogy mire is írtad? Szeretek fejteni és játszani is. Talán nem is a pontok hanem az extrák azok amiket nagyon várok.
(válasz Isabel 15468. hozzászólására)

15468. Isabelfebr. 29. 12:19

de miért? nem szeretsz játszani? minél többet játszol, annál jobban áttekinted és egyre többet nyersz. No nálam nem egészen így van, sajnos, egy-két kivétellel mindig elrontom.

Most épp nincs segédem. Törekszem arra, amire láttam "fent", több segédet adó épület kéne. De ha megvan az épület, mindjárt nincs tégla...

Nagyon összetartunk tényleg, jó kis csapat. A cserékkel sokat segítünk egymásnak. Ezért jó, ha együtt tudunk itt lenni akár egész nap, és telefonon vagy messengeren is szólunk, ha s.o.s. van.

Kirándulni is szoktunk, tegnap a vendéggel együtt mászkáltunk egész délután, este kellett pótolni a küldetéseket, meg ma reggel. Na és ott vannak a muszáj házi tennivalók, némelyikünk fizetős munkában van, az is többnyire home-office.

(válasz Gyakorló 15467. hozzászólására)

15467. Gyakorlófebr. 28. 11:16
Annyira jó hallani,hogy ennyire összetartotok segítitek egymást. Megnéztem a lapodat nincs segéded. Nekem többek között sikerült egy könyvtárost is beszereznem és minden nap ad egy titkosat amit nagyon szeretek meg persze sokszor kell a küldetésekhez is. Nagyon finom sütit sütöttél mi is szoktuk csinálni, szeretjük a túrósat. Az épületeknél nagy segítség, hogy megnézem kinek milyen épülete van, és a ti hozzászólásaitok is nagy segítség. Ha kapok egy épületrombolót a kaszinót le fogom rombolni.
(válasz Isabel 15466. hozzászólására)

15466. Isabelfebr. 28. 10:20

szia, látom, Izlandilinda mindent elmondott. Vedd ezeket úgy, mintha én írtam volna, szerencsére "vetted is a lapot". Régebben is írtuk már, mi együttműködünk - egy picike kis irodácskában vagyunk itt a nagy házban, ezért bármikor helyettesítjük egymást. Régen ismerjük egymást, Zalanakobor, Xena, én és Izlandilinda, mondhatni "idétlen" idők óta - az időtlent viccesen így szoktuk mondani.

Ma jön a barátnőm ebéd felé, marhára izgulok, mert közben főzök is, a süteményt már tegnap este megcsináltam (Rákóczi túrósát), csak azt akartam újságolni, már sikerült még egy titkosra szert tennem, valamelyikünk fejtette, én meg utána.

Remélem, a bankjaidat sikerül rendbe tenned - hidd el, az idő múlásával és tapasztalatok bejövetelével meglátod majd, melyek az igazán jók. Én valójában minden épületet szeretnék, csakhogy minden szempontot figyelembe venni igen bonyolult.

Jó fejtést mára, még fejtek kicsit, amíg fő a kaja, de ide már nem jövök be egészen estig.

(válasz Gyakorló 15463. hozzászólására)

15465. Gyakorlófebr. 27. 17:13
Nagyon jó akkor a kaszinót lecserélem egy bankra mert az jobban megéri köszi a válaszod.
(válasz Izlandilinda 15464. hozzászólására)

15464. Izlandilindafebr. 27. 16:42
Látom, most Isabel elment, de én is válaszolhatok. Ha három bankod van, akkor is mindegyikbe beleteszi a kapott extra értékét - kivéve ha olyat már beletettél! ezt vedd figyelembe - én buti egyszer úgy jártam, hogy sok aukciópontom volt, rengeteget vásároltam, de nem nőtt a bankszámlám. A következő ürítésnél ez már nem érvényes, vagyis újra kezdődik minden.
(válasz Gyakorló 15463. hozzászólására)

15463. Gyakorlófebr. 27. 16:37
Még nem teljesen tiszta. Tehát ha extrát kapok annak az értékével nő a bank betétem. De ha nekem két bankom van akkor mind a kettőbe beleteszi. Például kapok 100 értékű extrát akkor mindkét bankba betesz 100 100 értéket, vagy csak az egyikbe teszi bele?
(válasz Isabel 15460. hozzászólására)

15462. Gyakorlófebr. 27. 16:32
A család látja, hogy most nagyon benne vagyok a fejtése. Mivel nyugdíjas vagyok így csak a házimunka marad amit szépen beosztok.
(válasz Izlandilinda 15461. hozzászólására)

❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯Facebook ikonKövess minket a Facebookon is, hogy ne maradhass le az oldallal kapcsolatos legújabb hírekről, információkról: Rejtvenyjatek.hu a Facebookon

Minden jog fenntartva © 2024, www.rejtvenyjatek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info(kukac)rejtvenyjatek.hu | WebMinute Kft.