Agytorna itt és egyebütt

Új hozzászólás

❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
738. Xena2017. dec. 7. 10:58
nem ment el az eszem, persze hogy eldobálom, sőt a küldetéseket se vállalom, pláne olyat nem, amit Isabel.
(válasz Zalanakobor 736. hozzászólására)

737. Xena2017. dec. 7. 10:57
Manzsu, az "égetés" azt jelenti, hogy eldobálod a kékeket? és jönnek szépen?

736. Zalanakobor2017. dec. 6. 20:31
Xena, ha te még nem kaptál új átkokat, vigyázz velük, nehogy elvállalj bármit, inkább dobd ki, amint kapsz átokűzőt. Olvasd el, hogy járt Isabel is (a szerkesztőknek szóló topikban)!

735. Zalanakobor2017. dec. 6. 11:02
asszem, nem volt jó ötlet elvállalni ezt az öt átkos küldetést, most dobálom is ki, aztán ha letelik pár nap, feladom. Jó trükkös!


734. Zalanakobor2017. dec. 5. 17:53

Múltkor azt hiszem, Xena írt valakinek olyat, ki az a bolond, aki elvállal egy olyan küldetést, hogy gyűjts össze 5 különböző átkot. Na én elvállaltam aukciós tündérkém miatt persze. Az előbb pedig választanom lehetett, én pedig a 3 napos bombás átkot választottam. Ha egyet sikerül még egy átkot beszereznem, kész is vagyok:-) igaz, vigyázni kell, melyiket vállalja el az ember.

Azt nem tudom ígérni, hogy veszek egy új szemüveget.

(válasz Isabel 733. hozzászólására)

733. Isabel2017. dec. 5. 14:42
Utol is érsz, megint leszálló ágban vánszorgok. Tegnap egy tévedés folytán az összes extrámat elköltöttem pontra. Pedig csak a három átkot akartam, valamiért úgy láttam az extrát. Az is igaz, ez a szemüveg nagyon rossz már, viszont az olvasóval nem jó, a többdimenzóssal meg szintén nem látom a monitort rendesen.
(válasz Zalanakobor 732. hozzászólására)

732. Zalanakobor2017. dec. 5. 10:52
Isabel, híven a nevemhez, megint én futok utánad!:-)

731. Xena2017. dec. 5. 07:51
Nem vagyok fenn ezeken, sajnos vagy szerencsére. de írhatsz a xena6666@freemail.hu-ra.
(válasz Kazsu 730. hozzászólására)

730. Kazsu2017. dec. 5. 00:20

Szia!

Háát én is kiváncsi leszek, hogy egyáltalán reagálnak-e a felvetésemre. Csak akkor írom meg nekik az ötletemet, ha kérik.

Ide meg ne haragudj érte, de nem akarom leírni, azért akartam, hogy privát tudjuk beszélni.

A Messengeren sem vagy fent, vagy esetleg a Skypon?

Üdv.

(válasz Xena 729. hozzászólására)

729. Xena2017. dec. 4. 23:15

Nagyon kedves vagy, kazsu, de én nem vagyok a Facebookon.

Egyébként észrevettem délelőtt, az elején még tényleg undokoskodott, de egyszerre észrevettem, hogy már jó. Én tősgyökeres budapesti vagyok egyébként.

Kíváncsi vagyok az ötletedre, meg hogy bejön-e nekik is!

(válasz Kazsu 727. hozzászólására)

728. Zalanakobor2017. dec. 4. 20:24

Igen, sőt Speedz szóba is állt velem a neki szóló topikban.

De most figyelj jól, hogy jártam. Nagyon izgalmas volt épp a játékom, volt egy küldetésem, hogy szerezzek be öt átkot, de még nem vállaltam el. Néztem az aukciót, láttam, van két átok, megvettem őket. Csakhogy hülye voltam, olyat vettem, ami nem engedi kijátszani a következő rejtvényre szóló extrákat. Akkor igyekeztem megszabadulni tőle, hamar sikerült is. Miközben próbálkoztam, hátha szelíd átkokat sikerül szereznem, netán megdupláznom, ha összejönne 5, elvállalnám a küldetést, azonnal kapnám a jutalmat.

De: Speedz közben megadta azt a küldetést, amit a múltkor nehezményeztem, hogy elszállt. És persze inkább ezt vállaltam el. De alig játszottam 2 100 %-osat, azonnal kaptam egy olyan átkot, miszerint nem csinálhatom a küldetést. Nosza, vettem egy átokirtót az aukción, kiirtottam és játszottam tovább:-) Sikerült is megcsinálnom, bár a vége felé olyan maratoni rejtvények jöttek, hogy a frász tört ki, ha lesz egy hibám. És nem adott 80 %-os kedvezményt, sajnos. De rászántam az időmet és a szememet, mindent kétszer is átnéztem, és meglett a küldetés. Mindenesetre látom, közben megint megelőztél, úgyhogy hajrázok kicsit.

(válasz Isabel 724. hozzászólására)

727. Kazsu2017. dec. 4. 17:44

Szia Xéna!

Köszi a választ!

Írtam az éjjel, a Facebook oldalon a Rejtvényjáték.hu-nak, képzeld már meg is csinálták, válaszoltak, hogy nézzem meg, mert már jó!

Én meg megköszöntem nekik, a gyors intézkedést.

Meg megkérdeztem tőlűk, hogy fogadnak-e el javaslatot a játék élvezetesebbé tételére, mert van egy jó ötletem, most várom a válaszukat...

(szerintem ma már nem válaszolnak,lejárt a munkaidejük... talán holnap..)

Ha megszabad kérdeznem, te hova valósi vagy? Jelölj be légyszíves a Facebookon és tudunk közvetlenül írni egymásnak, ha te is szeretnéd?

Kanász Zsuzsanna Bölcske

(válasz Xena 726. hozzászólására)

726. Xena2017. dec. 4. 00:19
szia, bár nem hozzám szóltál (Isabel tán már alszik) , pont ugyanezt tapasztalom én is most. Vagyis nem működik a backspace, a visszafelé törlés. De mivel írás közben működik, mégse a klaviatúrával van baj. Engem is zavar, mégis örülök, hogy nem a klaviatúrát kell cserélnem. Szerintem mást is fog zavarni, úgyhogy Speedz biztosan ki fogja javítani valahogy ezt a bejött programhibát.
(válasz Kazsu 725. hozzászólására)

725. Kazsu2017. dec. 3. 23:08

Szia!Sajnálattal tapasztalom, hogy a beírt rossz betűt a rublikából,nem lehet, mostantól, csak "simán" kitörölni,csak ha beírok helyette egy másikat!?

Ez eddig nem volt így! Te is tapasztaltad már ezt?

Roppant zavaró, hogy ott kell hagyni a rossz betűt, míg nem jövök rá a jó megfejtésre....

Várom válaszodat: Zsu

(válasz Isabel 724. hozzászólására)


724. Isabel2017. dec. 3. 21:11

Gondolom, láttátok ti is a változásokat, ezért nem fogok itt őrjöngeni, mindenkit érint:-) Úgyhogy egy extra jóvoltából azt fejthettem, amit te legutoljára. Persze hogy ennek van-e valami értelme, nem hinném, de a többi extra nagyon érdekes, meg a küldetések is. Nekem például van nagyon izgi, de nem játszom ki, mert túl sokat kér, ráadásul van egy átok is, ami miatt úgyse játszhatnám ki, amíg el nem tüntetem.

Meglátjuk. Lényeg, hogy elértetek hosszú idő után a blogomon is. Ma kissé nosztalgikus voltam, amikor sorra föltettem lakásom fotóit. Még az is lehet, hogy egyszerűen visszaköltözöm, nem bajlódok hülye (és főleg szélhámos vagy szélhámia-gyanús) egyénekkel. Na megyek fejteni, most kicsit izgalmasabb lett a játék.

(válasz Zalanakobor 723. hozzászólására)

723. Zalanakobor2017. dec. 3. 15:49
Írtunk a blogodba a párommal, persze névtelenül mivel nincs kapcsolatunk gugli úrral. Tényleg jó lenne látni, már jó rég elmentél, és mi sajnáljuk is a szép lakásodat. Kár, hogy nincs pénzünk, meg is vennénk:-) Ma én főztem, Lindinek szabadságot adtam, de már kirángattam a gép elől. Láttam, hogy megint megelőztél, habár nem sokkal! tegnap ugyanis elég jól utolértelek, csak persze este jöttél te és megint rám vertél!
(válasz Isabel 721. hozzászólására)

722. Xena2017. dec. 3. 10:43
Végre-végre fejthetek, erre jól elaludtam ma. Az előbb vettem egy extrát, fejtsek meg 5 perc alatt. Nem volt szerencsém, a rejtvény egy perccel hosszabb volt:-( sajnos el kellett dobnom azt a nagyon jó küldetést, miszerint 5x vásároljak. Persze utána megbántam, mert pár nap múlva ezt elpasszolhattam volna és néhány perc alatt megcsinálhattam volna azt a küldetést. Jellemző, hogy kapkodok fűhöz meg fához ahelyett, hogy gondolkodnék. De muszáj volt helyet csinálni más extráknak, ami pontot ad.
(válasz Isabel 719. hozzászólására)

721. Isabel2017. dec. 2. 19:26

jó napom volt, már amilyen a jó. Sütött a nap, ez már jó, nem hívott senki, ez is jó.

Hogy mi van a Nagyvásárcsarnok emeletén, sose tudtam, gondoltam, most megnézem. Embernek nem kívánom, amilyen óriási tömegbe keveredtem. Mikor ezt csinálták, nyilván bele se gondoltak, mi az, amikor az emberek már nem otthon ebédelnek. Szerintem a fél város itt zabált az apró, kétszemélyes gyorséttermekben, melyek egymás hegyén-hátán sorakoznak. Az a tömérdek külföldi, aki az asztalkák és a pultok között keresztbe-kasul vándorolt, taposva egymást! Máshol is külföldiek tömkelege, hatalmas csoportok, de lent legalább van óriási hely az üzletek között. Mindenesetre találtam egy szuper baromfis boltot, ahol kisméretű kacsacombocskákat kaptam, olcsón. Ennek az elfogyasztása volt a mai este koronája, valami isteni lett, igaz, máskor sem szoktam elrontani az ilyen sülteket.

(válasz Zalanakobor 720. hozzászólására)

720. Zalanakobor2017. dec. 2. 15:07
Én most egész jól állok, manőverezek az extrákkal, csak a küldetésemnek annyi. Gondoltam, írok Speedznek, adja vissza a tíz db egymást követő 100 %-os rejtvényes küldetésemet, de aztán hagyom a francba, múltkor se válaszolt. Úgy gondoltam, addig fejtek, amíg utol nem érlek, persze ahhoz kéne még egy-pár nagyon jó, ami tegnap volt. Remélem, neked is jó napod van!
(válasz Isabel 719. hozzászólására)

719. Isabel2017. dec. 1. 22:01

Én is beszereztem egyet, van is aukciópontom, csak nincsenek jó extrák fönn jelenleg. Még kicsit tudok fejteni ma, nézem egy-egy rejtvényfejtés után mindig. Az előbb találtam is megfelelőt. Most van egy cilinderes emberkéket ábrázoló extrám, nem tudom, merjem-e kijátszani, mert vagy elvesz vagy ad.

Olvastam máshol, hogy megint kaptál egy átkot, miszerint holnap pihinapod lesz. Legközelebbi lehetőséggel irtsd már ki, mert hazavágja a küldetésedet, ha az folyamatosra szól.

(válasz Xena 718. hozzászólására)

718. Xena2017. dec. 1. 16:53
Képzeld, kaptam egy olyan extrát, amit eddig soha, megduplázta az aukciópontjaimat. Hurrá, most már vásárolhatok - persze ha épp van olyan az aukción, ami jó nekem.
(válasz Isabel 717. hozzászólására)

717. Isabel2017. nov. 30. 16:58

Xena, remélem, megcsinálod, vagyis hogy mindennap ott ülhetsz a monitor előtt. Nekem mostanában már alig jön küldetés, kezdetben sokkal többet kaptam, nyilván mások is így vannak ezzel. Ha most kapnék egy ilyet, biztos nem vállalnám, hiszen akkor csomó kellemes lapomat kéne eldobni.

Néha úgy vállalok el küldetést, ha gyűjteni kell bármiből, bronzot például vagy titkosat, hogy még nem vállalom el, várom, hogy jöjjenek. Ilyen például az, hogy legyen 3000 aukciópontod. Ezt, ha már úgyis van pontod, viszonylag könnyű megcsinálni. Most már sok küldetésre nem emlékszem, de van még néhány hasonló, hogy majdnem megvan. Érdemes még azt a küldetést is vállalni, hogy legyen öt arany, 3 ezüst és egy bronz. Viszonylag hamar összejön. Én ilyet már azért nem vállalok, mert ezen a szinten újra és újra jönnek a régi rejtvények, és ha ilyet csinálok, nem kerül fel a listára, vagyis nem számít bele ebbe a küldetésbe se. De te még nyugodtan vállald, ha kapsz olyat, persze majd a mostani után.

(válasz Xena 713. hozzászólására)

716. Nyíregy2017. nov. 30. 16:42
Nyilván alacsonyabb szinten érdemes ezt is elvállalni, amikor még sok átkod van, ill. olyan a "lapjárás".
(válasz Xena 715. hozzászólására)

715. Xena2017. nov. 30. 11:37
jó hát nem úgy akartam mondani, akarom mondani, írni. Mindenesetre elismerésem, én biztosan nem csinálnám, így is tele van a hócipőm az átkokkal.
(válasz Nyíregy 714. hozzászólására)

714. Nyíregy2017. nov. 30. 10:46
Én, de nem érzem magam bolondnak!
(válasz Xena 713. hozzászólására)

❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯Facebook ikonKövess minket a Facebookon is, hogy ne maradhass le az oldallal kapcsolatos legújabb hírekről, információkról: Rejtvenyjatek.hu a Facebookon

Minden jog fenntartva © 2024, www.rejtvenyjatek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info(kukac)rejtvenyjatek.hu | WebMinute Kft.