Agytorna itt és egyebütt

Új hozzászólás

❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
388. Isabel2017. júl. 3. 11:23

Múltkor nem írtam, hogy mi volt a csapatversenyen? egyszóval nem vagyunk magunkkal megelégedve, a többiekről meg inkább nem szólnék. Nem illünk össze. Mari elég jól hajlott rá, hogy most ne csapatoljunk, ugyanis különféle sértődések, kiválások előzték meg, de ez hosszú. No és tán neki is fárasztó most már ez a nagy jövés-menés, hiszen a nőklubban a nyári rendezvények sokasodnak, mindig ott kell lenni, ahogy írtam, én is megyek segíteni, utána az előadást ingyen láthatjuk.

Vajon mit is tehetne Györgyi, ha nem csinálná azt, amiben együtt még ma is nagyon jók? tolószékből sok mindent elérő emberekről elég gyakran hallani, lényeg hogy ne adja fel az ember. Most én is megint küzdök a négy bajommal, egyik kellemetlenebb, mint a másik, de nem fekhet az ember egész nap, mert csak azon nyűglődik, hogy mikor ér véget már ez az egész.

(válasz Manzsu 387. hozzászólására)

387. Manzsu2017. júl. 3. 11:05

Szia Isabel! Tudtam, hogy lementél Siófokra,olvastam amit Zalánéknak írtál.

A Padödö-s lányokat éppen tegnap este láttam Hajdú Péter műsorában. Csodálom a Györgyit, hogy betegsége ellenére is próbálja élni a régi életét és tele van optimizmussal, erőt adva a hasonló betegségbe szenvedőknek. El tudom képzelni a telefonkönyves dalt is milyen előadta.

Igen, közeleg a jákóhalmi verseny, ma lesz klubnapunk és megbeszéljük a részleteket, mert addig már nem találkozunk.

Pista jó szervező, ő mindent elintéz. Olvastam, hogy még Jászberénybe is küld kocsit azoknak, akik vonattal érkeznek ( Jászjákóhalmán nincs vasútállomás) vagy olyan busszal jönnek, ami csak Berényig közlekedik.Ti mivel jöttök?

Hevesi csapatra miért nem mentek? Jászapátin lenne szállás lehetőség ( olcsón) egy szép új középiskolai kollégiumba.

(válasz Isabel 386. hozzászólására)

386. Isabel2017. júl. 3. 09:57

Manzsu, rég váltottunk itt szót, igaz, verseny is régen volt. Nemsokára azonban megint találkozhatunk.

Most jöttem vissza a Balcsiról, elég pocsék idő lett, de azért a Padödö megtartotta a magáét, igaz, elenyésző százvalahány nézővel. Hát, ők sem a régiek, de a "kislányokkal" együtt iszogattuk a melegítő növényi szeszeket. A fele előadás alatt táncoltam, persze amikor olyan volt. Vittünk esőkabáttól esernyőn át mindent, mert már csepergett az eső a kezdetén is, később egyre jobban. Falus Mariann örömét fejezte ki, hogy "legalább fedeles színpad, végre nem mi ázunk szarrá" (sic!) Ami a legjobban tetszett, hogy anno a hatvanas-hetvenes években Kazal László énekelte el a telefonkönyvet, ezt most Lang Györgyi betanulta és óriási happening volt, ahogyan többször is, egyre gyorsabb tempóban előadta.

Más nem volt, illetve tegnap este lett volna még egy francia est, nem emlékszem a címére, nyilván sanzonokat, miegyebet adtak elő. Úgy volt, hogy erre is kimegyek, de végül inkább hazajöttem. Most pedig készülni kell a következő hétvégére, de csak Jákóhalmára megyünk, a másnapi csapatozásra nem.


385. Zalanakobor2017. jún. 28. 18:25
Izabelem, nem lófrálok, dolgozok! keményen, ahogy egy férfihoz illik! Pénteken lehozatom Lindát egy haverral, akár segíthet is mosogatni meg egyéb fincsi dolgokat csinálni, kevés pénzért, viszont a Balcsi mindent megér. Néha bele lehet zuttyanni, főleg éjjel, illetve hajnalban még sokkal jobb, feltéve ha nem jön egy, a múlt vasárnapihoz hasonló ítéletidő. Örülök, hogy együtt szidtok és hiányzok nektek, a sört sem irigylem, én is azzal élek:-) kézcsókom nektek
(válasz Isabel 383. hozzászólására)


384. Xena2017. jún. 28. 10:04
most épp dühizek kicsit, a titkosban azt hittem, jó a Bongoria, mert gejzírképeket találtam rá, de Longoria kellett volna. Ámbár talán már nem is olvasod, úgyhogy odébbállok. Őnagysága jelentkezett, a magyar tengeren tányérmos meg futárkodik, ezt a mázlistát!
(válasz Isabel 382. hozzászólására)

383. Isabel2017. jún. 27. 20:15
Zalán, nem tudom, épp hol lófrálsz, de ha netán fölmennél éjfél előtt a netre, cserélhetsz, mert van három extrám. Ha tudsz persze, mert ahogy elnézem, te is nagyon hanyagolod a fejtést. Linda ma átjön, csinálok isteni vacsorát hideg sörrel, van Carte d'Or fagyi erdei gyümölcsös. Majd jól kidumálunk, mert azért néha jelentkezhetnél.

382. Isabel2017. jún. 27. 18:21
szia, pár napra hazajöttem, laborokat intézni, de megyek vissza. A blogomat, ha ráérsz, elolvasod, abban vannak leírva az élményeim, és lesznek továbbra is. Ha már feljöttem, kicsit fejtek én is, de aztán megint hanyag leszek. Esténként ráérek, de az is igaz, hogy naponta kétszer elalszom a fotelban, ezt a kánikulát nem bírom. Most is ott van beáztatva a kádban a hintaágyam huzatja, 2004 óta nem volt kimosva, de mert mindig le volt valamivel takarva, nem nagyon látszott. Most persze levettem róla a takaróját a meleg miatt, mindjárt szembetűnt. Tán az ultra jót tesz neki, mert ezek a mai mosóporok nem a régiek, már a Persil sem.
(válasz Xena 381. hozzászólására)

381. Xena2017. jún. 26. 13:34
Hali Izi, hazajöttél? mégse volt neted, úgy látom, mert akkor írtál volna. Ritkán tudok fejteni, ráadásul egyre hibásabban. Eleinte olyan jól ment, aztán mindig más gépén, a mienk már szinte teljesen szétment, nem csoda. A "háziúr" megint eltűnt valahová, meló után csavarognak. Jó lenne összejönni kicsit, ha ráérnél.
(válasz Isabel 380. hozzászólására)

380. Isabel2017. jún. 21. 04:21
Jé, kit látnak szemeim, szia! én csak fölnéztem most, hátha van valami. De mindjárt lépek is le, utazom Siófokra, kb. egy hétig leszek lenn. Nem valószínű, hogy lesz netem, de ha mégis, majd írok. Addig is puszi, üdvözöllek és jó játszást kívánok!
(válasz Xena 379. hozzászólására)

379. Xena2017. jún. 20. 12:50
sziasztok! :-)
(válasz Zalanakobor 377. hozzászólására)

378. Isabel2017. jún. 18. 21:48
Nézd, mindegy, mert küldetéseket mostanában alig kapok, hadd villogjon itt ez a zöld egy keveset:-) nem is néztem, megcsináltad-e a küldetésedet. Mindenesetre nem sürget minket semmi, mégsincs nagy kedvem most már itt fejteni. Sok más érdekes dolog is van. Azért most kicsit fejtek, míg nézem a maratont a tévében. Láttam már, mégsem emlékszem részletekre. Szeretem Dustin Hoffmant, ez most a fiatalabb kori filmjeiből való, ahogy az Esőember is.
(válasz Zalanakobor 377. hozzászólására)

377. Zalanakobor2017. jún. 18. 11:46

Mázlim is van, meg nincs is. Mázli, hogy hozzájutottam a fejtéshez, kaptam is extrát, hogy választhatok, meg volt egy duplázóm is. Gondoltam, mi lenne, ha választanék egy vásárlásra jogosítót, azt megdupláznám, máris végeznék a küldetésemmel. Aztán mégis a tegnapi pontokat kértem, kétszer is. Na, azóta se jött vásárlásra extra, most meg már lejárt az időm.

Ja, néztelek, micsoda küldetést vállaltál! nem semmi, bár te azért türelmesebb vagy nálam.

(válasz Isabel 376. hozzászólására)

376. Isabel2017. jún. 17. 18:22
Én is csak most jutok hozzá a géphez, itt a télre való elrakás ideje. Na persze nem befőzök, hanem fagyasztok, ma üzemeltem be az új fagyasztómat meggyel, cseresznyével. Csak pár kilót vettem, de mire megpucoltam, megmostam, leszárítottam, zacskóztam, legszívesebben inkább ledőlnék valahová.
(válasz Zalanakobor 375. hozzászólására)

375. Zalanakobor2017. jún. 17. 17:37
hát mit mondjak, ma tudtam fenteni 15-öt, de leállok, egy darab vásárlási extra se jött. 20 %-om van, azaz egyet sikerült vennem, még három kell, mert van egy 80 %-osom is. De már marhára unom. Lindinek van egy meglepetése, de még várnunk kell, amíg elárulja, mi az.
(válasz Isabel 374. hozzászólására)


374. Isabel2017. jún. 16. 18:50

Igen, tegnap megint unokáznom kellett délután, szörnyen elfáradtam. Bogarásztam az ingyen könyvtárban, hátha találok valami jó Kemény diót, szokott lenni, de most nem volt. Nem mintha nagyalakú Kemény dióim nem lennének, és rengeteg egylapos üres rejtvény is van, amit fejthetnék. Azért megvettem újra a Fülest, mert be lehet küldeni három-négy rejtvényt, az egyik például két operajegyet ad a Trubadúrra. Itt lesz nyáron a Szabadtéri színpadon Riccardo Massi és Dinara Alieva főszereplésével. Istenem, ha ezt megnyerném!

Látom egyébként, hogy megint elvállaltam egy vásárlásos küldetést, hogy állsz vele?

(válasz Zalanakobor 373. hozzászólására)

373. Zalanakobor2017. jún. 16. 18:20

Látom, itt teljes a nihil, de azért beírok. Látom, te se fejtettél tegnap Isabel. Most azért vagyok tökpipa, mert hiába találtam meg, melyik filmet fejtették meg tegnap legtöbben, mégse fogadta el. Nem először fordul elő.

Egyébként talán tudod, Lindám teljesen föladta. sokkal fontosabb dolgai közt nincs se ideje, se kedve átkokkal szórakozni. Puszi


372. Zalanakobor2017. jún. 14. 20:43
Isabelem, cserére nem kaptam engedélyt, de végeztem a küldetésemmel. Kicsit még játszom, de ha közben te is fölmégy és kijátszod őket, nincs gáz. Inkább azért játszom, amíg lehet, hogy ha holnap is tudok játszani, legyen mire építkezni. Puszi
(válasz Isabel 370. hozzászólására)

371. Zalanakobor2017. jún. 14. 14:32
állati mákom van, hogy fel tudtam jönni, és kb. este 10 után is, akkor jár le a küldetésem. És akkor zsebelek! remélem, kitudod várni, puszi, és előre is köszi!
(válasz Isabel 370. hozzászólására)

370. Isabel2017. jún. 14. 09:18
végre végeztem a küldetéssel, van két extrám, amikért megkapnám a tegnapi pontjaimat, vagyis duplán. Most más dolgom van, és már unom is a fejtést, de még ma feljövök és kijátszom őket, ha addig neked nem sikerül cserélni. pusz, jó szerencsét!
(válasz Zalanakobor 367. hozzászólására)

369. Isabel2017. jún. 13. 19:20

Azt szokták mondani, mindennek ellen tudok állni, csak a kísértésnek nem. Rám ez nem igaz, főleg ebben az esetben ezekkel az extrákkal. Na de mióta itt vagyok két és fél év óta, egyszer volt már ilyen.

Nem tudom, meddig gyötörjem ma még magam, nem jön be az az átkozott két titkos rejtvény, ami még hiányzik. Mást is csinálhatnék, mondjuk csináltam is, délután jót kirándultam a gyerekek kertjében-házában, megmutatták, hogyan terelik el a méheket a mézükről meg ilyenek. Orionnal pedig nagyon jól összebarátkoztam, ő egy nőnemű állat, csodaszép, persze a fajtáját képtelen voltam megjegyezni.

(válasz Zalanakobor 368. hozzászólására)

368. Zalanakobor2017. jún. 13. 10:21
te érezted már úgy, mikor megkaptad azt az extrát, hogy lecserélheted összes extráidat, hogy az árukat megkapd aukciópontokban? bennem mindig itt a kísértés, mert ha tényleg befejezed a küldetést, és egy ideig nem váltanád ki a jutalmakat, én meg kapnék lehetőséget cserére - naszóval sok a "ha", akkor még jól is járnék.
(válasz Zalanakobor 367. hozzászólására)

367. Zalanakobor2017. jún. 13. 10:12

na megint van kis időm. Linda tényleg nem ér rá, amellett el is ment a kedve a sok rámaradt átok meg az itteni kedveskedések miatt.

Nekem sincsenek rossz "lapjaim", amellett ha tényleg lehetőségem lesz, cserélek veled, ámbár látom, most csak egy olyan extrád van, nyilván még nem végeztél a küldetéssel.

(válasz Isabel 366. hozzászólására)

366. Isabel2017. jún. 12. 21:46
Ne aggódj, Zalán, ha még ma vagy holnap végzek a küldetéssel, úgyis újra leállok kicsit, Lindi kedvéért, hogy utolérjen minket, ahogy megbeszéltük. Persze ha nem ér rá fejteni, mit tegyünk. Én most hálistennek nem vonzódom már annyira a képernyős fejtéshez, elég sok kemény dióm van, azokat nyűvöm, kényelmesebb a hátamat megtámasztva, mint itt. Csak ha küldetésben vagyok, tekerek, hogy túllegyek rajta.
(válasz Zalanakobor 362. hozzászólására)

365. Isabel2017. jún. 12. 21:39

Kedves Manzsu, sajnálom, hogy nem voltál jól, egyébként látszott is rajtad, ám én másra gondoltam.

Nézd, én is becsülöm azokat, akik ennyi idősen még eljönnek. No de miért jönnek el? először is megszokásból. Másodszor a társaság kedvéért. Mindig elmennek vacsorázni, kell az minden embernek, nekünk is.

Az viszont nem kell, és ott nincs pardon, hogy helyettük én, aki alig több mint egy éve vagyok mj (Mari se sokkal több ideje), azért, mert neki már nehezen megy, helyette csináljuk meg a rejtvényt, közben pedig ott áll egy nagyon nehéz, amihez ő és a másik társa hozzá se tud szinte kezdeni. No, én sem, de az is igaz, hogy ma a klubban 10 perc alatt fejtettem meg egy szigetest, persze az kicsit könnyebb volt. Mari nővérem is már többször kijelentette, hogy most már rááll a szigetesekre otthon, gyakorolja, mert én is nagyon sokat megcsináltam ahhoz, hogy valamennyire tudjam a logikáját. Most, ez, mégis nagyon nehéz volt, nemcsak nekünk.

Egyébként már többször írtam, semmi bajom azzal, ki kivel cseverészik. A kravált nem én kezdtem, ahogy írtam is, csak azért szóltam közbe, mert utálom, ha valakit ki akarnak utálni.Lehet, ha tökidegen, akkor is. Ráadásul Mariával semmi bajom nem volt, mégis ő volt a legjobban fölháborodva. (Arra föl kaptam én is föl a vizet.) Hogy is szól a nagyon igaz közmondás? aki a legjobban tiltakozik, az a legludasabb, csak azt gondolja, muszáj szóolnia. Nem kellett volna, akkor nem itt tartanánk. Most ő is utál engem, én pedig válaszolok úgy, ahogy szoktam. Kicsit pikírten, de nem hinném, hogy bántólag. Hiszen ha valaki valamit mond, legalább saját magának ne mondjon ellent később.

(válasz Manzsu 363. hozzászólására)

364. Manzsu2017. jún. 12. 15:46

Nekem nincs az itteni rejtvényfejtők közül olyan ismerősöm, akivel bármelyik oldalon beszélgetnék, így Mariaval sem.Téged a versenyekről ismerlek, illetve van még egy itt egy hölgy, aki szintén jár versenyekre. Az itteni nevét nem is tudom.

Én nem haragszom senkire, akinek tudok segítek, hozzászólni általában csak a rejtvényfejtéshez kapcsolódó dolgokhoz szoktam.( kivéve itt ahol veled beszélgetünk)

(válasz Isabel 360. hozzászólására)

❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯Facebook ikonKövess minket a Facebookon is, hogy ne maradhass le az oldallal kapcsolatos legújabb hírekről, információkról: Rejtvenyjatek.hu a Facebookon

Minden jog fenntartva © 2024, www.rejtvenyjatek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info(kukac)rejtvenyjatek.hu | WebMinute Kft.