Rejtvényjáték kávéház

Új hozzászólás

❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
15534. Xenamárc. 10. 17:35

szia,

mi gyerekkorunkban sokat torpedóztunk papíron, az se volt könnyű, de már nem emlékszem pontosan. Majdnem azt tudom mondani, hogy teljesen randomszerű. Merthogy a másik kettőnél van valamiféle előrelátási kötelezettség, mint a sakknál.

(válasz Gyakorló 15533. hozzászólására)

15533. Gyakorlómárc. 10. 15:37
Nincs igazán titkom, hogy hogyan sikerült a torpedósat megcsinálni Minden egyes játéknál más a hajók elosztása ezért nincs egyértelmű csizió rá. Elkezdtem tanácsokat írni, de kitöröltem mert egyik sem igazán igaz mivel olyan sok variációs lehetőség van. Igazán egy torpedó játék játszása közben lehetne megbeszélni. És nagyon szívesen segítenék mivel TI is olyan sokat segítettetek nekem.
(válasz Isabel 15532. hozzászólására)

15532. Isabelmárc. 10. 15:00

Ó, nincs akkora jelentősége, néha megesik, ettől nem dőlök a kardomba... 15-én megyek egy tutira jó koncertre, rég megvan a jegyem.

Nagyon jó, hogy sikerül a középsőt megcsinálnod, sőt a harmadikat is. Múltkor kértem, ha van valami jó ötleted, hogy kell a torpedóssal bánni, mondd el. Ez neked nem árt, nekem viszont használna. Ugyanis értem a csíziót, csakhogy a találgatás sok kockámat elviszi, lejárok...

(válasz Gyakorló 15529. hozzászólására)

15531. Isabelmárc. 10. 14:56
Ne szenvedj, én is slamasztikában vagyok. Meg akarom szerezni azt az extrát, ami több segédet tesz lehetővé. A küldetésemnek a felénél járok, de előzőek miatt föl kéne adnom. Jól van megcsinálva a rendszer, egyik feladat a másikat üti. És persze föl fogom adni, ha jön egy ilyen extra, vagy tudok venni. Mert szeretném, ha több segédem lenne.
(válasz Xena 15528. hozzászólására)


15530. Xenamárc. 10. 14:36
Én is gratulálok! nekem még a középsőt nem sikerült legyőznöm. Elárulsz valami jó kis tippet, hogyan célszerű?
(válasz Gyakorló 15529. hozzászólására)

15529. Gyakorlómárc. 10. 13:36
Sajnálom, hogy így telt az időd. Egy ilyen program jól lehangolja az embert. De biztos vagyok benne, hogy nemsokára egy jó koncerten vehetsz részt ami elfelejteti veled a tegnapi napot. Képzeld el milyen szerencsém volt. Már jócskán benne voltam az éjszakába amikor sorba 4 ellenfelet kaptam. És mindet sikerült megcsinálnom. Három a másodikat a torpedót adta, a negyedik pedig a tetriszt adta. Alig tudtam elaludni úgy felpörgetett, hogy napokig nem adott ellenfelet, most meg hirtelen négyet is és sikerült mind megnyernem. Küldetésként vállaltam,hogy legyőzök 10 ellenfelet ez pont jól jött hozzá.
(válasz Isabel 15527. hozzászólására)

15528. Xenamárc. 10. 13:36
Na most figyelj, felfogadtam a segédet. Kitalálod, mi a kérése? fizessek ennyi meg ennyi aukciópontot. Naná hogy egy szem sincs, mert ahhoz kellett, hogy ő meglegyen. Kénytelen vagyok dolgozni...:-(
(válasz Isabel 15526. hozzászólására)

15527. Isabelmárc. 10. 13:08

ja igen. Én sokszor elfelejtem, milyen becenevet adnak extráknak, lusta vagyok és utálok időt szánni az extrák böngészésének.

Hát a tegnap esti koncert megint nagyon jó - lett volna. De valahogy minden kellemetlenség összejött. Egy: odamegyek, sehol senki - ennél a csapatnál még az utcán is állnak. Két részből áll, az egyik "csapat" volt az első. Elég fonnyadt volt az arca, mikor fél órás késéssel végül muszáj volt indítaniuk, voltak csak harmincan. Úgy is játszottak, kedvetlenül, tudván, hogy a szünet után jönnek a sztárok.

A rövidre irányozott szünet persze majd egy óra volt, mert át kellett rendezni a színpadot. Addigra már annyira múlt az idő, fáradt és éhes voltam, nem tudom, befolyásolta-e ez a dolog vagy nem, de nem tudtam annyira élvezni őket.

Most az időt várom derülni, főztem egy gombalevest, a fejem fáj, fejtenem is kéne. Talán takarítok egy rövidet is közben.

Remélem, neked jól megy sorod!

(válasz Gyakorló 15524. hozzászólására)

15526. Isabelmárc. 10. 13:03

még szép, csak ilyen beugratósok vannak. Nem is vagyok pesszimista, mi? ha eleget játszol, kapsz majd aukciópontokat is.

Nekem is össze szokott gyűlni tízezren felül is, akkor pont nincs mit vásárolnom.

Jó munkát akkor, mert sokat kell fejtened! látom, jó a küldetésed, alszol két hétig csak játékkal.

Na nem szaporítom a szót, mert Gyakorlónak kell válaszolnom.

(válasz Xena 15525. hozzászólására)

15525. Xenamárc. 10. 12:58
Na ezek a finomságok... Nagykereskedőm (aki a titkosról vásárolhat) csak úgy lehetett, hogy az összes aukciópontom ráment. Most leshetem, hogy mikor lesz megint, hogy vásárolhassak a titkosról... bizonyára szembefutottatok az ilyen gyönyörűséges jutalommal:-(

15524. Gyakorlómárc. 9. 18:08
Van programod dögivel ! Örülök neki, hogy ilyen tartalmasan töltöd az idődet. A csillagos extra megkapásához kellett felajánlani valamennyi pontot, amit csak kalapáccsal lehet megtenni. Már többször is idelátogattam és hiányoltalak! Jó szórakozást a ma esti koncerthez!
(válasz Isabel 15523. hozzászólására)

15523. Isabelmárc. 9. 16:27

Megpróbáltam megfejteni a galambokat, aztán rájöttem. Én dekkolok, már harmadszor felejtem el, hogy csak 1 extrám hiányozhat. Mert már olyan automatikus lett, sokszor unom is. Régebben jobban lehetett haladni.

Nekem az egy nap alatt dupla pontokat sose sikerül úgy istenigazából, richtig akkor kell mást csinálni vagy elmenni valahová.

Nem értem viszont, mire kell a csillagos extrához kalapács, de nyilván rég megoldottad, kb. két napja írtál, én meg közben elvesztem. Ma lesz egy utolsó koncert, kedvencemmel, ráadásul nincs is messze a terem. Ez az élmény most egészen 15-ig ki kell tartson, addig nem megyek sehová már úgy este. De ez se biztos, mert hirtelen szoktam ötletet kapni és akkor elrohanok valami jó filmre, van itt öt artmozi is a közelben.

(válasz Gyakorló 15516. hozzászólására)

15522. Gyakorlómárc. 8. 17:31
Persze, hogy nem hozzám jön. De tényleg olyan sokat kapok. Ezt kiegésziti az ellenfél extra ha kapok egyáltalán akkor a 3.-at kapom amivel nem boldogulok. Pár napja vállaltam el egy legyőzöm 10 ellenfelet, nem nagyon boldogulok vele.
(válasz Izlandilinda 15519. hozzászólására)

15521. Xenamárc. 8. 17:09
én ezt nem érzem valószínűnek, nyilván random adja be a rendszer ezt és a rejtvényeket is. Bár van néhány kivétel, például az Ellenfél extráknál mindig ugyanaz a pasi vagy a Rafkós jön be. De minden már kevert lehet.
(válasz Ildiegyszerűen 15520. hozzászólására)


15520. Ildiegyszerűenmárc. 8. 16:10
Hát néhány kézfogás erejéig lehet,hogy odamegy?
(válasz Izlandilinda 15519. hozzászólására)

15519. Izlandilindamárc. 8. 16:03
Gondolod, hogy ha Xena nem kap, odamegy hozzád? :-)
(válasz Gyakorló 15518. hozzászólására)

15518. Gyakorlómárc. 8. 10:14
Azért mert nekem bőven adja. Nem elég,hogy küldetésként kér kézfogásokat de egy időben a segédem megtartásához is azt kér.
(válasz Xena 15517. hozzászólására)

15517. Xenamárc. 8. 09:13
Szia lányok, fiúk! nem tudom, mi hogy működik, de bónuszfeladatként vagy téglaégetést kell csinálnom - sosincs annyi -, vagy tegyek fel az aukcióra nagy értékben extrákat. Nekem miért nem ad egy kézfogásosat?

15516. Gyakorlómárc. 7. 15:18
Itt is elég hűvös lett és az eső is esik. Várom, hogy a galambjaim kirepüljenek az érték megőrzőből. Ma nekem is jött egy első amit annyira megvariáltam, hogy beszorítottam magam, meg két harmadik is jött de azokat elvesztettem. Bezzeg a második ami menne az nem jön. Különben az első a tetrisz, a második Torpedó a harmadik pedig Hexa játék. Ja és bónusz feladatban kaptam egy "Minden rejtvényfejtésért dupla annyi tapasztalati pontot kapok". Úgyhogy ma fejtek ész nélkül. Most a bónuszfeladatnál a kék keretben lévő sárga csillag van kedvencemnek jelölhetek egy extrát, jó lenne teljesíteni, de ahhoz kalapácsokra lenne szükségem amivel az aukcióra fel tudok ajánlani. Sajnos eddig nem jött.
(válasz Isabel 15515. hozzászólására)

15515. Isabelmárc. 7. 14:22

Mára jó hűvös lett! érzi is a fejem.

Hogy állsz? én most megint bosszankodom, mert jött egy első ellenség (nem tudom megjegyezni a nevüket), és bár ezt általában megnyerem, most nem. Aztán jött a középső...

Áruld el, hogy találod ki ennek a megfejtését, mert írtad, hogy neked a harmadik nem megy?

(válasz Gyakorló 15514. hozzászólására)

15514. Gyakorlómárc. 7. 13:06
Igen igazad van, nálunk a ház körüli munka vesz el sok időt. Nemsokára itt az ültetés ideje. A házunk végében van egy kis fedett terasz ahol asztal, szék, hintaágy van, most azt kezdtem el rendbe rakni,hogy ki tudjunk ülni. A napokban olyan csodálatos idő volt. A csontok már nekem sem úgy mozognak ahogy kellene, nem igazán megy a hajolgatás de amit muszáj azt megcsinálom, a párom nagyon sokat segít.
(válasz Isabel 15513. hozzászólására)

15513. Isabelmárc. 5. 22:38

Igen, és ez a dolog nagyon kétoldalú. Mondhatnám, de a te dolgod, hogy onnan is el lehet vonatozni, netán van kocsitok, kirándulni. De nektek ott a kert, ami esetleg még télen is sok munkát ad, nem tudom.

Innen néhány percre van minden, mozi, színházak, koncerttermek, és a pályaudvarok is könnyen elérhetőek. A koncertjegyek fele arányban fizetősek, fele arányban nyerem is ezeket a Bartók rádióban, meg kell válaszolni egy komolyzenei kérdést, aztán várni, hátha kisorsolnak. Szerencsére sokszor. De ha nem engem, ismerőseimet, akik szintén koncertekre járnak, egymást hívogatjuk, így mindenki jól jár, ugyanis mindig párban adják a jegyeket.

A kert, ami nekem csak vágyálom maradt, már nem hiányzik. Mert ha zöldre vágyom, csak kisétálok a szemközti hatalmas parkba. És ahogy öregszik az ember, fárad és beteg, lehajolni, görnyedni - á, nem tudnék. Nyilván ti is egyre fáradtabbak vagytok a kerttel, de muszáj csinálni. De gondolom, nem egyedül csinálod, van párod illetve sarjaid, akik segítenek.

(válasz Gyakorló 15512. hozzászólására)

15512. Gyakorlómárc. 5. 20:01
Hát az biztos,hogy neked sűrű a programod, de ahol te élsz ott lehet is válogatni. A mi falunkban nincs lehetőség szórakozásra. A legközelebbi város 20 km-re van. Úgyhogy marad a tv nézés és a rejtvényfejtés. Jön a tavasz és lehet majd a kertbe menni- Rengeteg virágom, kaktuszom van. Azoknak a gondozásával, locsolásával elmegy egy csomó idő.
(válasz Isabel 15511. hozzászólására)

15511. Isabelmárc. 5. 19:19

Tele? tele, tényleg. Csinálom magamnak, igaz, itt Bp-n van is rengeteg lehetőség.

Ki nem mondott, csak belül érzett vicces mondásom: addig élsz, amíg mozogsz. Csütörtök-péntek-szombat már tele van, sőt most kaptam egy újabb hírlevelet a vasárnapira.

De most megcsináltam a küldetést az 5 passzosat. Van illetve lenne csomó tennivaló, főleg varrnivaló, de nem bírok a fenekemen ülni, pedig ma már úsztam is. Megszoktam, hogy este megyünk valahova, ma még elmehetnék a moziba, mert egyedül is el szoktam menni - ott úgysem a csevegés a fontos. Csak át kéne öltözni. Mit csináljak? Néha a Facebookra is fölmegyek, de fél 5-től nem lehet bemenni. Én nem bánnám, bár jókat szoktam ott is cseverészni.

(válasz Gyakorló 15510. hozzászólására)

15510. Gyakorlómárc. 5. 13:53
Tele vagy programmal! De jó én ehhez más lusta lennék. Sajnos nem jönnek az ellenfél extrák. Most elvállalhattam két küldetést is nem tudom jó-e ez mert később majd nem marad olyan választható amit meg is fogok tudni csinálni.
(válasz Isabel 15509. hozzászólására)

❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯Facebook ikonKövess minket a Facebookon is, hogy ne maradhass le az oldallal kapcsolatos legújabb hírekről, információkról: Rejtvenyjatek.hu a Facebookon

Minden jog fenntartva © 2024, www.rejtvenyjatek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info(kukac)rejtvenyjatek.hu | WebMinute Kft.