Agytorna itt és egyebütt

Új hozzászólás

❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
713. Xena2017. nov. 30. 10:15
Most elvállaltam egy 12 napos küldetést, remélem, nem lesz olyan nap, amikor ne ülhetnék le legalább egyszer a képernyő elé. Kicsit utálok ilyen hosszú lekötöttséget, de ez jött. Most meg jött egy olyan, hogy gyűjts össze 5 különböző átkot, hát ki az a bolond, aki ezt a küldetést megcsinálja?

712. Isabel2017. nov. 29. 19:44

Ismerem az extrát, nekem is bejött egyszer, gondoltam, megduplázom, hátha kapok egy olyan extrát, hogy "annyit kapsz, amennyi extráid összege". Igen ám, de az extrák összege alig tett ki egy-két ezernél többet, azzal meg mit ér az ember?

Na nem is filózom, más komoly gondjaim vannak, tudod, a lakás, no meg a karácsonyi adakozó akció.

(válasz Manzsu 711. hozzászólására)

711. Manzsu2017. nov. 29. 13:33

Van egy kék színű extra a következő felirattal: " Csak akkor játszhatod ki, ha 5 vagy kevesebb extrád van. Mindegyik megduplázódik." Ez volt a rajta levő szöveg eddig. Most kibővült ezzel: " kivéve az ugyanilyen lapot". Állítólag ez a lap segítette azon keveseket naponta több százezer pontot is szerezni, akik felismerték és kijátszották ennek hatékonyságát. A tegnap rákerült kiegészítés talán ezt már korlátozza.

Én soha nem játszottam ki, mert ehhez el kellett volna dobni az állandóan megtartani kívánt extráimat. Meg hát nem is voltam olyan ügyes, hogy erre rájöjjek. Hiába játszom a kezdetektől.

(válasz Zalanakobor 710. hozzászólására)

710. Zalanakobor2017. nov. 29. 13:11

Bosc, hogy nem nekem szóltál, de engem is érint a játék. Mikor Isabel annak idején említette, utána belefogtam a játékba, már sok mindent tanultam tőle, így jobban kiszórtam a kéretlen extrákat. Azért így is maradt...:-(

Melyik kártyáról van szó, aminek megváltozott a szövegelése? hogy én is figyelhessem.

Ragályos betegség?

Na én aztán senki előtt nem hajlongok, mégse szólnak hozzám a régiek. Talán jobb is. Aki imádja tartani magában a rosszat, ártson neki, ne nekem.

(válasz Manzsu 708. hozzászólására)


709. Manzsu2017. nov. 29. 12:00
extrából
(válasz Manzsu 708. hozzászólására)

708. Manzsu2017. nov. 29. 11:59
Nem vagyok az a kávéházalós típus. Most is csak azért írtam, mert egy régi extra szövege megváltozott, illetve pár szóval bővült. Magam sem voltam biztos abban, hogy eddig így volt-e vagy sem. Ezt kérdeztem meg, Teca készségesen fel is világosított, hogy tényleg változott a kártyán levő szöveg és ezzel a kártya felhasználhatósága is. Sajnos volt olyan társunk, aki ebben a témában felvetett hozzászólásomat "ragályos betegségként " kezelte.Ne hidd, hogy az újabbak húzzák a rövidebbet, és dehogy kell földig hajolni a régebbi fejtők előtt. Mi(én)a mai napig fizetem tanulópénzt, hiszen a kiiktatott 30 extrábból csupán 13 az átok. Jó pár még erősen keseríti a fejtést, pl. a most a nálam levő is.Köszönetet soha semmiért nem szoktam várni, nem hogy itt egy kért vagy kéretlen segítségért.
(válasz Xena 706. hozzászólására)

707. Manzsu2017. nov. 29. 11:20

Nem vagyok kemény nő, de az tény, hogy nem szoktam sűrűn beleszólni dolgokba. Nem vagyunk egyformák, ezért ne fogd vissza magad! Sokszor kell( kellene) szót emelnünk másokért vagy dolgokért, és mégsem tesszük meg. Az sem jó ha valaki a saját lelki nyugalma, békéje miatt inkább nem megy bele a vitákba.A kávéházba tegnap írtam, észrevettem egy extrával kapcsolatos változást.Ezt már ez egyik játékostárs máshogy értelmezte.

Jövő évi versenyek? Ha továbbra is a kisbusszal járunk, akkor a szervező F.I.-nak ebből sok ráfizetése származik, mert a költség egy részét ő fizeti.

(válasz Isabel 705. hozzászólására)

706. Xena2017. nov. 29. 08:35
Ja Manzsu, jó beszélgetés volt, kár hogy nem sűrűbben. De láttam, nagyon jól elvagy a kávéházban, hiába, a régiek mégiscsak mások. Mindig az újak húzzák a rövidebbet, akik még sok mindent nem tudnak és nem hajolnak földig azok előtt, akik régebbiek, nem köszönik meg ötvenszer a sokszor kéretlen tanácsokat.
(válasz Manzsu 704. hozzászólására)

705. Isabel2017. nov. 28. 21:00

Te egy kemény nő vagy, Manzsu! így kell ezt csinálni, én nem mindig tudom, mindenbe beleszólok. Emiatt most megint a szamárpadba kerültem, mert nem képesek elhinni, hogy nem szándékosan tévedtem. Ezután visszafogom magam, az biztos, és csak kedves barátaimmal levelezek.

Hogy-hogy nem biztos, részt veszel vagy vesztek a versenyeken? Főleg hogy most annyira előrekerültél.

(válasz Manzsu 704. hozzászólására)

704. Manzsu2017. nov. 28. 20:25

Szia Isabel! Lehet, hogy furcsa, de általában akkor szoktam csak írni, ha valaki segítséget kér, vagy van véleményem,tapasztalatom vagy éppen kérdésem.

Ha nem írtam mostanában, akkor valószínű nem volt.

Xenával azért egy jót beszélgettünk a titkos rejtvényekről.

Persze, ha valaki megszólít arra szoktam válaszolni.

Igen, versenyek csak jövőre lesznek. Ez még messze van és bizonytalan az is résztveszünk-e ( veszek-e) ezeken.

(válasz Isabel 703. hozzászólására)

703. Isabel2017. nov. 28. 15:53
Talán érdemlek is némi előnyt, nem?:-) végül is sokkal előbb kezdtem, mint te, amellett én mutattam be neked, sőt nektek! ezt a játékot, aztán be is tanítottalak. Tény ez, nem dicsekvés. Na megyek fejteni, mert elég kevés az idő mostanában. Hogy Manzsu ide miért nem ír, nem furcsa, mert csak akkor szokott írni, ha megszólítom. Amúgy meg verseny úgyis csak jövőre lesz már.
(válasz Zalanakobor 702. hozzászólására)

702. Zalanakobor2017. nov. 27. 17:15
De, legyél igényes, persze egyelőre csak kevésbé, mert a túl nagy igények is ártalmasak. Megyek fejteni, mert Isabel nagyon megelőzött:-)
(válasz Xena 700. hozzászólására)

701. Xena2017. nov. 26. 18:40
ma nálunk is volt cirkusz a kutyasétáltatásnál persze, de nem írom le, mert csak hosszú lével lehetne. Ha esetleg nézted az Életképek című sorozatot, ami nekünk is nagyon tetszett, mert csupa szeretetből folyton ökörködtek, így sose volt unalmas. Ezért mi is sokat évődünk az emberrel, de sose sértődünk meg egymásra. Teljesen fel lehet dobódni egy ilyentől, úgyhogy minimum naponta egy cirkuszunk nekünk is van.
(válasz Isabel 699. hozzászólására)

700. Xena2017. nov. 26. 18:36
örülök, hogy nem tartasz már idegennek:-) Most én is rástartolok a csak játékra, nem nézek semmi mást. Élvezem, hogy néha vásárolhatok, bár kevés pénzből, de az ember ne legyen nagyigényű.
(válasz Zalanakobor 698. hozzászólására)


699. Isabel2017. nov. 26. 08:03

na ebben igazad van:-) én egész életemben nem találkoztál lovagiassággal férfiak részéről. Pontosabban a lovagiasság legfeljebb az ajtónyitásig, előreengedésig terjedt.

A "cirkuszt" persze én kavartam, csupa toleranciából, de kár volt, tévedtem. Én már túlléptem, bocsit kértem, ezzel úgy érzem, megtettem minden lehetőt a sérelem enyhítésére. Na most fejtek, mert küldetésem 8-tól szól, de 9-től már készülődöm, megyek versenyre. Ez az évi utolsó, nem túl fontos (nem pontgyűjtő), csak a részvétel:-)

(válasz Xena 697. hozzászólására)

698. Zalanakobor2017. nov. 25. 18:26

Köszönöm, kedves idegen (ki már nem is oly idegen:-)).

Lényeg, hogy tényleg tévedtünk, ki a fene nézi, szint vagy hely. Tény, hogy a J. betűs hölgy már alig várta, hogy megint belénk köthessen valamiért, hosszú ideig fogta a száját.

Ha ildidémon "megbocsátja" nagy vétkünket, szép lesz tőle. Mindenki tévedhet, és Isabel bocsit kért. Aki pedig nem tud megbocsátani, az nem is akar. Egyébként pedig aki a legjobban kiabál, annak sosincs igaza, na ez a véleményem a felkiáltójelekről.

Egyébként tényleg kis cirkusz lett, Shakespeare is írt ilyes vígjátékot, sőt a későbbi kabaréjelenetek mind-mind tévedésekből jöttek létre. Nagyon sok film is ezekről szól, szóval szeretik az emberek a tévedéseket, azon lehet aztán csámcsogni akármennyit.

Bizonyára nem ismered, egyszer én is csináltam egy topikot, majd fel is hozom, ha úgy adódik, abban is van egy kis cirkusz, ha szereted. Ha otthon nincs cirkusz, van máshol, akárhol.

(válasz Xena 697. hozzászólására)

697. Xena2017. nov. 25. 17:24
Jó kis cirkuszt kavartatok:-) eleinte én se nézegettem, ki hol, mit csinál, szint vagy hely, egyremegy. Lényeg, hogy zalanabokor mindig úriember volt, aki megvédte a hölgyeket, akár igaza volt annak, akár nem. Nagyon becsülöm a lovagiasságot, ami manapság fehér holló.

696. Zalanakobor2017. nov. 25. 09:23
"Több dolgok vannak a földön és égen, Horatio, mintsem bölcselmetek álmodni képes. (Hamlet)."
(válasz Isabel 695. hozzászólására)

695. Isabel2017. nov. 25. 08:02
Mit szólsz maria54 új topikjához?
(válasz Zalanakobor 694. hozzászólására)

694. Zalanakobor2017. nov. 24. 22:40
Végre kaptál - én 70 %-os vagyok a 30 naposban, elvagyok vele, mint a befőtt. Még az is lehet, hogy kapok egy 80 %-os kedvezményt, és jövő héten befejezem. Azt a tündért fogom választani, aki Állandóan lehetővé teszi a vásárlást. Megnéztem a 29 kitiltott extrámat, hát persze én hülye az elején nem tudtam, kitiltottam három más színűt is. Hát csak jó teljesítést holnap meg holnapután is. Erről az ötnaposról azt tudom, hogy már akkor befejezi, ha 8-tól fejtesz akár egyet, de lehet, hogy nem jól emlékszem, és másnap "hirdet eredményt". Mindenesetre ha szombaton nem tudsz sokat fejteni délelőtt, és vasárnap letelik, ne válaszd az annyit kapsz mint tegnap, mert nem lesz sok. Inkább nézz körül és cserélj, akár velem, megvan az állandó kettőm rejtvényeként. Puszi, mert morog az asszony. De mikor ő foglalja le a gépet, én morgok, megvan mindennap a morgás. Ha mi nem, morog Töpörtyű. Ez új beszerzés, tegnapelőtt tettünk rá szert az utcán, olyan éhes volt, hogy majdnem a bokámba harapott. Szerencsére volt nálam néhány zsömle, adtam neki kettőt, mindjárt jött is utánam, meg se állt az ajtóig. Akkor már muszáj volt beengedni, az asszony azonnal a kádba tessékelte. Morgott, mint az állat, de belenyomtuk. Direkt neveztük el Töpörtyűnek, pedig nagyobb egy borjúnál. Az ajtó mellett kapott ágyat, muszáj volt elfogadnia, mert a mienket mi bitoroljuk. Egyelőre legalábbis. Most muszáj levinni sétálni, úgyhogy mennem kell.
(válasz Isabel 692. hozzászólására)

693. Xena2017. nov. 24. 13:34

jaj én is szeretem Rexet nagyon! egyébként minden állatos film telitalálat, azaz siker a nézők felé.

Most kaptam egy bombát, remélem, sikerül eltüntetni, mielőtt szétveri a berendezést.

(válasz Isabel 690. hozzászólására)

692. Isabel2017. nov. 23. 09:17
Végre téged is látni! és végre én is kaptam egy jó küldetést, öt napig csak 8-12-ig. Ma ráérek, de holnaptól legfeljebb egyet-kettőt tudok besuvasztani, utána unokázás, verseny.
(válasz Zalanakobor 691. hozzászólására)

691. Zalanakobor2017. nov. 23. 00:19
Szép új napot minden hölgynek, ki itt megfordul. Néhányat fejtettem, kevés ponttal, most szépen rányomok az x-re és megyek szunyálni. Nektek is szép álmokat, az enyémek garantáltak.

690. Isabel2017. nov. 22. 18:36

:-)? mit szólsz majd, ha milliót kell csinálnod, hát az még odébb van. Igaz, úgy látszik, elég gyorsan mégy fölfelé.

Na persze, tegnap mindenféle futásaim voltak, mikor hazaértem, más dolgom akadt, este meg leragadt a szemem, mire ideértem. Most kicsit fejtenék, de kedvencem, Rex ugat épp a tévében, úgyhogy majd ha vége lesz:-) igazából egyedül a kutya kedvéért nézem ezt, annak idején sose néztem ilyen sorozatokat.

(válasz Xena 689. hozzászólására)

689. Xena2017. nov. 22. 14:56

na megint ugrottam egyet, de most már majdnem százezret kell csinálnom. Nem baj, fő, hogy van két tündérkém, már csak aukciópontokat kéne szerezni.

Láttam, Isabel, tegnap nem fejtettél, sok a dolgod? bár többször mondtad, hogy araszolgatsz, azért ezt meg lehet unni, miközben hasonló illetve a feletted lévő szintűek rakétasebességgel száguldanak előre. Nekem is lenne más dolgom egyébként, de nagyon beleszerettem, a párom folyton morog. De nem panaszkodhat, mert iszonyú gyorsan össze tudok ütni kajákat, percek alatt porszívózok satöbbi. Amúgy meg ő is szokott főzni, sőt el is mosogat maga után.


❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯Facebook ikonKövess minket a Facebookon is, hogy ne maradhass le az oldallal kapcsolatos legújabb hírekről, információkról: Rejtvenyjatek.hu a Facebookon

Minden jog fenntartva © 2023, www.rejtvenyjatek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info(kukac)rejtvenyjatek.hu | WebMinute Kft.