zalán üvegtigrincse

Új hozzászólás

1 2 3 4 5 6 7 8 9
4. Izlandilinda2016. jún. 26. 16:13
Most kérek egy finom citromos-jeges üdítőt, tigrisem, és legyen benne az a varázsszó is, ami segít dönteni: elvállaljam ezt a küldetést, ami szerint legyen mindenből ugyanaz az extrám és más nem. Ez azt jelenti, hogy a többitől szépen meg kell válnom és eltarthat egy hétig is. Uncsi. Azt hiszem, mégse vállalom el.

3. Izlandilinda2016. jún. 26. 15:10
jól van, te tudod, mit akarsz, én veled tartok, mindjárt hozhatsz is egy hosszú kávét, pöttyel. Ami a pénzgyűjtő próbálkozást illeti, volt már ilyen többször is, aztán egyszerre abbamaradt. Hogy lehet-e vagy nem, ne firtassuk, annyi mindent nem lehet, mégis csinálják. És annyi mindent meg lehetne, mégse csinálják. Szerencsére mi ha akarnánk se tudnánk fizetni ezeknek, főleg nem banki úton. És a legjobb ha a rendőrök tanácsait követed, ahogy eddig is: idegen bácsiktól és néniktől nem fogadunk el csokit, cukrot, akkor se, ha nemrég még neked adtak. Meg vagy elégedve? én a kávéval nem, termoszos volt? benne a tegnapi maradékkal? tartsál neszt.

2. Zalanakobor2016. jún. 26. 14:33
alantiak szellemében itt is fölteszem a nagy kérdést, hogy jogos-e a wikipédia pénzgyűjtő akciója. miután ma a rendőrség annyiszor figyelmeztet minket (úgyis mint lakosság), ne dőljünk be a bármilyen indokkal pénzt kérőknek, mert nem biztos, hogy olyan a leányzó fekvése, mint amilyennek látszik.

1. Zalanakobor2016. jún. 26. 14:18
én zalanakobor itt fogadlak ezentúl titeket, akik szívesen beszélgetnek velem, válaszolnak a kérdésekre, és lesz szó elsősorban az itt folyó melóról, azaz a skandinávok fejtéséről, az ő nehézségükről meg bármiről, amiről akarjátok hogy legyen. tárt karokkal várlak betérő vándor!

1 2 3 4 5 6 7 8 9Facebook ikonKövess minket a Facebookon is, hogy ne maradhass le az oldallal kapcsolatos legújabb hírekről, információkról: Rejtvenyjatek.hu a Facebookon

Minden jog fenntartva © 2024, www.rejtvenyjatek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info(kukac)rejtvenyjatek.hu | WebMinute Kft.