Rejtvényjáték kávéház

Új hozzászólás

❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
15561. Isabelmárc. 16. 15:44

még lenne húsz percem, de nem bírom, Fősorok nélkül befejezem. 28 rejtvényt fejtettem meg és hat ellenfelem volt reggel 8 óta, közben elmentem piacra. A másodikat próbálgatom, mintha tudná, mindig azt adta.

Egy japán nagyzenekar jött el, Wagner nyitányt, Borogyin szimfóniát és a Tűzmadár című szvitet játszották. Mind a kedvencem. Ilyenkor nem szoktak, de adtak ráadást mégis, egy tradicionális zeneművet, nagyon érdekes volt. Képeket csináltam, gondoltam, erről kéne videó vagy hanganyag, de aztán inkább élveztem, nem volt hosszú. Eszméletlen tömeg volt.

A 10 db 100%-osat nemrég csináltam meg kilencedjére. Véletlenül találok meg ilyeneket, amiket régen fejtettem, de csak úgy jönnek elő hogy valaki eldobja, illetve ha kell választanom. Szerintem egy-kettőt ki kéne dobniuk, pl. itt ez a válaszolj egy kérdésre jól öt napon át. Na ezt tutira nem, mert csak tippelni lehet.

Legtöbb tap. pontot lehet szerezni a te szinteden, ha még nektek megvan az a bugyornak nevezett extra, ami 80. szint fölött nem vállalható. Ez akkor jó, mikor szintet vált az ember. Hatalmasat lehet ugrani. Nagyon könnyű megcsinálni, ha van aukciópontod. Igazából már a nevét se tudom. Na megyek ebédelni, szerencsére van tegnapról kajám, mert most nem tudnék még főzni is. Ma már nem is jövök vissza.

(válasz Gyakorló 15560. hozzászólására)

15560. Gyakorlómárc. 16. 14:27
Ugy úgy látom beleszorítottad amit lehet. Amikor duplázóm volt én is éjjel nappal fejtettem. Átnéztem a küldetéseidet biztos van benne legalább 10 db. amit nem fogok elvállalni Pl: fejts meg egymás után 10 db rejtvényt 100%-osra, vagy szerezz te a legtöbb tapasztalati pontot, vagy amiket te említettél. Tegnap kihasználtuk a jó időt szinte egész nap az udvaron bóklásztam, hol ezt, hol azt csináltam. Milyen koncerten voltál?
(válasz Isabel 15559. hozzászólására)

15559. Isabelmárc. 16. 10:33

Még lenne, de azok nagyon durvák, pl. nem használhatom az állandókat vagy az épületeimet...

Na és képzeld, a harmadikkal győztem ma, és az elsőt nem sikerült.

Most van egy pontduplázó extrám délutánig - terveztem, hogy majd még éjjel is fejtek, de kidőltem. Tegnap egy fantasztikus koncert volt! persze nem attól fáradtam ki, csak elvette több órámat. Irigylem ezeket a japánokat, mind olyan filigrán, meg a kínaiak is. Valamit tudnak!

(válasz Gyakorló 15558. hozzászólására)

15558. Gyakorlómárc. 16. 08:26
Most sikerűt elvállalnom a győzz le 10 ellenfelet, de mielőtt neked akartam írni megnéztem a küldetéseidet te is azt vállaltad el pont. Igaz neked már nem sok választásod van ennyi küldetést tejesíteni! Tegnap kaptam 3 ellenfél extrát is hexajáték nem volt benne így sikerült győznöm.
(válasz Isabel 15557. hozzászólására)


15557. Isabelmárc. 15. 09:59
épp kezd nehéz lenni, pedig az elején ez a harmadik volt a menő nálam, elég jól tetriseztem régebben is. De valaki írta, hogy a valahányadiknál már nehéz lesz, és most kezd nálam is ez lenni. Az első szokott sikerülni, na épp az előbb azt is elcsesztem. Sebaj.
(válasz Papci 15556. hozzászólására)

15556. Papcimárc. 14. 09:57
Ügyesedsz. Később rutinnal fejted mindet. A harmadik játék nekem csak 20 %-ban sikerül, rutinszerűen😄!
(válasz Isabel 15555. hozzászólására)

15555. Isabelmárc. 14. 09:12

Ez érdekes, eredetileg a 3. volt nekem könnyebb, de most egyre többször kifog rajtam.

A 2-nál viszont egyre jobban sikerül, már csak 3 ponttal vagyok lemaradva. Az első azonban csaknem mindig sikerül.

(válasz Porki 15552. hozzászólására)

15554. Gyakorlómárc. 13. 12:15
Akkor azért nem találtam itt pedig "jó pár " oldalt végignéztem hogy a neveddel együtt tudjam feltenni.HA ellenfél extrát kapok a legtöbbet Helga ellen vesztek nem szeretjük egymást.
(válasz Porki 15553. hozzászólására)

15553. Porkimárc. 13. 11:21
Nem ebben a topikban írtam erről, hanem a Rafkós Helga-ban.
(válasz Gyakorló 15549. hozzászólására)

15552. Porkimárc. 13. 11:16

Igazad van. Épület.

Azért tudom, mert köztük vagyok.

Bár a 3. játéka legnehezebb, de a gép hál’ Istennek ritkábban adja, mint a másik kettőt.

(válasz Isabel 15551. hozzászólására)

15551. Isabelmárc. 13. 09:57

akkor te voltál, aki leírta részletesen, amit Gyakorló tegnap idemásolt. Köszi, bár őszintén? elég macerásnak tűnik, mert én nem szeretek órákig számolgatni, totózgatni.

Azt honnan tudod, hogy akik több száz nyertes játékon túl vannak, pont ezt is megcsinálták?

És még egy kérdés: a Las Vegas extráknál mire gondolsz? én épületnek tudom, hogy legalább kétnaponta kapjak és gyakorolhassak. Az extrákat is igyekszem beszerezni, bár nagyon nehéz ezt kérni.

(válasz Porki 15548. hozzászólására)

15550. Isabelmárc. 13. 09:53

Gratulálok! nekem ma már sikerült úgy megcsinálnom a torpedót, hogy csak 5 ponttal vesztettem. Szerintem egyre jobb lesz.

Én nemigen adok extrát, úgy emlékszem, legtöbbször a legjobbat kéri, bár lehet, hogy van más is. Rég kaptam. A nagyértékűeket sosem adom oda, legyen a tét bármi.

(válasz Gyakorló 15547. hozzászólására)

15549. Gyakorlómárc. 13. 09:09
Örülök, hogy jelentkeztél, visszanéztem, hogy ki tette fel az írást de sajnos nem találtam meg, de a szöveget kimásoltam magamnak, hogy többször is el tudjam olvasni. Azért is írtam oda, hogy nem az enyém! Nem semmi lehetett összeszedni, én biztos nem tudtam volna ilyen pontosan összefoglalni. De nagyon örülök neki mert segített a torpedó játékban. Elmondhatom, hogy 90 %-ban nekem is sikerül nyernem. /Kell egy kis szerencse is!/ Valaki kitalálhatna a hexajátékra is valamit mert ott kb 20 %-os a nyerésem és a gép ezt tudja is és azt adja! Volt két LAs vegasom de lecseréltem. Sajnos kellett a hely másnak. De a kék keretben sárga csillag ami kedvencnek hagy jelölni már jelöltem ellenfelet.
(válasz Porki 15548. hozzászólására)

15548. Porkimárc. 13. 01:33

Gyakorló!

Nagyon örülök, hogy átnézted írásomat és megpróbáltad értelmezni és alkalmazni is.

Én jelenleg, kb 90%-ban helyesen meg tudom oldani a torpedó játékot az írásomban leírtak szerint.

A lényeg röviden;

- 9 egységekben játszom, (3x3 négyzetek) és mindig középen indítom a játékot.

- sosem szabad a lövésekkel jelzett számok (0,1,2,3,4,5,6) mutatta tilos helyre lövést tenni, ahol biztos, hogy nincs találat.

-a fekete találatok csak lapjával találkozhatnak.

- figyelni kell, hogy ha egy nyertes csoportot megtaláltunk, (egy csoport = ; 2db 1,2,3,4 találat és 1db 5 találat). Az 5-ös és a 4-es csoportokra koncentráljunk, ha megvannak, hagyjuk őket.

- a legfontosabb, hogy a számok alapján lássuk, hogy ha valahol 2 találat lehet akkor a 2-es számmal bármilyen irányban csak két fekete négyzet lehet. Ha ez megvan, hagyjuk. Feleslegesen kár lőni ezek köré tovább!

-ne kapkodj! Ha találatod van, nézd végig a körülötte lévő számokat és ha meglett az adott számhoz tartozó találat, tovább ott nincs teendőd.

Bonyolultnak tűnik, de sokan vagyunk már túl több 100 nyertes játékon. Gyakorláshoz ajánlom a Las Vegas extrák megszerzését. Nagyon gyorsan belerázódsz, utána már nem muszáj megtartani ezeket az extrákat.

Drukkolok Gyakorló. Fog ez sikerülni.👍

(válasz Gyakorló 15545. hozzászólására)

Kvízjáték online és ingyenes

15547. Gyakorlómárc. 12. 20:38

A leírás nagyon sokat segít a torpedó játéknál. Ma kaptam négy ellenfelet is persze torpedót egyet sem.

Végül is sikerült a győzz le 10 ellenfelet teljesítenem, bár úgy gondoltam, hogy beugrik egy 80 %-os de az már napok óta nem jött, úgyhogy 10 ellenfelet győztem le. Ti be szoktátok vállalni az add nekem egy extrádat? A könyvtáros segédem most ezt kéri tőlem.

(válasz Isabel 15546. hozzászólására)

15546. Isabelmárc. 12. 16:10

igen, emlékszem, valaki rászánta az időt, hogy ezt így elmagyarázza. Most én is még tanulmányozom, de sose tudtam jól kombinálni.

Elhatározom, hogy tudok kombinálni... már sok mindent programoztam így, igaz, a számokkal csak a numerológiában tudtam bánni. De az is a múlté, sokat felejtettem.

(válasz Gyakorló 15545. hozzászólására)

15545. Gyakorlómárc. 12. 15:13

Jelzem ezt nem én írtam hanem valaki más tette fel csak sajnos nem találtam meg ki, de ha elolvassa biztos ráismer. Van benne jó pár dolog amit megfogadtam.


A négyzetbe írt szám meghatározza, hogy a közvetlen szomszédjában hány találat van, amelyek egymással csak lapjukkal érintkezhetnek. Számolnotok is kell, ha megvan egy csoport, azaz egy darab 5-s 2 darab 1-s, 2-s, 3-s, 4-s valamelyike, utána velük nem kell törődni. Előfordul, hogy megvan már négy darab 2 fekete kockából álló csoport. Ilyenkor a gép sem, te sem tudod, hogy melyikkel folytasd, ehhez kell átnézned, melyik csoportod van már készen.

Egy biztos! A gép olyan helyre nem lő, amelyen a körülötte lévő számok megmutatják neki, neked is (!), hogy ott nem lehet találat.

1./ Én mindig a B2-es mezőre lövök először. Ha az talált, akkor felette próbálom, ha az is talál, akkor megyek körbe, míg számot nem kapok. A szám meghatározza a továbbiakat. Ha a B2-n “0”van akkor egyszerre kilenc rublikát ki tudok iktatni azzal, nem szabad a körülötte lévő 8 db négyzettel foglalkozni.


Ilyen esetben a B5-tel folytatom és ugyanazt végigcsinálom, mint a B2 vel.

Na a B2 “1”-es akkor azt békén hagyom mivel nagyon sok lövésbe kerülne míg megtalálom azt az egy pontot. Ilyenkor is a B5-tel folytatom.

2,/ ha a B2-esen 2-s szám van, ugyanúgy mint a gép is tenné, kipróbálom valamelyik irányba a lövést. Ha talál akkor körbe járok mindaddig amíg számot nem találok. A szám determinálja melyik irányba mehetek tovább.

Abból kell kiindulni, hogy a számokhoz tartozó értékek meglegyenek.

3./ ha a B 2-n 3-as szám áll, akkor körbe lövöm, itt mindig a lövés találatától függ, hogy melyik irányba megyek, hiszen ha nem talál, akkor szám jön, az megmutatja, mi a teendő.

4./ ha a B2 “4”-et mutat azt nagy valószínűséggel az első lövéssel eltalálod és kevés hibával megtaláljuk a négy teli kockát, ami nem azt jelenti, hogy egy összefüggő négyes, vagy ötös csoportot találtam meg.

5-/ ha a B2-n 5-ös szám áll ott a legnagyobb a találati valószínűség.

A betűk az oszlopokat, a számok a sorokat jelentik nálam. Ezek nem azok a számok, amelyek a lövéskor a kockában láthatóak!

Mindig úgy haladj, hogy 3x3-as négyzetcsoportok közepénél nyiss találatot, azaz a B2, B5 stb. Így mindig egyszerre csak 9 kockára kell odafigyelned. Arra nagyon vigyázz, hogy

melyik helyekre nem lőhetsz, a gép sosem tesz ilyet, ez bent van az alap programjában. A többi lövése ugyanolyan véletlenszerű, mint a mieinké.

Tehát, ha a B2-n “0” érték van, a fennmaradt 8 négyzetet véletlenül se lődözzétek, menjetek át a következő 3x3-as csoport közepébe, azaz a B5-re. Utána a számok eligazítanak.

(válasz Zalanakobor 15544. hozzászólására)

15544. Zalanakobormárc. 12. 14:53

szia, Gyakorló!

tudom, mert olvastam, nem tudsz igazi tippet adni a középsőhöz, torpedóhoz.

Esetleg annyit mégis tudnál, hova ne kattintson az ember? mert ahogy felül olvasom, ez is benne van. Azt hogy találja ki az ember?

Előre is köszönöm, ha bármit írsz.

(válasz Gyakorló 15536. hozzászólására)

15543. Zalanakobormárc. 12. 09:32

Igen, a neve nem jutott rögvest eszembe. Nyilván akkor kerül aukcióra, ha valakinek nem kellett és kidobta.

Minden játék után nézem az aukciót, egyelőre hiába.

(válasz Ildiegyszerűen 15541. hozzászólására)

15542. Gyakorlómárc. 11. 15:01
Isabel! Ezt én is meg fogom csinálni bár arra akkor nagyon kell figyelni hogy véletlenül nehogy többet dobjak el.
(válasz Isabel 15539. hozzászólására)

15541. Ildiegyszerűenmárc. 11. 14:48
Ez a Munkaügyi Központ,ami a Bónuszfeladatjutalmak egyike de az aukcióra is néha felkerül.Nekem most az Értékmegőrzőben van,erre kellene téglákat gyűjtenem,ami nem könnyű.
(válasz Zalanakobor 15537. hozzászólására)

15540. Xenamárc. 11. 14:42
Van egy sejtésem, hogy az utóbbi. Én is szeretnék ilyet, mivel láttam többeknél, hogy nagy segítség a játékban.
(válasz Zalanakobor 15537. hozzászólására)

15539. Isabelmárc. 11. 12:49
Igen, jól értelmezed, és örülök, hogy ezt találtam, még elég jól megcsinálható. Figyelni kell, nehogy felajánlj vagy cserélj, mert mindjárt 2-vel csökken.Kb. a felénél tartok, remélem, nem cseszem el. A legjobb ilyenkor, ha alig játszik az ember...
(válasz Gyakorló 15536. hozzászólására)

15538. Isabelmárc. 11. 12:46
Én jutalomból kapnám - ha feladnám a küldetésemet.
(válasz Zalanakobor 15537. hozzászólására)

15537. Zalanakobormárc. 11. 12:45
Nem tudja valaki, hogy az az épület, amivel több segéde lehet valakinek, kapható vagy csak nyerhető?

❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯Facebook ikonKövess minket a Facebookon is, hogy ne maradhass le az oldallal kapcsolatos legújabb hírekről, információkról: Rejtvenyjatek.hu a Facebookon

Minden jog fenntartva © 2024, www.rejtvenyjatek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info(kukac)rejtvenyjatek.hu | WebMinute Kft.